Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,μια άποψη γι'αυτό το ζήτημα το οποίο είναι φρέσκο φρέσκο.Για όσους δεν ξέρουν λοιπόν στις 4 Ιανουαρίου δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο instagram όπου ανέβηκε μια φωτό με ένα αυγό και ο διαχειριστής της σελίδας ζητούσε να κάνουν like ώστε να ξεπεράσει σε like την φωτογραφία της Kylie Jenner και από ότι φαίνεται το έχει καταφέρει και με μεγάλη διαφορά.Η φωτογραφία της Kylie Jenner έχει 18εκατομυρια και το αυγό αυτήν την στιγμή έχει 40 εκατομμύρια like.Η άποψη μου είναι ότι σε αυτόν τον κόσμο ασχολούμαστε ποιο πολύ με ασήμαντα πράγματα παρά με σημαντικά.Απο την άλλη βέβαια καλύτερα να κατέχει το ρεκόρ ένα αυγό παρά μια με μυαλό αυγού!🤔(Πείτε αν θέλετε αν έχετε κάνει like στην φωτογραφία!)

• Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.

ελπίζω να του κόψει αυτουνου που ανέβασε την φωτογραφία και να πουλήσει τον λογαριασμό του για $$$$ όσο είναι ακόμα ....το αυγό φρέσκο

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Brashida είπε

Γεια,μια άποψη γι'αυτό το ζήτημα το οποίο είναι φρέσκο φρέσκο.Για όσους δεν ξέρουν λοιπόν στις 4 Ιανουαρίου δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο instagram όπου ανέβηκε μια φωτό με ένα αυγό και ο διαχειριστής της σελίδας ζητούσε να κάνουν like ώστε να ξεπεράσει σε like την φωτογραφία της Kylie Jenner και από ότι φαίνεται το έχει καταφέρει και με μεγάλη διαφορά.Η φωτογραφία της Kylie Jenner έχει 18εκατομυρια και το αυγό αυτήν την στιγμή έχει 40 εκατομμύρια like.Η άποψη μου είναι ότι σε αυτόν τον κόσμο ασχολούμαστε ποιο πολύ με ασήμαντα πράγματα παρά με σημαντικά.Απο την άλλη βέβαια καλύτερα να κατέχει το ρεκόρ ένα αυγό παρά μια με μυαλό αυγού!🤔(Πείτε αν θέλετε αν έχετε κάνει like στην φωτογραφία!)

Από την στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια πρόβατα....   

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Brashida είπε

...Η άποψη μου είναι ότι σε αυτόν τον κόσμο ασχολούμαστε ποιο πολύ με ασήμαντα πράγματα παρά με σημαντικά.🤔

Δεν σου απαγορεύει κανείς να ασχοληθείς με τα σημαντικά πράματα. 🤨

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, NT1G said:

Δεν σου απαγορεύει κανείς να ασχοληθείς με τα σημαντικά πράματα. 🤨

Όταν με "αναγκάζουν" να σχολιάσω/κράξω ασήμαντα πράγματα, δεν μου μένει χρόνος για τα σημαντικά. :( :( :(

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Brashida είπε

Από την μία, δεν ασχολούμαι καθόλου με τον/τη/το Kylie Jenner και κάνω μειονεκτηκές σκέψεις για όσους τον/τη/το θεοποιούν.

Από την άλλη, ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιά πράγματα στη ζωή είναι σημαντικά και ποιά ασήμαντα; Εγώ θεωρώ ασήμαντο να βγαίνω για καφέ και σημαντικό να παίζω video games, κάποιοι άλλοι θεωρούν ασήμαντα τα video games και σημαντικό να βλέπουν το Power of Love. Με ποιό δικαίωμα θα κρίνω εγώ ή θα με κρίνει κάποιος άλλος για τις προτιμήσεις που έχουμε;

Γενικά πολύ butthurt φάση η συγκεκριμένη σελίδα, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν το έγραψα στην περιγραφή αυτού το ποστ που έκανα  αλλά το ξαναγραφω.Επίσης για οσους βιαστειτε να σας προλάβω ήμουν εγω που εκανα ποστ εχθές στην ίδια κατηγορία και έλεγα για έναν που ο πατέρας του δεν τον είχε υποτίθεται συνδικαιούχο στον λογαριασμό του..Φυσικά και δεν είναι αλήθεια ο καθένας μπορεί  να καταλάβει ότι είτε τρελός είναι είτε έχασε κάποιο στοίχημα το παιδί αλλά πουυυ? κοιμαστε όλοι😂😋!

Ένας να έλεγε ρ φίλε όντως δίκιο έχεις μα είναι δυνατόν και να το εννοει,ένας μόνο😓..Ενα θα σας πω έχασα δελτίο που είχα παίξει 2/2 Ολυμπιακό Χ/2 ΠΑΟΚ 2/2 ΑΕΚ Χ/1 Άρη και έχασα τον ΠΑΟ Χ/1 με 2 και Ατρόμητο Χ/1 με 2 ευρώ εξαιτίας σας😪

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...