overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει γίνει κάτι? Είναι λόγω καιρού? Γενικά σε 2 ΣΕΑ νομίζω μετά την Λάρισα (ή πριν και μετά) είχε περιπολικά στις εξόδους. Επίσης ήταν ~50 σταματημένα φορτηγά πριν την Λαμία (κοντά σε ένα ΣΕΑ Αλμυρού?) στην ΛΕΑ (όχι μέσα στο ΣΕΑ δλδ) *Είμαι σε λεωφορείο για Αθήνα atm ** Δεν χιονίζει καθόλου εδώ, ο δρόμος στεγνός Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από overpower
Lacepo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 εχει απαγορευση κυκλοφοριας φορτηγων σε πολλα σημεια λογο καιρου 1
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Lacepo είπε εχει απαγορευση κυκλοφοριας φορτηγων σε πολλα σημεια λογο καιρου Ναι μας σταμάτησαν στα διόδια στα Τραγάνα και μας ενημέρωσαν ότι παίζει να σταματήσουμε και εμείς. Ελπίζω πως όχι επειδή έχω και πλοίο μετά. Τώρα είμαστε Μαρτίνο και ακόμα οκ ο καιρός Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από overpower
Zazula Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Το απαγορευτικό των φορτηγών στο τμήμα Μαρτίνο-Λαμία είναι λόγω καιρικών συνθηκών: http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/files19/kairika 07-01-2019, 21.30.pdf Ανανεώθηκε στις 21:30 (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=83676&Itemid=2192&lang=)· τυπικά μέχρι τις 21:00 θα υπήρχε ούτως ή άλλως απαγορευτικό στα φορτηγά λόγω της επιστροφής, όπως είχε στην Πελοπόννησο.
papoys1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, overpower είπε Ναι μας σταμάτησαν στα διόδια στα Τραγάνα και μας ενημέρωσαν ότι παίζει να σταματήσουμε και εμείς. Ελπίζω πως όχι επειδή έχω και πλοίο μετά. Τώρα είμαστε Μαρτίνο και ακόμα οκ ο καιρός Δεν ξέρω που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή αλλά το βλέπω δύσκολο να φτάνεις με ευκολία Αθήνα γιατί εδώ σε πολλά σημεία έχει πολύ χιόνι και δε νομίζω η Μαλακάσσα να είναι οκ. Δυστυχώς τα εκχιονιστικά στην Ε.Ο. τα έχουν κυρίως να τα βλέπουμε και να λέμε όχι έχουν αρκετά.Μπορείς να δεις και φωτο στο σχολιασμό καιρού την κατάσταση σε διάφορα μέρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα