Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εκανα αυτο το λογαριασμο για να μπορω να ρωτησω ΧΩΡΙΣ τα στοιχεια μου μια ερωτηση που εχει να κανει με το μελλον μου

Ειμαι 30 και εχω 2 γονεις συνταξιουχους. Εχουμε συνολικα γυρο στις 300.000 μετρητα και ετοιμα για επενδυση. Και οι 2 γονεις μου δεν δουλευουν και μου λενε συνεχεια να βρω κατι για να κανουμε την επενδυση. Και οι 2 γονεις θελουν να δουλεψουν για μενα, και μου λενε οτι παιδι μου οτι και να διαλεξεις να ξερεις οτι εχεις εμας τους 2 να δουλευουμε για σενα δωρεαν, εμεις θελουμε το παιδι μας να πετυχει και να εχει μια ανετη ζωη οταν εμεις δε θα ειμαστε σε αυτο τον κοσμο. Καταλαβαινετε ποσο σημαντικο ειναι που εχω αυτους τους γονεις.

Θα ηθελα να με βοηθησετε τι μαγαζι μπορω να κανω (ή ας πουμε ηλεκτρονικο μαγαζι).

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, miaerotisinakanw είπε

γεια σας, εκανα αυτο το λογαριασμο για να μπορω να ρωτησω ΧΩΡΙΣ τα στοιχεια μου μια ερωτηση που εχει να κανει με το μελλον μου

Ειμαι 30 και εχω 2 γονεις συνταξιουχους. Εχουμε συνολικα γυρο στις 300.000 μετρητα και ετοιμα για επενδυση. Και οι 2 γονεις μου δεν δουλευουν και μου λενε συνεχεια να βρω κατι για να κανουμε την επενδυση. Και οι 2 γονεις θελουν να δουλεψουν για μενα, και μου λενε οτι παιδι μου οτι και να διαλεξεις να ξερεις οτι εχεις εμας τους 2 να δουλευουμε για σενα δωρεαν, εμεις θελουμε το παιδι μας να πετυχει και να εχει μια ανετη ζωη οταν εμεις δε θα ειμαστε σε αυτο τον κοσμο. Καταλαβαινετε ποσο σημαντικο ειναι που εχω αυτους τους γονεις.

Θα ηθελα να με βοηθησετε τι μαγαζι μπορω να κανω (ή ας πουμε ηλεκτρονικο μαγαζι).

Αγορασε 3-4 διαμερισματα κοντα σε Κουκακι - Πετραλωνα και βαλτα στο Airbnb...

• Like 7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vrwmiaris είπε

Τα λεφτά τα έχεις στο σπίτι ή στη τράπεζα;

Βρηκες που μενει απο την Ip του  ? 🤑

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αγορασε 3-4 διαμερισματα κοντα σε Κουκακι - Πετραλωνα και βαλτα στο Airbnb...

Ακριβως. Κανε και μια μοντερνα ανακαινιση και εισαι κομπλε

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, katz είπε

Ακριβως. Κανε και μια μοντερνα ανακαινιση και εισαι κομπλε

Μπορεις να ασχοληθεις γενικα με το airbnb με αυτοματα πλυντηρια ή luggage Storage ή keys Holding..

Εχει χρημα το θεμα...

Δημοσ.

Φιλαράκο εδώ βρήκες να ρωτήσεις τι επένδυση να κανείς με 300 χιλιάρικα .... στου κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.....

αλλα όπως είπαν και πιο πάνω ακίνητα με πολύ ψάξιμο..... 

• Like 2
Δημοσ.

Φιλαράκι εσύ που δεν ζορίστηκες να τα μαζέψεις δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις τη σωστή επένδυση αν βέβαια υπάρχουν και δεν μας δουλεύεις.

Το πιο σωστό να αποφασίσουν αυτοί που τα μάζεψαν γιατί αυτοί τα πονάνε περισσότερο.Τώρα τι δεν ξέρω να σου πω αν και για ακίνητα που είπαν παραπάνω είναι μία καλή λύση αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας τι μας ξημερώνει από τη στιγμή που για τη χώρα μας άλλοι αποφασίζουν.

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φιλαράκι εσύ που δεν ζορίστηκες να τα μαζέψεις δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις τη σωστή επένδυση αν βέβαια υπάρχουν και δεν μας δουλεύεις.

Το πιο σωστό να αποφασίσουν αυτοί που τα μάζεψαν γιατί αυτοί τα πονάνε περισσότερο.Τώρα τι δεν ξέρω να σου πω αν και για ακίνητα που είπαν παραπάνω είναι μία καλή λύση αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας τι μας ξημερώνει από τη στιγμή που για τη χώρα μας άλλοι αποφασίζουν.

Respect 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν δέχονται τώρα, αλλά στην Κύπρο υπάρχουν κάποιες τράπεζες που ανοίγουν προθεσμιακές καταθέσεις για πάνω από 200.000 ευρώ, με επιτόκιο 6%. Δεν θα κάνεις τίποτα και θα βγάζεις 15300 ευρώ τον χρόνο (ή 1275 ευρώ τον μήνα) και δεν θα έχεις το άγχος μήπως πάει στραβά η επένδυση και τα χάσεις. Ψάξ'το. Ή κάνε τις 200.000 σε προθεσμιακή που είναι το mininum, πάλι θα παίρνεις 10200 τον χρόνο ή 850 τον μήνα, και τις υπόλοιπες 100.000 επενδυσέ τες κάπου αν θες να ασχοληθείς με κάτι. Σε σπίτια που αναφέρθηκαν παραπάνω και να τα νοικιάζεις μετά, είναι καλή σκέψη.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...