Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν χρειαζεται να πεις ότι νοικιάζεις "μαυρα" Πολλοι νομιμοι ενοικιαστες δεν εχουν παρει την παροχη στο ονομα τους αλλα αυτό δεν απασχολει τον ΔΕΔΔΗΕ. Δεν θα σου ζητησουν μισθωτηριο . 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε νομίζω ότι αυτό απασχολεί τη ΔΕΗ, ωστόσο ο Γιάννης ισως μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. Το άλλο διαμέρισμα είναι του ίδιου ιδιοκτήτη; Μενει μήπως εκείνος στο άλλο διαμέρισμα; Σωστη παρατηρηση για ευνόητους λογους .. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, 8anos8888 είπε Καλά αυτά που λέτε το μόνο θέμα είναι ότι νοικιάζω μαύρα... E εντάξει αν νοικιάζεις μαυρα, στην ουσία δεν νοικιαζεις οποτε και λιγο κλεψιματακι στο ρεύμα μέσα στο πρόγραμμα είναι Μην πληρώνεις δεη καθόλου αστο κανενα χρόνο έτσι και μετα φύγε
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτα που λετε "κατέβασε τον γενικό" δεν ειναι και πανάκεια, μπορει κάποιος να κλέβει ρεύμα μετά το γενικό πχ απο κάποια πρίζα του σπιτιού ή με παρέμβαση στην εγκατάσταση που είναι και το πιο πιθανόν(αν βέβαια υπάρχει ρευματοκλοπη και φεύγοντας δεν ξέχασε κατι ανοιχτό) Το καλύτερο ειναι να βγούν ολοι οι καταναλωτές εκτος δικυου και να δει αν γυρίζει ο μετρητής 48 λεπτά πριν, paylidis είπε Σωστό. Ωστόσο το να κλέψει 12kwh/d από μια γραμμή πρίζας πχ είναι τουλάχιστον επικίνδυνο λόγω διατομων-ασφαλειών. Δε καίγονται αυτά τα kwh με λάμπες και ψυγεία Για τυπικους λογους : Δεν είναι ρευματοκλοπη αφου η ΔΕΗ ή ο παροχος εισπρατει για την καταναλωθεισα ενεργεια αλλα παρανομη ρευματοδοτηση .
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρευματοκλοπη για το δεδδηε είναι απώλεια ρεύματος χωρίς να καταγράφετε από τον μετρητη Τι γίνεται μετά το μετρητή δεν τον ενδιαφέρει τον δεδδηε Ηλεκτρολόγο θελεις. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea
8anos8888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δε νομίζω ότι αυτό απασχολεί τη ΔΕΗ, ωστόσο ο Γιάννης ισως μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. Το άλλο διαμέρισμα είναι του ίδιου ιδιοκτήτη; Μενει μήπως εκείνος στο άλλο διαμέρισμα; Δεν μένει αυτός, μένει ένας άλλος και έρχεται 1-2 φορές τη βδομάδα.. Δεν ξέρω τι σχέσεις έχουν με τον ιδιοκτήτη και αν εν τέλει είναι συνεννοημένοι..
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Για να μην το παιδεύουμε με μαυρα δεν είσαι ούτε καν ενοικιαστής, οπότε τι να διεκδικήσεις και τι να ψάξεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Για να μην το παιδεύουμε με μαυρα δεν είσαι ούτε καν ενοικιαστής, οπότε τι να διεκδικήσεις και τι να ψάξεις; Ελεγχο από ΔΕΔΗΕ φυσικα και μπορει να ζητησει .Αν υπαρχει κατι και τον κλεβει ο ιδοκτητης του αφηνει ένα γερο φεσι και αν τε γεια αν δεν τα βρουν.
8anos8888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ελεγχο από ΔΕΔΗΕ φυσικα και μπορει να ζητησει .Αν υπαρχει κατι και τον κλεβει ο ιδοκτητης του αφηνει ένα γερο φεσι και αν τε γεια αν δεν τα βρουν. Αν κάνει έλεγχο η δεδηε και διαπιστώσει κλοπή ρεύματος, πως θα με βοηθήσει εμένα αυτό, αφού δεν είμαι ενοικιαστής. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε E εντάξει αν νοικιάζεις μαυρα, στην ουσία δεν νοικιαζεις οποτε και λιγο κλεψιματακι στο ρεύμα μέσα στο πρόγραμμα είναι Μην πληρώνεις δεη καθόλου αστο κανενα χρόνο έτσι και μετα φύγε Επειδή θέλω να μείνω 8-9 μήνες ακόμα, αν δεν πληρώσω λογαριασμους δεν θα μου κόψουν το ρεύμα; Επίσης μπορεί φαντάζομαι να ελέγχει τις οφειλές του στη δεη αυτός και να με πιέζει να πληρώσω.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ελεγχο από ΔΕΔΗΕ φυσικα και μπορει να ζητησει .Αν υπαρχει κατι και τον κλεβει ο ιδοκτητης του αφηνει ένα γερο φεσι και αν τε γεια αν δεν τα βρουν. Ελεγχο δεν μπορεί να ζητήσει, ειναι σαν να λες οτι εγω μπορώ να ζητήσω ελεγχο για τον μετρητή στο σπιτι το δικο σου, μας συνδέει κατι; Για το δεύτερο σκέλος συμφωνώ, δεν πληρώνει κανένα χρόνο δεη και μετά την κοπαναει, και ασε τον ιδιοκτήτη να δώσει τα μαύρα που εισέπραξε στην δεη 1
adsl2+ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αφού έχεις στόχο να μείνεις με μαύρα 8-9 μήνες ακόμα, πλήρωνε τους λογαριασμούς άλλο ένα τετράμηνο και μετά φύγε , αν κάνεις θέμα τώρα και τσακωθείς θα φύγεις άμεσα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ελεγχο δεν μπορεί να ζητήσει, ειναι σαν να λες οτι εγω μπορώ να ζητήσω ελεγχο για τον μετρητή στο σπιτι το δικο σου, μας συνδέει κατι; Για το δεύτερο σκέλος συμφωνώ, δεν πληρώνει κανένα χρόνο δεη και μετά την κοπαναει, και ασε τον ιδιοκτήτη να δώσει τα μαύρα που εισέπραξε στην δεη Εγω επιμενω ότι μπορει να ζητησει ελεγχο και να πει ότι είναι ενοικιαστης .Επετρεψε μου σε καποια θεματα όταν ειμαι απολυτος να ξερω κατι παραπανω .Για αλλα θεματα φυσικα και ζηταει .Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα ζητησει αποδεικτικα εγγραφα για αυτό.
