Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, 4saken είπε

Ναι για αυτο ακριβως ΔΕΝ υπαρχουν ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

Η πιο "ασφαλης" επενσυση ειναι στον τουρισμο.Μπορεις εναλλακτικα να ζεις με 1000 ευρω τον μηνα για τα επομενα 25 χρονια, μετα βλεπεις.

400 ευρω για 720 μηνες = 60 χρονια 

+ βρες δουλεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και την καλύτερη ιδέα να σου πούμε, αν δεν μπορείς να την υποστηρίξεις είναι σαν να μην υπάρχει.

Συνέχισε εσύ κανονικά την ζωή σου και όταν δεις κάποια ευκαιρία θα το καταλάβεις, δεν είναι όλοι γεννημένοι επενδυτές.

*Καλύτερα να κλαις για δικό σου λάθος πάρα για αλλουνού.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Επαναφέρω το ενδιαφέρον στο θέμα να πούμε κάτι σοβαρό γιατί είναι σοβαρό θέμα βεβαίως βεβαίως. 

Εγώ θα έπαιρνα τα 10000 θα πήγαινα σε κανένα σαλέ χλιδατο να κλειστώ μεσα για 5 μερες (στην Ελλάδα φυσικά χειμώνα έχουμε) μαζί δύο call girls ( παίζουν φοβερά πυροβόλα) να σκεφτώ τι θα κάνω τα υπόλοιπα 290000.. Δεν θα ρώταγα εδώ. 

Στην σκεψη μου είσαι χαχα . Η μόνη διαφορά είναι ότι θα καθόμουν παραπάνω μέρες

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 1€ παίρνεις 4 χαρτομάντιλα,άρα 0.25 το ενα.Εστω ότι τα πουλάς εσύ 0.50 το ένα στα φανάρια,εάν σπρώξεις 1200000 χαρτομάντιλα θα διπλασιάσεις το ποσό σου. 😜

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, k_w_t είπε

Ρε φιλε ζηταγε 70 και εγω της εδινα 50 και δεν μου το εδινε.. 

Το πηρε φιλος μου τελικα με 60 ακριβως.

ωραιος φιλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, miaerotisinakanw είπε

Ειμαι 30 και εχω 2 γονεις συνταξιουχους. Και οι 2 γονεις θελουν να δουλεψουν για μενα, και μου λενε οτι παιδι μου οτι και να διαλεξεις να ξερεις οτι εχεις εμας τους 2 να δουλευουμε για σενα δωρεαν, εμεις θελουμε το παιδι μας να πετυχει και να εχει μια ανετη ζωη οταν εμεις δε θα ειμαστε σε αυτο τον κοσμο.

Ακουσον άκουσον, συνταξιούχοι οι γονείς να δουλεύουν ακόμα για σένα. Δεν στερήθηκαν αρκετά οι άνθρωποι για σένα ? Αισχρή στάση, ακόμα και που το δέχεσαι 😡

Γενικά η ερώτησή σου & η στάση σου και μόνο, δείχνει μια συνταγή για (μελλοντική) καταστροφή. Εχεις φτάσει 30 χρονών, με χρήματα μεν, χωρίς να έχεις μάθει τα βασικά για τη ζωή (δεν τολμάω καν να ρωτήσω για τις σχέσεις σου).

Δεν λες τι γνώσεις έχεις και τι εμπειρία.  Τίποτα δεν έχεις σπουδάσει/κάνει στη ζωή σου έως τώρα ? Ετρωγες από τα έτοιμα ?

Αυτό που δεν έχεις μάθει ακόμα είναι ότι για να πετύχει η επένδυση, χρειάζεται να είσαι από πάνω & μέσα στη δουλειά, να ξέρεις καλά το αντικείμενο και να ελέγχεις τι γίνεται. Αλλιώτικα θα τα χάσεις ή θα στα φάνε με 100% σιγουριά αυτό.

Η επιτυχία θέλει τρέξιμο, δεν έρχεται από τον καναπέ. Τα υπόλοιπα είναι τζοκερ, να σου κάτσει μια καλή επένδυση, αν έχεις πληροφόρηση ή τύχη.

Το AirBnd θα φορολογηθεί σίγουρα, τώρα πότε θα γίνει, σε 1 ή 10 χρόνια αυτό είναι ο άγνωστος παράγοντας.

Η μικρο-εστίαση γενικά (εννοώντας καφέ, φούρνος και τέτοια, όχι εστιατόρια) έχει χρήματα, αλλά θέλει ΠΟΛΥ τρέξιμο όπως όλα.

Η μόνη ασφάλεια για να "κάθεσαι", είναι τράπεζα εξωτερικού (όχι Κύπρο) αλλά δίνουν χαμηλά επιτόκια και δεν ξέρω πόσο φορολογούνται.

Επεξ/σία από qwerty99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, getsiorge είπε

Είναι τρολ συμφωνώ γιατί ο ενδιαφερόμενος εξαφανίστηκε αλλά τα φορουμ είναι τα καφενεία του μέλλοντος. Οπότε οι αναλύσεις και οι προτάσεις  θα είναι αυτού του στυλ. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα 10 πρώτα σχόλια σχεδον σε ολα τα θέματα θα είναι ειρωνικά ή απαξιωτικά. Τα υπόλοιπα 10 θα είναι απαντήσεις τύπου "Καντα σουβλάκια να μην πεινάσεις ποτε". Και κάπως έτσι χάθηκε κάθε ελπίδα να ξεκινήσει ένα θέμα με ενδιαφέρον. 

Πες τα ρε παλικάρι και πιάσε κόκκινο,με πρόλαβες

Επεξ/σία από dhmhtries22
Δημοσ.
5 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Στην σκεψη μου είσαι χαχα . Η μόνη διαφορά είναι ότι θα καθόμουν παραπάνω μέρες

Ναι να καθησεις άμα δεν σου φτάνουν οι πέντε μέρες. Πρέπει να πάρεις μια σωστή απόφαση πάνω από όλα Αλλά να αλλάξεις τα κορίτσια. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μη τσακωνεστε. Αμα θες φιλαρακι δωστα μου εμενα ξερω να στα επενδυσω αμα χρειαστεις, καλη διαθεση και υγεια να υπαρχει. Εκτος αν δεν θες να ριξεις κανεναν δωσε οσο ειναι χειμωνας και για τα παιδια που θελουν να πανε σαλε αμαρτια ειναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφού ο καθένας είπε την γνώμη του εγώ θα σου προτείνω μια εταιρεία με υπηρεσίες μεταφορών aka transfer,μία τέτοια εταιρεία στην Σαντορίνη είναι κάτι σαν χρυσωρυχείο..Οπότε οι γονείς σου μπορούνε να σε βοηθήσουνε στο τηλεφωνικό κέντρο δεν χρειάζεται να επενδύσεις και τα 300 ξεκινάς με τα μισά και αν πάει καλά αγοράζεις και άλλα αμάξια..Με τα πολλά και με τα λίγα έχεις 2-3 αυτοκίνητα που μεταφέρουν τους τουρίστες στο νησί η με την έννοια του ταξί η με την έννοια του prive tour..Μην μακρηγορώ και αναλύσω τα πάντα με κατάλαβες..

Δημοσ.

Το Airbnb φορολογειται με 45% επι των ακαθαριστων εσοδον με αποφαση που υπεγραψε ο υπουργος του Συριζα Τσακαλωτος

Στην πραγματικοτητα φορολογια συν εξοδα κοινοχρηστα ρευματα ιντερνετ καθαριοτητα φθορες κλπ θα σου τραβηξουν το 75% των εισπραξεων !!

Γνωμη μου η σημερινη Ελλαδα ΔΕΝ προσφερετε για καμια δουλεια  και επενδυση δες καλυτερσ το εξωτερικο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...