tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μετά από σκέψη και αφού με βοηθήσατε όλοι να μαζέψω περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα , λέω να αφήσω την ιδέα οικόπεδο-προκάτ γιατί είμαι ίσα ίσα στα λεφτά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεφύγω κανα 20ρικο πάνω οπότε δεν είμαι για τέτοιο άνοιγμα,γιατί καλό το σπίτι αλλά δεν θέλω να στερηθω και άλλες απολαύσεις της ζωής. Είπα να χαμηλώσω λίγο τις προσδοκίες μου και να κοιτάξω κανά διαμέρισμα μεγαλύτερο και τουλάχιστον 10ετιας ώστε να χρεωθώ το πολύ κανά 40αρι έξτρα. Και θα είμαι ποιο χαλαρός στην αποπληρωμή, και δεν θα έχω τα παραπάνω άγχη που λέγαμε εφόσον έχω και 2 παιδάκια και δεν θέλω να διακινδυνεύσω κάτι, οπότε αν βρω κάτι απλά κάνω την πώληση και αγορά μαζί. Θα ενημερώσω με νεώτερα , σας ευχαριστώ πάλι όλους για την συμμετοχή σας και την πολύτιμη βοήθεια σε αυτό το ποστ. 1
Dvs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ανανεώνεις το σπίτι σε καινούργιο = μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, δεν θα έχεις τον ΕΝΦΙΑ του οικοπέδου και ενα μικρό δάνειο που δεν θα σου γίνει βραχνάς καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και θα έχουν αυξημένες ανάγκες.
tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dvs είπε Ανανεώνεις το σπίτι σε καινούργιο = μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, δεν θα έχεις τον ΕΝΦΙΑ του οικοπέδου και ενα μικρό δάνειο που δεν θα σου γίνει βραχνάς καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και θα έχουν αυξημένες ανάγκες. Εννοείς να κάνω ανακαίνιση στο δικό μου? Γιατί και αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι , γιατί τώρα που κοιτάω και τα διαμερίσματα δεν βρίσκω εύκολα σε 5ο όροφο και με την θέα που έχω ( δεν το λέω για να το παίξω κάποιος , αλλά το μεγάλο ατού του σπιτιού είναι η θέα που έχει επισυνάπτω 2 φωτό μία απο κάθε γωνία) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από tsofras
Tigio13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tsofras είπε Εννοείς να κάνω ανακαίνιση στο δικό μου? Γιατί και αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι , γιατί τώρα που κοιτάω και τα διαμερίσματα δεν βρίσκω εύκολα σε 5ο όροφο και με την θέα που έχω ( δεν το λέω για να το παίξω κάποιος , αλλά το μεγάλο ατού του σπιτιού είναι η θέα που έχει επισυνάπτω 2 φωτό μία απο κάθε γωνία) Το γεφυράκι που φαίνεται στην 1η φωτο είναι η ηπείρου η καμία σχέση?
tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Το γεφυράκι που φαίνεται στην 1η φωτο είναι η ηπείρου η καμία σχέση? Ναι είναι
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω να σου τη αληθεια θα νοικιαζα σε μονοκατοικια και θα νοικιαζα το δικο μου σε αλλο, αν χρειαστει με μια μικρη χασουρα. Καλη η θεα αλλα αν ειναι να τσακωνομαι για την θερμανση , να ακουω τα βογγητα του διπλανου (της διπλανης δεν με πειραζει ) να μου χτυπουν τον τοιχο στα δικα μου η να μην μπορω να δω GOT στις 3.00 με τερμα τα ηχεια να μου λειπει..Χωρις να θελω να σε επηρεασω , ετσι 😆 Η για να ειμαι ειλικρινης θα πουλαγα το δικο μου και θα νοικιαζα μονοκατοικια.Θα εβγαζα και ενα screenshot τον τραπεζικο λογαριασμο και θα τον εβαζα wallpaper στην tv, να χαλαρωνω.Πολυ χαλαρωτικα τα μπικικινια, δεν συμφωνειτε ? 😆 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από bluesattack 1
tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, bluesattack είπε Εγω να σου τη αληθεια θα νοικιαζα σε μονοκατοικια και θα νοικιαζα το δικο μου σε αλλο, αν χρειαστει με μια μικρη χασουρα. Καλη η θεα αλλα αν ειναι να τσακωνομαι για την θερμανση , να ακουω τα βογγητα του διπλανου (της διπλανης δεν με πειραζει ) να μου χτυπουν τον τοιχο στα δικα μου η να μην μπορω να δω GOT στις 3.00 με τερμα τα ηχεια να μου λειπει..Χωρις να θελω να σε επηρεασω , ετσι 😆 Η για να ειμαι ειλικρινης θα πουλαγα το δικο μου και θα νοικιαζα μονοκατοικια.Θα εβγαζα και ενα screenshot τον τραπεζικο λογαριασμο και θα τον εβαζα wallpaper στην tv, να χαλαρωνω.Πολυ χαλαρωτικα τα μπικικινια, δεν συμφωνειτε ? 😆 Δεν θέλω να το παίξω κάποιος , μην με παρεξηγήσει κανείς , αλλά αν έχεις μάθει να ζείς σε δικό σου σπίτι δύσκολα νομίζω πάς να νοικιάσεις. Γιατί όπως και να χει , και εγώ ξυπνάω μια Κυριακή , μου έρχεται να βάψω το σπίτι και να ανοίξω 10 τρύπες και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν 1
anikologr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν σου δίνουν τα 180 που ήθελες έπρεπε να το είχες πουλήσει χθες...
tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, anikologr είπε Αν σου δίνουν τα 180 που ήθελες έπρεπε να το είχες πουλήσει χθες... Οκ είπαμε να βρώ και το επόμενο , χωρίς πλάνο να πάρω τα 180 να τα κάνω τι?
anikologr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tsofras είπε Οκ είπαμε να βρώ και το επόμενο , χωρίς πλάνο να πάρω τα 180 να τα κάνω τι? Τα 180 δεν πρόκειται να τα βρεις εύκολα ξανά.. Τράβα νοίκιασε στην τελική μέχρι να βρεθεί το επόμενο.. Εγώ θα πήγαινα για μονοκατοικία και μόνο.. Η ποιότητα ζωής δεν συγκρίνεται... Εγώ έτσι τουλάχιστον έπραξα... 1
bjj-p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, anikologr είπε Αν σου δίνουν τα 180 που ήθελες έπρεπε να το είχες πουλήσει χθες... ρε παιδια εσεις που λετε οτι τα λεφτα ειναι πολλα, εχετε δει που παιζουν οι τιμες τελευταια ή εχετε μεινει στο 2012; λιγο οι ανακαινισεις airbnb λιγο οι πωλησεις για εκμεταλευση στο airbnb κινουν την αγορα.
invisiblesurfer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tsofras είπε Οκ είπαμε να βρώ και το επόμενο , χωρίς πλάνο να πάρω τα 180 να τα κάνω τι? Να κάνεις αυτό που σου επιτρέπει να χαρείς τη ζωή σου. Εγώ που είμαι αγχώδης και κολλημένος δε θα ησυχαζα μέχρι να βρω ακριβώς αυτό που θέλω (προσωπικά ψήνομαι για μονοκατοικία). Εφόσον εσύ βρεις το στυλ κατοικίας που σου αρέσει θα πρότεινα να το κυνηγήσεις ώστε να ζήσεις όμορφα με τα παιδάκια σου (να τα χαίρεσαι!) 1
tsofras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, anikologr είπε Τα 180 δεν πρόκειται να τα βρεις εύκολα ξανά.. Τράβα νοίκιασε στην τελική μέχρι να βρεθεί το επόμενο.. Εγώ θα πήγαινα για μονοκατοικία και μόνο.. Η ποιότητα ζωής δεν συγκρίνεται... Εγώ έτσι τουλάχιστον έπραξα... Μονοκατοικία με 250.000ε στο Φάληρο δεν βρίσκω , να χτίσω με τα κόστη που βγαίνουν τελικά δεν γίνεται οπότε απομένει λίγο μεγαλύτερο και νεώτερο διαμέρισμα.
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Για μένα κόψε από το όπου μπορείς για να σου βγει το προκάτ, ή κάνε συμφωνία γραπτή ότι το σπίτι θα παραδωθεί με συγκεκριμένο ποσό και δεν θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Υπάρχει αυτή η ρήτρα σε επαγγελματικές κατασκευές - ανακαινίσεις, πιθανό να μπορείς να το κάνεις και για σπίτι. Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα να πας να ζήσεις σαν άνθρωπος και να ξεφύγεις από την πολυκατοικία. Το μόνο θέμα που θα με πρβλημάτιζε είναι ότι ένα διαμέρισμα μπορείς ίσως να το εκμεταλλευτείς πιο εύκολα, εσύ ή τα παιδιά αργότερα. 1
bjj-p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @tsofras την ενοικιαση του ηδη υπαρχοντος διαμερισματος την εχεις σκεφτει; δηλ παιρνεις το απαιτουμενο δανειο εφοσον ειναι εφικτο βεβαια, βαζοντας υποθηκη το υπαρχον. χτιζεις το καινουριο και μετακομιζεις βρισκοντας παραλληλα ενικοιαστη για το παλιο. το δανειο θα αποπληρωνεται απο το ενοικιο, εσυ θα ζεις στο σπιτι που θελεις. στο καλυτερο σεναριο θα μεινουν στα παιδια σου και τα 2 σπιτια. φυσικα θα εχεις καποιες "νεκρες περιοδους" οταν αλλαζεις ενοικιαστες που θα πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη. στη χειροτερη να χασεις το παλιο σπιτι. Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι μπορεις να δανειοδοτηθεις... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από bjj-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα