Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στο 2018 έλαβα μέσα απο το Paypal 4000$ από δύο πωλήσεις που έκανα. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω εφορία για τα χρήματα αυτά ή να έχω καμία άλλη χρέωση απο το Paypal?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εχεις επαγγελματίκο αφμ στο παυπαλ;

Αν οχι έρχεται κλείδωμα του λογαριασμού σου

Κι αν προλάβει να τα "φάει" σε αγορές;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εχεις επαγγελματίκο αφμ στο παυπαλ;

Αν οχι έρχεται κλείδωμα του λογαριασμού σου

Μου τον κλείδωσαν προσωρινά και αφού τους έστειλα την ταυτοποίηση των στοιχείων μου, μου τον ξεκλείδωσαν. Όχι δεν έχω επαγγελματικό ΑΦΜ

Δημοσ.

Όταν βγάζεις κάποιο κέρδος οπουδήποτε στον κόσμο, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να το δηλώσεις στην εφορία για να φορολογηθείς. Το PayPal είναι υποχρεωμένο να στέλνει αναφορές μέσω του CRS (Common Reporting Standard). Εμπειρικά (ειδικά) στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, δεν ασχολούνται. Θα πρέπει να πέσει "καρφωτή" για να σε ψάξουν ή να αγοράσεις καμία maserati ενώ δηλώνεις εισόδημα 5000€ το χρόνο (εκεί θα χτυπήσει αυτόματα το σύστημα). Αν εσύ τα κάνεις ρούχα, υπολογιστές κλπ δε θα έχεις πρόβλημα.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 11/1/2019 στις 4:36 ΜΜ, ctasis είπε

Μου τον κλείδωσαν προσωρινά και αφού τους έστειλα την ταυτοποίηση των στοιχείων μου, μου τον ξεκλείδωσαν. Όχι δεν έχω επαγγελματικό ΑΦΜ

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι σου ζητησαν για την ταυτοποιηση?θελει επαγγελματικο αφμ?ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 9:51 ΠΜ, kouk4 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι σου ζητησαν για την ταυτοποιηση?θελει επαγγελματικο αφμ?ευχαριστω

Ανεβασα την ταυτοτητά μου, έντυπο με τον ΑΦΜ και λογαριασμο κοινής ωφελείας

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδικός αλλα αν τα χρήματα προέρχονται απο πώληση μεταχειρισμενων πραγματων τοτε δεν φορολογουνται γιατι εχουν ηδη φορολογηθει κατα την αρχικη αγορα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Δεν ειμαι ειδικός αλλα αν τα χρήματα προέρχονται απο πώληση μεταχειρισμενων πραγματων τοτε δεν φορολογουνται γιατι εχουν ηδη φορολογηθει κατα την αρχικη αγορα.

Οπότε συμπερασματικά όσοι πωλούν παλιά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, παλιά βιβλία, αντίκες και ένα καρο άλλα πράγματα Δεν χρειάζεται να φορολογηθούν οι άνθρωποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...