Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dvs είπε

400E κέρδος το τμ!??! Ακόμα και αφού έχει καταρεύσει η κατασκευη δεν παίζουν με μικρότερο κέρδος;

Ή ειναι ρίσκο για κακής ποιοτητας εργασία;

Και λίγο ειναι... στις νέες οικοδομές παίζουν αρκετές φορές με κέρδος μεγαλύτερο απο 1Κ€/τμ.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BTL είπε

Και λίγο ειναι... στις νέες οικοδομές παίζουν αρκετές φορές με κέρδος μεγαλύτερο απο 1Κ€/τμ.

Για τι περιοχές μιλάς ; 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπήκα να διαβάσω για "στήσιμο" προκάτ κατοικίας και διαβάζω σελίδες με άσχετες δημοσιεύσεις...

Μήπως να μεταφέρονταν σε ένα άλλο thread με τίτλο "χτίζοντας σπιτι" ;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθαβω το νημα.. Εχω οικοπεδο και 60.000 στη τσεπη. Πιστευετε οτι μπορω να χτισω κατι αξιολογο σε προκατ γυρω στα 75-80 τετραγωνικα? 

Αδεια υπαρχει

Θα χρειαστω και κανα μικρο στεγαστικο? 

Σε μια γρηγορα αναζητηση βρηκα καλες τιμες για πληρη εκδοση που ειναι πανω κατω στα λεφτα που διαθετω. 

Καταρχην αυτοι που τα πουλανε τα στηνουν κιολας η πρεπει να βρω εγω μαστορους κλπ? 

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

Εφ' όσον έχεις συγκεκριμένο budget ξεκινά να παίρνεις τηλέφωνο εταιρίες προκάτ και κάνε ραντεβού. Και ναι, αναλαμβάνουν τα πάντα, από τη θεμελίωση μέχρι την παράδοση με το κλειδί στο χέρι

• 6 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/2/2020 στις 12:33 ΠΜ, FromDusk_TillDawn είπε

Ξεθαβω το νημα.. Εχω οικοπεδο και 60.000 στη τσεπη. Πιστευετε οτι μπορω να χτισω κατι αξιολογο σε προκατ γυρω στα 75-80 τετραγωνικα? 

Αδεια υπαρχει

Θα χρειαστω και κανα μικρο στεγαστικο? 

Σε μια γρηγορα αναζητηση βρηκα καλες τιμες για πληρη εκδοση που ειναι πανω κατω στα λεφτα που διαθετω. 

Καταρχην αυτοι που τα πουλανε τα στηνουν κιολας η πρεπει να βρω εγω μαστορους κλπ? 

Και εγω ειμαι στην ιδια φαση αλλα για πιο πολλα τετραγωνικα. Προσωπικα θα τους εβαζα μεχρι το σκελετο και μετα τα υπολοιπα θα ειχα αλλους μαστορους γιατι εκτος των αλλων θελω να εχω τον ελεγχο σε οτι γινεται και αμεση επαφη με αυτον που κανει την εργασια. Εχω κανει ηδη μια ανακαινιση και εχω μαθει αρκετα πραγματα. Ξεκινας απο την παραδοχη οτι αυτος που θα ερθει να σου κανει την δουλεια ειναι ασχετος( και ο καλυτερος μαστορας στον κοσμο να ειναι ). Οι μαστορες θελουν παρα πολυ ελεγχο και συνεχεια απο πανω. 1 λεπτο να τους αφησεις την μαλακια θα στην κανουν δεν υπαρχει περιπτωση. Επικοινωνησα ηδη με μια εταιρια εμφανιζεται πολυ στο facebook και περιμενω να δω τι θα μου πουν.

Να προσθεσω οτι πριν πατησει ανθρωπος στο οικοπεδο πρεπει να υπαρχει σχεδιο για τα παντα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...