spectaculator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατέβασε τον γενικό διακόπτη στο σπίτι μέσα σε ώρες που λογικά θα κάψει κανείς ρεύμα. Εγώ θα το έκανα στις 8-10 το βράδυ. Δες αν το ρολόι γυρίζει. Αν ναι, κάποιος σε κλέβει. Δοκίμασέ το δυο-τρεις μέρες μπας και κατά τύχη πέσεις σε ώρες που ο πιθανόν κλέφτης δε σου τρώει ρεύμα. Επίσης, μπορείς να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο για να ελεγχθούν οι διαδρομές των παροχικών καλωδίων. Αν σε κλέβει στο ρολόι θα το δει. Τα καλώδια παροχής είναι εξωτερικά; (H ΔΕΗ δεν κάνει τίποτα. Ίσα-ίσα μπορεί να κόψει τη παροχή για την παράνομη χρήση της (μοίρασμα) και να βρεθείς χωρίς ρεύμα) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από spectaculator
8anos8888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Κατέβασε τον γενικό διακόπτη στο σπίτι μέσα σε ώρες που λογικά θα κάψει κανείς ρεύμα. Εγώ θα το έκανα στις 8-10 το βράδυ. Δες αν το ρολόι γυρίζει. Αν ναι, κάποιος σε κλέβει. Δοκίμασέ το δυο-τρεις μέρες μπας και κατά τύχη πέσεις σε ώρες που ο πιθανόν κλέφτης δε σου τρώει ρεύμα. Επίσης, μπορείς να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο για να ελεγχθούν οι διαδρομές των παροχικών καλωδίων. Αν σε κλέβει στο ρολόι θα το δει. Τα καλώδια παροχής είναι εξωτερικά; Δεν ξέρω για τα καλώδια παροχής, πάντως τα ρολόγια είναι σε κοινό χώρο
Axelq Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρευματοκλοπή για το ΔΕΗ δεν είναι μόνο η απώλεια ρεύματος χωρίς να καταγράφετε από τον μετρητή. Σε περίπτωση που ανεβάσεις την ασφάλεια σε ένα ρολόι που είναι "ανενεργό" και μετά κάνεις κανονικά τα συμβόλαια στο όνομα σου, παρόλο που στον λογαριασμό θα σου έχει γραμμένες όλες τις κιλοβατώρες, πάλι ρευματοκλοπή θεωρείτε και μάλιστα έχει και πρόστιμο. Επίσης παράνομο είναι να συνδέεις δύο διαμερίσματα σε ένα ρολόι, δεν είναι δικαιολογία ότι τα πληρώνεις κανονικά. Δεν φτάνει που γλιτώνεις τα δημοτικά τέλη, βάζεις επίσης σε κίνδυνο ολόκληρη την εγκατάσταση. Φώναξε κάποιο φίλο/γνωστό ηλεκτρολόγο, δεν θα του είναι δύσκολο να καταλάβει αν έχει κάνει κάποιος πατέντα στα ρολόγια. Αν έχει κάνει (από αυτά που γράφεις είμαι σχεδόν σίγουρος), φώναξε αμέσως την ΔΕΗ, αν τους περιγράψεις τι γίνεται θα έρθουν το συντομότερο. *Να ξέρεις πάντως πως άμα το κάνεις μην περιμένεις να μείνεις για πολύ καιρό ακόμα στο διαμέρισμα, γιατί σε τέτοια παρανομία η ΔΕΗ θα αφαιρέσει το ρολόι και θα του βάλει και πρόστιμο + το κόστος την επανατοποθέτησης του καινούργιου. Ναι μεν και εσύ είσαι παράνομος που δεν έχεις κανονικά συμβόλαιο, τις περισσότερες ευθύνες όμως τις έχει ο ιδιοκτήτης λόγο απόκρυψης εσόδων. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Axelq
spectaculator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, 8anos8888 είπε Δεν ξέρω για τα καλώδια παροχής, πάντως τα ρολόγια είναι σε κοινό χώρο Φέρε έναν δικό σου ηλεκτρολόγο για σίγουρα. Προς το παρόν δοκίμασε να κατεβάσεις τον γενικό μες το σπίτι και να δεις αν το ρολόι γυρίζει. Κάντο σε ώρες που καταναλώνεται το ρεύμα (ειδικά τώρα με το κρύο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα