Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta Μου δινουν οποια θελω, και μια ζωη ειχα χρεωστικες μονο, ειπα να ρωτησω εσας που εχετε να μου πειτε τι αλλο κερδιζω εκτος απο τις ατοκες δωσεις; Πως ακριβως λειτουργουν δεσμεουν ολο το ποσο της συναλλαγης και για ποσο καιρο; δεν χρειαζομαι δανειο. Τι κερδιζω αν παρω; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
turbat0s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε τι αλλο κερδιζω εκτος απο τις ατοκες δωσεις Τίποτα άλλο, ίσως και μεγαλύτερη ευχέρεια σε ενοικίαση οχημάτων. Όλα τα υπόλοιπα τα κερδίζει το πιστωτικό ίδρυμα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta Μου δινουν οποια θελω, και μια ζωη ειχα χρεωστικες μονο, ειπα να ρωτησω εσας που εχετε να μου πειτε τι αλλο κερδιζω εκτος απο τις ατοκες δωσεις; Πως ακριβως λειτουργουν δεσμεουν ολο το ποσο της συναλλαγης και για ποσο καιρο; δεν χρειαζομαι δανειο. Τι κερδιζω αν παρω; Αν δεν χρειάζεσαι δάνειο, τότε δεν σου προφέρουν τίποτα παραπάνω(εκτός από τις άτοκες δόσεις βέβαια) σε σχέση με τις χρεωστικές. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "δεσμεύουν", αλλά αν έχεις πχ πιστωτικό όριο 1.000€ και κάνεις μια αγορά 100€ τότε το διαθέσιμο πιστωτικό όριο θα μειωθεί στα 900€ μέχρι να ξοφλήσεις το χρέος σου. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Joshua21
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν δεν χρειάζεσαι δάνειο, τότε δεν σου προφέρουν τίποτα παραπάνω(εκτός από τις άτοκες δόσεις βέβαια) σε σχέση με τις χρεωστικές. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "δεσμεύουν", αλλά αν έχεις πχ πιστωτικό όριο 1.000€ και κάνεις μια αγορά 100€ τότε το διαθέσιμο πιστωτικό όριο θα μειωθεί στα 900€ μέχρι να ξοφλήσεις το χρέος σου. Τι σχεση εχουν οι χρεωστικες με τις πιστωτικες; Αν πληρωνεις με χρεωστικες πρεπει να εχει και το αντίτιμο στον λογαριασμο σου, δηλαδη καμια διαφορα απο τα μετρητα, οχι απο τις πιστωτικες Οι πιστωτικές πέραν των δόσεων εχουν μαξ και ενα μήνα πίστωσης Εχω με χρεωστικές δεν πληρώνω τίποτα το θεωρώ κοροϊδία Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea 1
fredd0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εχω με χρεωστικές δεν πληρώνω τίποτα το θεωρώ κοροϊδία αφορολογητο δε θες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η καλη και συνετη χρηση πιστωτικης εχει κερδος τους τοκους και καποια αλλα bonus μεχρι να πληρωσεις αλλα θελε μεγαλη προσοχή .Πληρωμη ολο το ποσο και όχι τη ελαχιστη καταβολή.Αλοιως ...την εκατσες !!! Σε αυτο βασιζοντε οι τράπεζες .Να μην πληρωσεις ολο το ποσο και να βαζουν τοκους μεχρι και 15% Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι σχεση εχουν οι χρεωστικες με τις πιστωτικες; Και οι πιστωτικές και οι χρεωστικές θεωρούνται "πλαστικό χρήμα", να ποια είναι η σχέση τους. 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν πληρωνεις με χρεωστικες πρεπει να εχει και το αντίτιμο στον λογαριασμο σου, δηλαδη καμια διαφορα απο τα μετρητα, οχι απο τις πιστωτικες Σαφώς και για να πληρώσεις με χρεωστική πρέπει να υπάρχει το αντίτιμο στον λογαριασμό σου, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά το "καμια διαφορα απο τα μετρητα" δεν ισχύει. Εγώ προσωπικά(και δεκάδες χιλιάδες κόσμος ακόμα) πληρώνοντας με χρεωστική απολαμβάνω μειωμένες προμήθειες σε κάποιους λογαριασμούς, bonus, χτίσιμο αφορολόγητου κτλ. 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οι πιστωτικές πέραν των δόσεων εχουν μαξ και ενα μήνα πίστωσης Το γνωρίζω, αλλά δεν το ανέφερα καν μια και ο ts έγραψε συγκεκριμένα "δεν χρειαζομαι δανειο", στην ουσία αυτός ο μήνας πίστωσης άτοκο δάνειο είναι. 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχω με χρεωστικές δεν πληρώνω τίποτα το θεωρώ κοροϊδία Καλά κάνεις, μόνο που δεν βλέπω κάποιο επιχείρημα που να στηρίζει τα περί "κοροϊδίας".
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι σχεση εχουν οι χρεωστικες με τις πιστωτικες; Αν πληρωνεις με χρεωστικες πρεπει να εχει και το αντίτιμο στον λογαριασμο σου, δηλαδη καμια διαφορα απο τα μετρητα, οχι απο τις πιστωτικες Οι πιστωτικές πέραν των δόσεων εχουν μαξ και ενα μήνα πίστωσης Εχω με χρεωστικές δεν πληρώνω τίποτα το θεωρώ κοροϊδία Ποσο δινουν πχ 1500€, κανεις αγορες πχ 1200 και πας και ξεχρεωνεις μεσα στη προθεσμια; Ετσι την δουλευεις; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποσο δινουν πχ 1500€, κανεις αγορες πχ 1200 και πας και ξεχρεωνεις μεσα στη προθεσμια; Ετσι την δουλευεις; Στο έχω ήδη απαντήσει αυτό: 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε αν έχεις πχ πιστωτικό όριο 1.000€ και κάνεις μια αγορά 100€ τότε το διαθέσιμο πιστωτικό όριο θα μειωθεί στα 900€ μέχρι να ξοφλήσεις το χρέος σου.
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Αν βαλεις 12 μηνες ατοκες δοσεις αφαιρειται ανα μηνα οτι οριο εχεις; 100-100-100 κτλ; και πας στην τραπεζα και πληρωνεις την δοση σου;
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν βαλεις 12 μηνες ατοκες δοσεις αφαιρειται ανα μηνα οτι οριο εχεις; 100-100-100 κτλ; και πας στην τραπεζα και πληρωνεις την δοση σου; Αν αγοράσεις μια τηλεόραση πχ που κοστίζει 1200€ σε 12 άτοκες δόσεις, τότε το πιστωτικό σου όριο θα μειωθεί κατά 1200€. Μετά κάθε φορά που θα πληρώνεις μια δόση των 100 θα αυξάνεται αντίστοιχα και το πιστωτικό σου όριο.
christakos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αν αγοράσεις μια τηλεόραση πχ που κοστίζει 1200€ σε 12 άτοκες δόσεις, τότε το πιστωτικό σου όριο θα μειωθεί κατά 1200€. Μετά κάθε φορά που θα πληρώνεις μια δόση των 100 θα αυξάνεται αντίστοιχα και το πιστωτικό σου όριο. Η University της Πειραιώς(όριο 800) δε μειώνει κατά το ολικό ποσό της συναλλαγής, το πιστωτικό όριο. 1
logistoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν αγοράσεις μια τηλεόραση πχ που κοστίζει 1200€ σε 12 άτοκες δόσεις, τότε το πιστωτικό σου όριο θα μειωθεί κατά 1200€. Μετά κάθε φορά που θα πληρώνεις μια δόση των 100 θα αυξάνεται αντίστοιχα και το πιστωτικό σου όριο. ρε σύ κι εγώ αυτό ξέρω, αλλά όπως τα λέει στο ebanking βγάζω άλλο νόημα πχ ας πούμε ότι εγώ έχω 2χιλιάδες όριο, ο τρέχον λογαριασμός μου είναι 250 ευρώ οπότε μου λέει 1750 υπόλοιπο ξέρω όμως ότι έχω τουλάχιστον ένα επιπλέον 500ρικο υπόλοιπο χρέους σε βάθος μηνών οπότε θα έπρεπε να μου λέει 1250 μέχρι να το ξεπληρώσω όμως απλά μου αφαιρεί από το 2χιλιαρο το τρέχον χρέος που είναι να πληρωθεί άμεσα οπότε βάζοντας δόσεις στην πράξη μπορώ να δανειστώ αρκετά πάνω από τα 2 χιλιάδες όριο που έχω , αυτό που δεν γίνεται είναι μέσα σε ένα μήνα να μου έρθει να πληρώσω πάνω από 2 χιλιάδες Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από logistoulis
christakos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε ρε σύ κι εγώ αυτό ξέρω, αλλά όπως τα λέει στο ebanking βγάζω άλλο νόημα πχ ας πούμε ότι εγώ έχω 2χιλιάδες όριο, ο τρέχον λογαριασμός μου είναι 250 ευρώ οπότε μου λέει 1750 υπόλοιπο ξέρω όμως ότι έχω τουλάχιστον ένα επιπλέον 500ρικο υπόλοιπο χρέους σε βάθος μηνών οπότε θα έπρεπε να μου λέει 1250 μέχρι να το ξεπληρώσω όμως απλά μου αφαιρεί από το 2χιλιαρο το τρέχον χρέος που είναι να πληρωθεί άμεσα οπότε βάζοντας δόσεις στην πράξη μπορώ να δανειστώ αρκετά πάνω από τα 2 χιλιάδες όριο που έχω Χονδρικά αν πχ με όριο 800 βάλε 6 δόσεις των 100, αφαιρείται η τρέχουσα δόση(100)+εγκεκριμένη δόση(100). Άρα έχω διαθέσιμο 600. Αυτό ισχύει είτε βάλεις 6 δόσεις των 100, είτε 12 των 50. Στην περίπτωση αυτή διαθέσιμο 700. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα