Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρη διαφήμιση τελείως..Που κολλάνε τα ξυράφια με όλα αυτά που δείχνει στο βίντεο;Αν δεν έβλεπα το λογότυπο της εταιρίας θα νόμιζα πως είναι σποτάκι κάποιου κινήματος.

Τώρα όσον αφορά το θέμα του ts (αν και έχω την εντύπωση πως άνοιξες το θέμα για να σχολιάσεις το βίντεο και όχι για τα ξυράφια) θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά σε φαλτσέτες,αυτές που παίρνουν τα μισά τα ξυραφάκια..Έχω 2+ χρόνια που ξυρίζομαι με φαλτσέτα και με έχει βολέψει αρκετά.Αν μάθεις να τη χειρίζεσαι σωστά κάνεις γρήγορο και καθαρό ξύρισμα.

Υ.Γ Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή,ακόμη δεν έχω καταλάβει αν ο defacer ήθελε να καταλήξει κάπου!!Ο λόγος του μου θυμίζει πολιτικό που τον ρωτάνε για φλέγοντα ζητήματα και απαντάει με υπεκφυγές παίζοντας με τις λέξεις..Μόλις σταματήσει να μιλάει περιμένεις μήπως έχει να προσθέσει κάτι ακόμα γιατί νιώθεις συνεχώς πως κάτι λείπει και δεν βγάζει νόημα.:-D

Επεξ/σία από deathblade
  • Like 2
  • Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, defacer είπε

Ανδρισμός είναι να έχεις γεννηθεί άντρας; Νομίζω ότι οποιοσδήποτε ξέρει τη λέξη κοινωνιολογία, συμπεριλαμβανομένου του λεξικού, θα διαφωνήσει μαζί σου.

Αλλά με τον ορισμό που έδωσες. Παραπάνω έγραψες κάποιοι δαιμονοποιούν τον ανδρισμό. Άρα, σωστός ορισμός ή όχι, αυτό που ήθελες να πεις είναι ότι κάποιοι δαιμονοποιούν το να έχεις γεννηθεί άντρας;

Χρειάζεται να βάλω σε λέξεις το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτό εκτός κι αν ζεις στο βασίλειο των Αμαζόνων;

Τι τραβάμε ρε μαλακα και μεις οι άντρες. Και δεν το καταλαβαίνουμε καν.

Αυτά, το συγκεκριμένο δε μπορούσα να μη το σχολιάσω. Cheers τώρα κανονικά.

Δεν καταλαβαίνω το προσβλητικό ύφος σου, ούτε την επιθετικότητα σου. Δεν σου απευθύνθηκα σε καμία στιγμή με αντίστοιχο τρόπο και προσπάθησα να καταλάβω την οπτική σου. Τέλος πάντων.

Αν δεν μπορείς να βάλεις σε λέξεις αυτό που σκέφτεσαι, δεν δηλώνει κάτι για αυτόν που συνομιλεί μαζί σου αλλά για εσένα.

Ναι, δέχεται επίθεση ο ανδρισμός, δηλαδή το να έχεις γεννηθεί άνδρας, όταν στην Αμερική συνταγογραφούν ηρεμιστικά σε όλο και πιο αυξημένα ποσοστά στα αγόρια του δημοτικού γιατί είναι "ατίθασα" και "υπερκινητικά" και "βίαια".

• Super Moderators
Δημοσ.

24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Το οτι ο μαυρος διχνει το σωστο στον κακο λευκο πως το συμπερανατε; Και ο μαυρος και ο λευκος διχνουν το σωστο σε αλλες χρονικες στιγμες στη διαφημιση.

Πρώτον, δες τη διαφήμιση προσεκτικά.

Δεύτερον, πουθενά δεν λέω ότι απεικονίζονται οι λευκοί μόνο αρνητικά. Αυτό που λέω είναι πως αρνητικά απεικονίζονται μόνο λευκοί, ενώ όσοι μαύροι εμφανίζονται έχουν ή εντελώς διφορούμενο ρόλο πλην μίας περίπτωσης, θα τη δούμε παρακάτω ή σαφώς θετικό (ας πούμε, γιατί στεναχωριέται ο μαύρος στην αρχή, είμαστε απολύτως ελεύθεροι να το υποθέσουμε, πάντως εξ ορισμού αρνητικό δεν είναι) ενώ τα σωστά λόγια στο παιδί του τα λέει μαύρος, τον πέφτουλα τον σταματάει μαύρος, δηλαδή μαύρους βλέπουμε μόνο σε σαφώς θετική συμπεριφορά.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν: μετά τους άντρες (μαύρο και λευκούς) στην αρχή:

1. καταδίωξη λευκού από λευκούς, αποκλειστικά.

2. Λευκή μάνα που παρηγορεί λευκό παιδί, εισβάλλουν λευκά παιδιά, αποκλειστικά.

3. Κινούμενο σχέδιο της δεκαετίας του '50

4. Δήθεν sitcom (σκηνοθετημένο από την ταινία, προφανώς με τις χοντράδες στο σετ γελάνε μόνο λευκοί στο ακροατήριο, άντρες και γυναίκες)

5. Σκηνή από αίθουσα συσκέψεων, λευκός προϊστάμενος μιλά υποτιμητικά, οι παριστάμενοι (και μη αντιδρώντες) άντρες αποκλειστικά λευκοί

6. Λευκά παιδιά δέρνονται, boys will be boys οι πατεράδες (το λέει και ένας μαύρος, η μόνη αρνητική παρουσία μαύρου, εξαφανισμένος από την παρέλαση των αδιάφορων στη συνέχεια)

7. Κατάθεση στη γερουσία/βουλή από μαύρο ηθοποιό (Terry Crews) που ζητά από τους άντρες να καταστήσουν υπόλογους τους άλλους άντρες για τη συμπεριφορά τους

8. Catcalling, λευκός δράστης, μαύρος πετάγεται να του κόψει τον αέρα και να πει "the right thing" 

9. "Πέφτουλας" στο δρόμο, λευκός προφανώς, τον σταματάει μαύρος

10. Δεύτερη σκηνή καταδίωξης λευκού από λευκούς, αποκλειστικά

11. Συμφιλίωση μαύρων στο δρόμο, μεσολαβεί μαύρος (πραγματικές σκηνές, μάλλον)

12. Μαύρος πατέρας υποστηρίζει την κόρη του με θετικά μηνύματα

13. Επέμβαση του λευκού πατέρα να χωρίσει τα παιδιά με απροσδιόριστη καθυστέρηση 

14. Some is not enough. Δηλαδή, είμαστε "some" αυτοί που δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να δέρνονται, μας λέει η διαφήμιση. Όχι η πλειοψηφία, καν, αλλά "some" και, βέβαια, δεν είμαστε "enough" (1:23)

15. Λήξη.

Μία απλή ερώτηση θέτω: όλα αυτά, τα βρίσκεις τυχαία; Τυχαία επιλέχτηκαν αυτοί που επιλέχτηκαν στους ρόλους που επιλέχτηκαν; Είναι τυχαία τα μηνύματα που επενδύουν ηχητικά τη διαφήμιση;

19 λεπτά πριν, AtiX είπε

Επειδή επίτηδες μπερδεύεις τόση ώρα κάποια πράγματα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι... 

η σεξουαλική παρενόχληση είτε θες είτε όχι είναι μια νόρμα που υπάρχει, οπότε ναι πετυχαίνει τον στόχο του η διαφήμιση με το να δείχνει περισσότερους άνδρες να λειτουργούν έτσι... το χρώμα και μόνο αυτό τώρα είναι η κολυμβήθρατου Σιλωάμ για να πεις κάτι... αναφέρομαι στο χρώμα γιατί δεν σε είδα να κάνεις κριτική για τις υπόλοιπες διαφημίσεις, της ίδιας αλλά και υπολοίπων εταιριών, που έχουν τον λευκό τον όμορφο τον άνδρα... εκεί γιατί δεν μποϊκοτάρεις που δεν δείχνει και μαύρους, και gay, και γέρους, και μετανάστες, και ΑμεΑ, και κάθε λογής άνδρα???? το ίδιο ισχύει και για το περιβόητο μπαμπά που αφήνει τον γιο του να μαλώνει... ναι υπάρχουν και αυτοί, αν εσύ δεν τους βλέπεις πήγαινε και μιλά με κανένα δάσκαλο δημοτικού και ρώτα τον για το κατά πόσο υπάρχει bullying στα σχολεία...

Για την ιστορία ξεκάθαρη απάντηση για το αν έλειπαν αυτά τα δυο σημεία από την διαφήμιση δεν μου έδωσες... απεναντίας το εκλαμβάνεις ως προβοκάτσια από μεριά μου τελειώνοντας με το χαρακτηριστικό:

και ερωτώ η σεξουαλική παρενόχληση και οι συμπεριφορές που την εκολαπτούν είναι δήθεν?????

σου έχω κάνει παράθεση δικό σου κείμενο... δεν το αναγνωρίζεις???

ξανά διάβασε σε παρακαλώ τι γράφω... για την ιστορία εσύ και όσοι θίγονται βλέπουν φυλετικά και ταξικά κριτήρια στην συγκεκριμένη διαφήμιση...

αν εσύ έχεις την μύγα δεν με νοιάζει, ειλικρινά μου θυμίζεις τις SJW μπουρδολογίες και τις έχω βαρεθεί... απλά όπως είπα και παραπάνω πράξε το ίδιο και για άλλες διαφημίσεις όχι μόνο στις αρνητικές αλλά και σε αυτές που διαφημίζουν τον λευκό ανδρισμό μας...

Τέτοιο κατεβατό από άσχετα καιρό είχα να διαβάσω.

Για να μην το κουράσουμε, σε προκαλώ να βρεις ένα σημείο όπου λέω πως θα μποϊκοτάρω την εταιρία. Ας ξεκινήσουμε από εκεί, τα παντελώς αναληθή που μου αποδίδεις απλά για να γεμίσεις ένα κείμενο με απάντηση.

Και, βέβαια, το κλασικό αποκούμπι όποιου δεν έχει να πει κάτι "γιατί δεν αντιδράς σε άλλες διαφημίσεις".

Μεγαλύτερη ανοησία δεν υπάρχει. Πρώτα και κύρια γιατί εγώ, αντίθετα με εσένα που χωρίζεις τα τσουβαλιάσματα σε αυτά που σε θίγουν και σε αυτά που σε βολεύουν, θεωρώ τσουβάλιασμα και μαύρους να είχε και γκέι να είχε, και γυναίκες να είχε, όταν βάζεις 30 ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Προ τιπ: όταν σου λένε "δείξε μου πού είμαι ανακόλουθος" και "απαντάς" (ο Βούδας να το κάνει απάντηση, αλλά κάπως πρέπει να το χαρακτηρίσω) "σου παρέθεσα το δικό σου κείμενο, δεν το αναγνωρίζεις", τότε ΔΕΝ απαντάς.

Πού ακριβώς είμαι ανακόλουθος;

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Ειχα περασει απο διαφορες επιλογες στο ξυρισμα, και απο την Gillette. Αλλαξα το 2015 σε ξυραφι ασφαλειας (closed comb safety razor) και συγκεκριμενα της Merkur που ειναι απο τις καλυτερες στο κοσμο. Αντι για αφρο χρησιμοποιω κρεμα και σαπουνι ξυρισματος, αλλαζω διαφορες εταιρειες και προιοντα καθε φορα, πολυ καλα ομως ειναι της proraso και σε πολυ καλες τιμες.

Περαν του οικονομικου οπου δεν υπαρχει καμια συγκριση, δεν εχω ουτε ερεθισμους, αλλα και προπαντως ειναι πολυ περισσοτερα οικολογικα, καθως δεν εχουν πλαστικα μερη και παραγοντε οπως και ανακυκλωνονται πολυ πιο φιλικα για το περιβαλλον.

Αυτό ακριβώς, το ίδιο κι εγώ. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στο Marketing το κόλπο της Gillette που φέρει πλέον το όνομα της, το να σου πουλάει φθηνά την υποδομή (βάση ξυριστικής) και πολύ ακριβά τα αναλώσιμα (ξυραφάκια).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, defacer είπε

Κοίτα με στα μάτια και πες ότι ειλικρινά πιστεύεις πως η χολή που βγαίνει σε όλο το ίντερνετ εδώ και δύο μέρες είναι επειδή το μήνυμα είναι καλό και συμφωνούμε, αλλά η υλοποίηση ρε παιδιά. Αυτή η γαμημένη υλοποίηση.

Ξαναλέω, την υποτιθέμενη παρεξήγηση την έχουμε λύσει εδώ. Πόσους μετράς να έχουν αλλάξει στάση; Μηδέν; Μήπως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα τους;

Μα η υλοποιηση ειναι που διαστρεβλωνει το μηνυμα με αποτελεσμα να το μετατρεπει στο αντιθετο του, μην προσπαθεις με σοφιστειες να κανεις το ασπρο μαυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι αναρωτιέστε για ποιό λόγο γίνεται αυτή η επίθεση στον ανδρισμό τελευταία, με τελευταίο δράστη τη συγκεκριμένη διαφήμιση, ας δουν το παρακάτω διάγραμμα.

Αριστερά, τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών αν ψήφιζαν μόνο γυναίκες.

Δεξιά, αν ψήφιζαν μόνο άνδρες.

FB_IMG_1547728330706.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Narayan είπε

Όσοι αναρωτιέστε για ποιό λόγο γίνεται αυτή η επίθεση στον ανδρισμό τελευταία, με τελευταίο δράστη τη συγκεκριμένη διαφήμιση, ας δουν το παρακάτω διάγραμμα.

Αριστερά, τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών αν ψήφιζαν μόνο γυναίκες.

Δεξιά, αν ψήφιζαν μόνο άνδρες.

FB_IMG_1547728330706.jpg

Θεωρω οτι εισαι τελειως λαθος/αστοχη. 

Τι σχεση εχουν τα γραφηματα και τι θελεις να πεις με αυτα; Μπορείς να παραθεσεις την επιχειρηματολογια σου μιας και δεν εγραψες κάτι; 

Υ.Γ. : Δεν παω καθόλου τον Trump

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Τι σχεση εχουν τα γραφηματα και τι θελεις να πεις με αυτα; Μπορείς να παραθεσεις την επιχειρηματολογια σου μιας και δεν εγραψες κάτι; 

οτι white Men πηγαν μαζικα trump

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Snoob είπε

Τέτοιο κατεβατό από άσχετα καιρό είχα να διαβάσω.

Για να μην το κουράσουμε, σε προκαλώ να βρεις ένα σημείο όπου λέω πως θα μποϊκοτάρω την εταιρία. Ας ξεκινήσουμε από εκεί, τα παντελώς αναληθή που μου αποδίδεις απλά για να γεμίσεις ένα κείμενο με απάντηση.

Και, βέβαια, το κλασικό αποκούμπι όποιου δεν έχει να πει κάτι "γιατί δεν αντιδράς σε άλκλες διαφημίσεις".

Μεγαλύτερη ανοησία δεν υπάρχει. Πρώτα και κύρια γιατί εγώ, αντίθετα με εσένα που χωρίζεις τα τσουβαλιάσματα σε αυτά που σε θίγουν και σε αυτά που σε βολεύουν, θεωρώ τσουβάλιασμα και μαύρους να είχε και γκέι να είχε, και γυναίκες να είχε, όταν βάζεις 30 ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Προ τιπ: όταν σου λένε "δείξε μου πού είμαι ανακόλουθος" και "απαντάς" (ο Βούδας να το κάνει απάντηση, αλλά κάπως πρέπει να το χαρακτηρίσω) "σου παρέθεσα το δικό σου κείμενο, δεν το αναγνωρίζεις", τότε ΔΕΝ απαντάς.

Πού ακριβώς είμαι ανακόλουθος;

Το περίμενα αυτό με το μποϋκοτάρισμα... να πω την αλήθεια το έβαλα επίτηδες για να δω πόσο σοβαρός είσαι στις απαντήσεις σου... ξέρεις όταν ψάχνεις να βρεις λάθη για να αποδείξεις ότι και τα υπόλοιπα είναι λάθος... είναι λίγο ντροπή για ενήλικες...

Για την ιστορία το σημαντικό δεν είναι αν θα μποϊκοτάρεις ή όχι την εταιρία... το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις τι θέλει να πει και πιο ειναι το πραγματικό μήνυμα... από την άλλη, δες τι υποστηρίζεις και πως με τον τρόπο σου δίνεις αέρα σε κάποιους που δεν στέκονται στην σκηνοθεσία αλλά είναι μέρος του προβλήματος και για αυτό θίχτηκαν...

καλό βράδυ από έμενα...

Επεξ/σία από AtiX
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κλασική δικαιολογία, "επίτηδες το έβαλα".

Πες εκεί ένα ντόμπρο, "δεν το διάβασα", να σε παραδεχτώ. Τι νηπιακές δικαιολογίες είναι αυτές;

Έχω γράψει τόσες φορές, "όποιους και να έβαζε εκεί 30 ανθρώπους το ίδιο, σαν ρομπότ, τσουβάλιασμα" είναι.

Το έχω γράψει εδώ και ώρες, και μου τσαμπουνάς γελοιότητες "γιατί δεν αντιδράς στις άλλες διαφημίσεις" και "μποϊκοτάρεις την εταιρία αλλά ξέρω πως δεν τη μποϊκοτάρεις και το έβαλα επίτηδες".

Συμφωνούμε, όμως, πως το σημαντικό είναι να αναγνωρίσουμε τι θέλει να πει η διαφήμιση και τι κυριολεκτικά, με τη φωνή του αφηγητή, λέει:

Αυτό το μπουγαδόνερο, λοιπόν, που σε ενθουσίασε, λέει πως οι πατεράδες που δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να δέρνονται μπροστά στα μάτια μας, παρακολουθώντας τα με βλέμμα αγελάδας, την ώρα που οι μητέρες τους είναι άφαντες, είμαστε "ορισμένοι" και πάντως, "όχι αρκετοί".

Αυτές τις βλακείες λέει η διαφήμιση, άμεσα και έμμεσα, κι εσύ τις επικροτείς.

Καλό σου βράδυ κι εσένα.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

Αυτο ειναι ενα γεγονος, οχι επιχειρημα. Πως σχετιζεται με τα υπολοιπα ομως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, haHa είπε

14 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

EDIT: σχετίζεται στο ότι υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να αλλάξει εκλογικό αποτέλεσμα, ή γίνεσαι καλύτερος σαν κόμμα (χλωμό) ή κοιτάς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται οι ψηφοφόροι.

Επεξ/σία από Narayan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Snoob είπε

Πρώτον, δες τη διαφήμιση προσεκτικά.

Δεύτερον, πουθενά δεν λέω ότι απεικονίζονται οι λευκοί μόνο αρνητικά. Αυτό που λέω είναι πως αρνητικά απεικονίζονται μόνο λευκοί, ενώ όσοι μαύροι εμφανίζονται έχουν ή εντελώς διφορούμενο ρόλο πλην μίας περίπτωσης, θα τη δούμε παρακάτω ή σαφώς θετικό (ας πούμε, γιατί στεναχωριέται ο μαύρος στην αρχή, είμαστε απολύτως ελεύθεροι να το υποθέσουμε, πάντως εξ ορισμού αρνητικό δεν είναι) ενώ τα σωστά λόγια στο παιδί του τα λέει μαύρος, τον πέφτουλα τον σταματάει μαύρος, δηλαδή μαύρους βλέπουμε μόνο σε σαφώς θετική συμπεριφορά.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν: μετά τους άντρες (μαύρο και λευκούς) στην αρχή:

1. καταδίωξη λευκού από λευκούς, αποκλειστικά.

2. Λευκή μάνα που παρηγορεί λευκό παιδί, εισβάλλουν λευκά παιδιά, αποκλειστικά.

3. Κινούμενο σχέδιο της δεκαετίας του '50

4. Δήθεν sitcom (σκηνοθετημένο από την ταινία, προφανώς με τις χοντράδες στο σετ γελάνε μόνο λευκοί στο ακροατήριο, άντρες και γυναίκες)

5. Σκηνή από αίθουσα συσκέψεων, λευκός προϊστάμενος μιλά υποτιμητικά, οι παριστάμενοι (και μη αντιδρώντες) άντρες αποκλειστικά λευκοί

6. Λευκά παιδιά δέρνονται, boys will be boys οι πατεράδες (το λέει και ένας μαύρος, η μόνη αρνητική παρουσία μαύρου, εξαφανισμένος από την παρέλαση των αδιάφορων στη συνέχεια)

7. Κατάθεση στη γερουσία/βουλή από μαύρο ηθοποιό (Terry Crews) που ζητά από τους άντρες να καταστήσουν υπόλογους τους άλλους άντρες για τη συμπεριφορά τους

8. Catcalling, λευκός δράστης, μαύρος πετάγεται να του κόψει τον αέρα και να πει "the right thing" 

9. "Πέφτουλας" στο δρόμο, λευκός προφανώς, τον σταματάει μαύρος

10. Δεύτερη σκηνή καταδίωξης λευκού από λευκούς, αποκλειστικά

11. Συμφιλίωση μαύρων στο δρόμο, μεσολαβεί μαύρος (πραγματικές σκηνές, μάλλον)

12. Μαύρος πατέρας υποστηρίζει την κόρη του με θετικά μηνύματα

13. Επέμβαση του λευκού πατέρα να χωρίσει τα παιδιά με απροσδιόριστη καθυστέρηση 

14. Some is not enough. Δηλαδή, είμαστε "some" αυτοί που δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να δέρνονται, μας λέει η διαφήμιση. Όχι η πλειοψηφία, καν, αλλά "some" και, βέβαια, δεν είμαστε "enough" (1:23)

15. Λήξη.

Μία απλή ερώτηση θέτω: όλα αυτά, τα βρίσκεις τυχαία; Τυχαία επιλέχτηκαν αυτοί που επιλέχτηκαν στους ρόλους που επιλέχτηκαν; Είναι τυχαία τα μηνύματα που επενδύουν ηχητικά τη διαφήμιση;

Δεν απεικονιζονται αρνητικα μονο λευκοι, απεικονιζονται και μαυροι. Το γραφεις και μονος σου. Τι σημαινει πλην μιας; Ναι για αυτη την μια καταρρεουν ολα τα επιχειρηματα οτι ΜΟΝΟ ΛΕΥΚΟΙ κανουν αρνητικα. Το κανουν και μαυροι το ανεφερες μονος σου. Δεν μπορεις αυτη την περιπτωση να την διαγραψεις ή να την κοψεις με το μαχαιρι για να εξαγεις τα συμπερασματα που θες. Μεχρι και καθυστερηση βρηκες στην επεμβαση....θετικη επεμβαση ειναι, σε μια κακη τροπη, που το βρηκες το χρονομετρο; Κατι καλο, το βαφτισες σαν κακο!

Στο επιχειρημα ο λευκος κανει παντα κακο, και αυτο δεν στεκει. Τα παιδια τα χωριζει λευκος. Τα παραδειγματα αυτα δεν μπορεις να τα διαγραψεις γιατι υπαρχει πλειοψηφια κατα τον συλλογισμο σου.

κοινωνικο μηνυμα ονομαζεται και το παιρναει με τροπο πολυ σωστο. Τι θες να βαλει πιο «πολλους μαυρους» γιατι δεν σου φτανει ο ενας;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...