hoakin1981 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Είναι ένα διάστημα τώρα που γνωστός μου προσπαθεί να πληρώσει μια αγορά του Ebay μέσω Paypal και προπληρωμένη της Alpha και τρώει άκυρο. Η κάρτα προφανώς είναι φορτισμένη και λειτουργεί κανονικά σε άλλες αγορές. Σήμερα έφαγα και εγώ άκυρο στην ίδια διαδικασία. Eγω χρησιμοποίησα κανονικά την κάρτα πρίν μερικές μέρες σε άλλη Online αγορα και πληρωμή μέσω Paypal και προπληρωμένη της Alpha. Τρέχει κάτι με Ebay/Paypal?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι απλο αυτα που θελετε να αγοράσετε ή ο πωλητης που τα πουλάει ειναι στις λίστες των capital control της τραπεζα σου Μιλα με την τραπεζα να σου πουν γιατι ακυρώθηκαν οι αγορές Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea
hoakin1981 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Ειναι απλο αυτα που θελετε να αγοράσετε ή ο πωλητης ππυ τα πουλαει ειναι στις λοστες των capital control της τραπεζα σου Μιλα με την τραπεζα να σου πουν γιατι ακυρώθηκαν οι αγορές Δύσκολο το βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ο γνωστός αγόραζε απο πωλητή στην Γερμανία ενώ εγώ από ότι να'ναι πωλητή κινεζομάγαζο στο Hong Kong. Έγω πάλι έχω ξαναπάρει από κινέζο πωλητή όταν χαλάρωσαν τα Capital Control χωρίς πρόβλημα.
hoakin1981 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, user2163 είπε Μίλα με την alpha bank. Ο γνωστός ήδη μίλησε μαζί τους αλλά δεν έβγαλε άκρη.
spartak1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε Ο γνωστός ήδη μίλησε μαζί τους αλλά δεν έβγαλε άκρη. Τι του είπαν δηλαδή;
hoakin1981 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί η κάρτα είναι κομπλέ. Παρόλα αυτά, νομίζω βγήκε άκρη γιατί μάλλον επιλέγοντας άλλον πωλητή έγινε η δουλειά. Δεν ξέρω γιατί με τον συγκεκριμένο κόλλαγε έτσι.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hoakin1981 είπε μάλλον επιλέγοντας άλλον πωλητή έγινε η δουλειά Ειδες λοιπον τι κάνουν τα cc Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea
nasalk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ να πουλήσω στο eBay πρώτη φορά..έχω χρόνια λογαριασμό αλλά μόνο αγόραζα..πρέπει να φτιάξω άλλον σαν πωλητής? Κάνω τα βήματα να βάλω το προϊόν και όταν φτάσει η στιγμή να κάνω list item για να δημοσιευτεί μου πετάει αυτό το μήνυμα Your request couldn't be processed because of a technical issue. Please try again... έχω συνδέσει PayPal..έχω πάρει 4 ψηφίο κωδικό..νομίζω τα χω κάνει όλα...μια βοήθεια ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα