kage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι παραπανω μπορει να γραφτει απο τις αλλες 25σελιδες? Σχεδον ολοι σε αυτα τα θεματα παντα συζητανε για μαγαζια εστίασης εστιατόρια ταβερνες καφε μπαρ κλαμπ..που τα μαγαζια αυτα στηριζονται σε αυτους που στην ουσια καπνιζουν πινουν τρωνε πολυ... Αφου υπαρχουν σιτε με λιστες καφε μπαρ paly cafe που δεν καπνιζουν π.χ. akapnos,nonsmokersclub γιατι δεν παει ο κοσμος εκει αραγε? Δεν καπνιζω αλλα μπορω να καταλαβω γιατι στα παραπανω μαγαζια η gr νοοτροπια ειναι αυτη εδω κ χρονια.. Μην συγκρινετε αλλες χωρες στα παραπανω..βρειτε χωρες να πηγαινουν καφε , τιτσου ,ταβλι επι ωρες ή αναλυουν τα γκομενικα απο το μαρακι ή του κωστα επι ωρες...κλαμπ να ανοιγουν πορτες μετα τις 12 ή 5 το πρωι ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι.. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από kage 1
Vas_oximaton Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Εδώ σε ληστεία έκανε μια φορά η αστυνομία να έρθει 45 λεπτά, σιγα μην έρθει για δέκα μακακες που καπνίζουν. Με αφορμή το μύνημα σου..Και γενικά για να γνωρίζουμε όλοι μας για το που μπορούμε να απευθυνθούμε σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα.Η αστυνομία δε μπορεί να κάνει κάτι επί του θέματος(αναρμόδια). Αρμόδια όργανα είναι το Σώμα επιθεωρητών Υγείας (Υγειονομικο),Δήμοι κ.α.Οι οποίοι βεβαιώνουν σχετικά παράβασεις σε καπνιστές και καταστηματάρχες.Αν επιθυμούν συνδρομή αστυνομίας είναι για λόγους ασφαλείας την ώρα του ελέγχου.Κ.Υ.Α. 104720 (ΦΕΚ 1315/τ. ΄Β/ 2010). Τα γράφω απλά για να ξέρουμε ποια υπηρεσία καλούμε και για ποιον λόγο.Γιατι δημιουργείται πρόβλημα στις υπηρεσίες λόγο άσκοπων κλήσεων.Βλεπε αστυνομία, ασθενοφόρα Πυροσβεστική κτλ..
mic2mic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13η θέση παγκοσμίως στο κάπνισμα. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Και νομίζω πριν από 5-10 χρόνια ήμασταν ΠΡΩΤΟΙ. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_cigarette_consumption_per_capita Τί να λέμε από κει και πέρα... μικρά μαγαζιά, οικονομική κρίση, απραξία των κυβερνήσεων κτλ κτλ... δικαιολογίες όλα. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται επειδή πολύ απλά ο κόσμος δεν θέλει να εφαρμοστεί. Η ίδια η Βουλή είναι τεκές, όλοι καπνίζουν σε χώρους που απαγορεύεται. Ο υπουργός Υγείας δεν εμφανίστηκε με τσιγάρο σε συνέντευξη τύπου; Τί να λέμε από κει και πέρα; Είναι σα να θέλεις να μάθεις σε κότες να μην κουτσουλάνε στο χώμα αλλά να πηγαίνουν στον καμπινέ. Τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. 2
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω μια φορά είχα πετύχει σε μια καφετέρια οικογένεια που καπνίζαν και οι δύο γονείς πάνω στα παιδιά! Νομίζω παίζανε ένα επιτραπέζιο οπότε ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Οπότε τα παιδιά ήταν σαν να κάνανε τσιγάρο κανονικά. 5 ώρες πριν, mic2mic είπε 13η θέση παγκοσμίως στο κάπνισμα. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Και νομίζω πριν από 5-10 χρόνια ήμασταν ΠΡΩΤΟΙ. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_cigarette_consumption_per_capita Τί να λέμε από κει και πέρα... μικρά μαγαζιά, οικονομική κρίση, απραξία των κυβερνήσεων κτλ κτλ... δικαιολογίες όλα. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται επειδή πολύ απλά ο κόσμος δεν θέλει να εφαρμοστεί. Η ίδια η Βουλή είναι τεκές, όλοι καπνίζουν σε χώρους που απαγορεύεται. Ο υπουργός Υγείας δεν εμφανίστηκε με τσιγάρο σε συνέντευξη τύπου; Τί να λέμε από κει και πέρα; Είναι σα να θέλεις να μάθεις σε κότες να μην κουτσουλάνε στο χώμα αλλά να πηγαίνουν στον καμπινέ. Τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας έχεις.
kage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το iqos βγηκε μετα το 2014... η ερευνα δημοσιοποιηθηκε το 14 ή το 16 με τα top 20 ... τι να ελεγε για ηλεκτρονικα τσιγαρα? Εγω νομιζω οτι πλεον παιζει σχεδον μοιρασμενο ποσοστο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο /iqos... Κατι ειναι κ αυτο...οχι για τα κ**μαγαζα αλλα για το υγειονομικό κρατικο κοστος... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από kage
chrv80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Παντως εδω Γιαννενα σε καφετεριες κλπ δν καπνιζουν μεσα, το εχουν εφαρμοσει εδω κ μηνες! Δν το επιτρεπουν οι μαγαζατορες, πχ οταν πρωτοεφαρμοστηκε εδω ημουν σε τσιπουραδικο κ αναψε καποιος τσιγαρο κ του εκανε ο σερβιτορος παρατηρηση να το σβησει ή να βγει εξω! Αλλα ισχυει αυτο π διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι λογω κρισης αν απαγορευσουν το καπνισμα θα εχουν οικονομικο θεμα τα μαγαζια.. Μου ελεγε γνωστος μου π εχει καφετερια οτι απο τοτε π εφαρμοστηκε ο νομος εδω εχασε πολλους πελατες τους χειμερινους μηνες γιατι λογω καιρου δν πανε καν για καφε απο το να καθονται στη βροχη κ το κρυο..
xrist0s4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλά τι ζόρι τραβάτε; Βλέπετε ότι είμαστε σε υψηλή θέση στο να μην εφαρμόζουμε τον αντικαπνιστικο νομο! Ας βγούμε σε κάτι πρώτοι λοιπόν κ ας είναι αρνητικο! Έχουν βρει κ το κόλπο που αντί τασάκι φέρνουν πλαστικό ποτήρι η κοντό βαζακι κτλ κτλ...Πόση πατέντα κ εξυπνάδα μπορεί να χωρέσει σε ένα Ελληνικό μυαλό!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Zaytsev είπε ούτε bar Μάλλον δεν πας σε μπαρ, μπουζουκια, και γενικά σε νυχτερινά μαγαζιά όπου όλοι καπνίζουν
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (μη καπνιστής) Λοιπόν το να καπνίσει κάποιος στο club (dab) δεν νομίζω να πειράζει εν μέρη κανέναν. (για αυτό βγαίνουν κιόλας να κάνουν 5-10 παραπάνω) 1.Τα τσικακια(σορρυ γκερλς) φοράνε 10 λίτρα άρωμα. 2.Οι κλαρινογαμπροί άλλα 15 λίτρα. 3.Τα ρούχα ούτως ή άλλως θα τα πλύνεις απίστευτο να μην ίδρωσε η μασχαλιτσα 🤔🤔 οπότε και το μπανακι θα γίνει τώρα να μου πεις θα γυρίσεις πίσω λεζάντα από τα ποτά οπότε τη να μυρίσει το σεντόνι βότκα τη βότκα τσιγαριλα το ενα και το άλλο την αλλαγή δεν την γλυτώνεις. Η ερώτηση είναι πήγε κανένας ποτέ σε κανα τσικακι να πει με πειράζει το κάπνισμα? Μπααα... Επίσης στο καφενείο λογικό να καπνίζουν τα παππουδια να μην πάνε τουλάχιστον χαρούμενοι? Έτσι μεγάλωσαν. ΥΓ. Την στιγμή που κανένας καπνιστής δεν ανάβει τσιγάρο σε φαστ φουντ, εστιατόρια, καφετέρια (μερικές έχουν διαφορετικό χώρο) δεν θα έπρεπε να πειράζει κανέναν 1
beknick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 άλλη μια γνώμη στο τραπέζι καπνίζω πολλά χρόνια και το ξεκίνησα μικρός για μαγκιά ( όπως όλοι, αλλά που είναι μ....ια) αν θέλουν να κόψουμε το τσιγάρο για την υγεία μας ας απαγορευθεί η κυκλοφορία τώρα το να το παίζουμε ευρωπαίοι και να βγαίνουμε 4-4 έξω το θεωρώ βλακεία και επειδή ενοχλεί αρκετούς (και δίκιο έχουν) σωστό θα ήταν να υπάρχουν μαγαζιά που να το επιτρέπουν και αλλά που να το απαγορεύουν και εν τέλη ας κάνουμε και τόσο ντόρο για την πρόληψη που δεν γίνετε κουβέντα
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς τη ΛΕΑ όταν βιαζεσαι, να παραβιάσεις τα σήματα κυκλοφοριας η να παρκαρεις σε θέση ΑΜΕΑ, παντα μονο αν βιαζεσαι...σορρυ αλλά το κανει ο κάθε Ντίνος καθημερινά και δεν παιρνει χαμπαρι και νομίζει οτι είναι και ωραίος...ας μην πούμε για φορολογική και κοινωνική συμμόρφωση, παράνομιες λαδώματα κλπ. Το τσιγάρο μας πείραξε, έτσι απλα επειδή δεν καπνιζουμε...αν καπνιζαμε θα μας πείραζαν αλλά. Ψύχωση είναι και δεν περνάει. Βάζω μέσα τον κάθε Ντινό τζωρτζη ts....και καθε ΕΛΤΑΣΟ... 😁.cheers Δεν κάνω τίποτα από αυτά, yes I'm a special little flower. Οι κανόνες δεν είναι για να σπάνε, είναι εκεί για να εμποδίσουν τον κάθε ηλίθιο να κάνει ότι του κατέβει. 2
christakos07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mkp είπε Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εξισωθεί το κάπνισμα με τα ναρκωτικά, δηλαδή οποίος καπνίζει (μέσα και έξω) η πουλάει τσιγάρα να πηγαίνει φυλακή οπός οι έμποροι ναρκωτικών. Η βιομηχανία καπνού κλαίει γοερά στη γωνία..
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε (μη καπνιστής) Λοιπόν το να καπνίσει κάποιος στο club (dab) δεν νομίζω να πειράζει εν μέρη κανέναν. (για αυτό βγαίνουν κιόλας να κάνουν 5-10 παραπάνω) 1.Τα τσικακια(σορρυ γκερλς) φοράνε 10 λίτρα άρωμα. 2.Οι κλαρινογαμπροί άλλα 15 λίτρα. 3.Τα ρούχα ούτως ή άλλως θα τα πλύνεις απίστευτο να μην ίδρωσε η μασχαλιτσα 🤔🤔 οπότε και το μπανακι θα γίνει τώρα να μου πεις θα γυρίσεις πίσω λεζάντα από τα ποτά οπότε τη να μυρίσει το σεντόνι βότκα τη βότκα τσιγαριλα το ενα και το άλλο την αλλαγή δεν την γλυτώνεις. Η ερώτηση είναι πήγε κανένας ποτέ σε κανα τσικακι να πει με πειράζει το κάπνισμα? Μπααα... Επίσης στο καφενείο λογικό να καπνίζουν τα παππουδια να μην πάνε τουλάχιστον χαρούμενοι? Έτσι μεγάλωσαν. ΥΓ. Την στιγμή που κανένας καπνιστής δεν ανάβει τσιγάρο σε φαστ φουντ, εστιατόρια, καφετέρια (μερικές έχουν διαφορετικό χώρο) δεν θα έπρεπε να πειράζει κανέναν Θα έπρεπε να πειράζει τους πάντες, επειδή γαμώ το κέρατο μου, το τσιγάρο είναι καρκίνος και δεν έχει κανένα δικαίωμα ο άλλος να το κάνει μέσα στην μούρη μου. Οκ; Δεν με νοιάζει αν είναι σε εστιατόριο, καφετέρια ή club, είναι απαράδεκτο. Όλη η Ευρώπη το έχει εφαρμόσει και δεν μυρίζει πουθενά τσιγάρο, εμείς είμαστε οι μάγκες και τους γράφουμε όλους ε; 1 ώρα πριν, beknick είπε άλλη μια γνώμη στο τραπέζι τώρα το να το παίζουμε ευρωπαίοι και να βγαίνουμε 4-4 έξω το θεωρώ βλακεία Δεν μας νοιάζει τι το θεωρείς, έτσι είναι το σωστό, βγες έξω και κάπνισε 10 πακέτα, δεν έχεις το *δικαίωμα* να καπνίζεις μέσα σε κλειστό χώρο. Θεώρησε το βλακεία, θεώρησε το άβολο, ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ 1
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Θα έπρεπε να πειράζει τους πάντες, επειδή γαμώ το κέρατο μου, το τσιγάρο είναι καρκίνος και δεν έχει κανένα δικαίωμα ο άλλος να το κάνει μέσα στην μούρη μου. Οκ; Δεν με νοιάζει αν είναι σε εστιατόριο, καφετέρια ή club, είναι απαράδεκτο. Όλη η Ευρώπη το έχει εφαρμόσει και δεν μυρίζει πουθενά τσιγάρο, εμείς είμαστε οι μάγκες και τους γράφουμε όλους ε; Οκ, το τσιγάρο είναι καρκίνος τη έχεις να πεις για τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα την βαβούρα τελευταία φορά που πήγα Αθήνα πιο πολύ πνίγηκα στον δρόμο απτά καυσαέρια πάρα από το τσιγάρο του διπλανού, όταν λες όλη η Ευρώπη? Δεν πιστεύω να το εννοείς έτσι? Πωπω ειδήσεις νεξτ λεβελ βλέπεται στην Ευρώπη φίλε μου στα κλαμπ το τσιγάρο είναι για 12χρονα εκεί πάνε παραπέρα από το απλό τσιγάρο μην ζείτε στη φούσκα η Ευρώπη αυτό η Ευρώπη εκείνο πηγαίνετε πρώτα στην Ευρώπη και μετά έλα να μας πεις την γνώμη σου νασε καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικα ΥΓ. Η Ευρώπη καλύτερα να απαγόρευση το ίντερνετ μέσα στα κλαμπ και να δέχεται μόνο κλήσεις τότε ίσως όλοι ασχολούνται με την πραγματική έννοια βγαίνω στο κλαμπ όχι να βγαίνεις και να βλέπεις 6969 κινητά να τραβάνε βίντεο για τα στορυ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από LIGHT1NG 1
Μάκαρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Οκ, το τσιγάρο είναι καρκίνος τη έχεις να πεις για τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα την βαβούρα τελευταία φορά που πήγα Αθήνα πιο πολύ πνίγηκα στον δρόμο απτά καυσαέρια πάρα από το τσιγάρο του διπλανού Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Ναι μεν τα εργοστασια/αυτοκινητα εκπεμπουν επικινδυνους για την υγεια ρυπους αλλα ειναι αναγκαιο κακο. Δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτα. Χωρις τσιγαρο ομως ζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις