Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, logistoulis είπε ρε σύ κι εγώ αυτό ξέρω, αλλά όπως τα λέει στο ebanking βγάζω άλλο νόημα Αν θέλεις δείξε μου τι ακριβώς λέει στο ebanking
logistoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν θέλεις δείξε μου τι ακριβώς λέει στο ebanking σου είπα (με όριο τα 2Κ ) τρέχον λογαριασμός 250, υπόλοιπο 1750 όμως έχω σίγουρα άλλα 500 ευρώ τους μήνες που θα έρθουν εκτός από αυτά τα 250 το συνολικό μου χρέος προς τη eurobank είναι περίπου 750 αυτή τη στιγμή (μέχρι τον ιούλιο) , παρόλα αυτά μπορώ να πάω με την κάρτα μου να ψωνίσω κάτι με 1750 σύμφωνα με τα λεγόμενα του ebanking Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από logistoulis
christakos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Το συγκεκριμένο βοηθάει στην περίπτωση που είσαι συνεπής στην αποπληρωμή σου. Δε δεσμεύεται εξ ολοκλήρου το ποσό, ώστε να έχεις υπόλοιπο για αγορές.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε σου είπα (με όριο τα 2Κ ) τρέχον λογαριασμός 250, υπόλοιπο 1750 όμως έχω σίγουρα άλλα 500 ευρώ τους μήνες που θα έρθουν εκτός από αυτά τα 250 το συνολικό μου χρέος προς τη eurobank είναι περίπου 750 αυτή τη στιγμή (μέχρι τον ιούλιο) , παρόλα αυτά μπορώ να πάω με την κάρτα μου να ψωνίσω κάτι με 1750 Ίσως στη δική σου κάρτα το όριο για αγορές με άτοκες δόσεις να είναι διαφορετικό από το πιστωτικό όριο της.
logistoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ίσως στη δική σου κάρτα το όριο για αγορές με άτοκες δόσεις να είναι διαφορετικό από το πιστωτικό όριο της. ναι δεν το έχω ψάξει πώς και γιατί θα τους ρωτήσω όταν έχω όρεξη έχω πάντως άλλο ένα 200αρι σίγουρα που θα έρθει σε επόμενο λογαριασμό και μέχρι τον ιούλιο 50αρικα για ένα μόνιτορ που είχα πάρει, δεν είναι μόνο τα 250 το χρέος μου
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ίσως στη δική σου κάρτα το όριο για αγορές με άτοκες δόσεις να είναι διαφορετικό από το πιστωτικό όριο της. Και στη δικιά μου έτσι είναι Έχω ένα κομμάτι στο οποίο μπορείς να βάλεις δόσεις και ένα κομμάτι με τις "τρέχουσες" οφειλές Εγώ έχω 2000 + 2000 Αν αγοράσω σήμερα 1000 ευρώ σε 10 άτοκες, το όριο γίνεται 1900 (η δόση που αναλογεί στις τρέχουσες οφειλές) και 1000 υπόλοιπο για αγορά με άτοκες Τον άλλο μήνα που την ξεχρεώνω το όριο γίνεται πάλι 2000 για άπαξ αγορές και πλέον θα έχω 1100 υπόλοιπο για άτοκες, κ.ο.κ.
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και στη δικιά μου έτσι είναι Έχω ένα κομμάτι στο οποίο μπορείς να βάλεις δόσεις και ένα κομμάτι με τις "τρέχουσες" οφειλές Εγώ έχω 2000 + 2000 Αν αγοράσω σήμερα 1000 ευρώ σε 10 άτοκες, το όριο γίνεται 1900 (η δόση που αναλογεί στις τρέχουσες οφειλές) και 1000 υπόλοιπο για αγορά με άτοκες Τον άλλο μήνα που την ξεχρεώνω το όριο γίνεται πάλι 2000 για άπαξ αγορές και πλέον θα έχω 1100 υπόλοιπο για άτοκες, κ.ο.κ. Αν δεν πληρωσεις οσα χρωστας μπορεις να ακυρωσεις την καρτα; Να δηλωσεις αδυναμια πληρωμης. Για να μην τοκιζονται
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν δεν πληρωσεις οσα χρωστας μπορεις να ακυρωσεις την καρτα; Να δηλωσεις αδυναμια πληρωμης. Για να μην τοκιζονται Τι να σου πω, δε ξέρω Λογικά θα μπορείς να την κλειδώσεις, θεωρώ βέβαιο όμως ότι εφόσον δεν την αποπληρώνεις οι τόκοι θα τρέχουν ούτως ή άλλως...
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 To οφειλομενο ποσο θα συνεχισει να τοκιζεται και να ακυρωσεις την καρτα. Οι πιστωτικες καρτες βολευουν αρκετα αλλα θελει πολυ μεγαλη προσοχη στην χρηση.Μπορει να βρεθεις χωρις να το εχεις παρει χαμπαρι να χρωστας χιλιαδες ευρω και εξωφρενικο επιτοκιο. Επισης η ελαχιστη καταβολη στην ουσια πληρωνεις τους τοκους.Το κεφαλαιο δεν πεφτει.Παραδειγμα πληρωνεις για ενα χρονο την ελαχιστη καταβολη και αν δεις τον λογαριασμο το κεφαλαιο θα εχει μειωθει ελαχιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα