Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε @Snoob γιατί να σε λυπηθώ... έχεις πάρει ένα σποτ και το έχεις φορέσει πάνω σου λες και μιλάει για εσένα... 

στο έχουμε εξηγήσει δυο τρεις εδώ μέσα ότι το σποτ δεν αναφέρετε στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού και εσύ χολοσκάς γιατί δείχνει μόνο λευκούς,
σου λέμε ότι δείχνει και μαύρους, μας αναφέρεις ότι είναι λίγοι,
σου λέμε τον λόγο που είναι λίγοι, μας αναφέρεις ότι θα σε πειράζει ακόμα και αν το έδειχνε σωστά...

σε πειράζει που δείχνει 3 άνδρες να μην χωρίζουν δυο πιτσιρίκια που μαλώνουν...
σου λέω ότι και πάλι δεν αναφέρεται στο σύνολο τον γονέων, μου λες ότι δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση...
σου αναφέρω ότι ο σχολικός εκφοβισμός υπάρχει, και για να υπάρχει κάποιοι γονείς το επιτρέπουν... μου λες ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο και ότι παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου... με προκαλείς να σου πω πότε τα είπες... σου βάζω το ποστ σου...

μας αναφέρεις αυτό το περιβόητο “κάποιοι” και το κάνεις σημαία γιατί, ακόμα, πιστεύεις ότι οι περισσότεροι από εμάς λειτουργούμε σωστά... βρε φίλε μου αν οι περισσότεροι λειτουργούσαμε σωστά δεν θα είχε λυθεί και το πρόβλημα??? αυτό σου λέει το σποτ... δεν ήμαστε ακόμα αρκετοί για να εξαλείψουμε το πρόβλημα που εμείς δημιουργούμε ή ανεχόμαστε...

μετά από όλα αυτά εσύ θέλεις εγώ να σε λυπηθώ... εσύ πρέπει να με λυπηθείς που αλλάζεις και αποφεύγεις να απαντήσεις ή να ψάξεις τι πραγματικά σε ενόχλησε στο σποτ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βρε @Snoob γιατί να σε λυπηθώ... έχεις πάρει ένα σποτ και το έχεις φορέσει πάνω σου λες και μιλάει για εσένα... 

στο έχουμε εξηγήσει δυο τρεις εδώ μέσα ότι το σποτ δεν αναφέρετε στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού και εσύ χολοσκάς γιατί δείχνει μόνο λευκούς,
σου λέμε ότι δείχνει και μαύρους, μας αναφέρεις ότι είναι λίγοι,
σου λέμε τον λόγο που είναι λίγοι, μας αναφέρεις ότι θα σε πειράζει ακόμα και αν το έδειχνε σωστά...

σε πειράζει που δείχνει 3 άνδρες να μην χωρίζουν δυο πιτσιρίκια που μαλώνουν...
σου λέω ότι και πάλι δεν αναφέρεται στο σύνολο τον γονέων, μου λες ότι δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση...
σου αναφέρω ότι ο σχολικός εκφοβισμός υπάρχει, και για να υπάρχει κάποιοι γονείς το επιτρέπουν... μου λες ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο και ότι παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου... με προκαλείς να σου πω πότε τα είπες... σου βάζω το ποστ σου...

μας αναφέρεις αυτό το περιβόητο “κάποιοι” και το κάνεις σημαία γιατί, ακόμα, πιστεύεις ότι οι περισσότεροι από εμάς λειτουργούμε σωστά... βρε φίλε μου αν οι περισσότεροι λειτουργούσαμε σωστά δεν θα είχε λυθεί και το πρόβλημα??? αυτό σου λέει το σποτ... δεν ήμαστε ακόμα αρκετοί για να εξαλείψουμε το πρόβλημα που εμείς δημιουργούμε ή ανεχόμαστε...

μετά από όλα αυτά εσύ θέλεις εγώ να σε λυπηθώ... εσύ πρέπει να με λυπηθείς που αλλάζεις και αποφεύγεις να απαντήσεις ή να ψάξεις τι πραγματικά σε ενόχλησε στο σποτ...

Είπε πως αλλάζω θέση ο άνθρωπος που με κατηγόρησε ότι μποϊκοτάρω τη Ζιλέτ και όταν του είπα πως δεν ξέρει τι γράφει, σαν νήπιο δικαιολογήθηκε ότι δήθεν το ήξερε αλλά ήθελε να με δοκιμάσει.

Τελικά, η όρεξή σου για αυτοεξευτελισμό δεν έχει όρια :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικο προβλημα της διαφημισης, αφου ειναι τοσο δυσκολο να κατανοηθει, ειναι ο συμβολισμος της, οπως αυτος εμφανιζεται στην σκηνη με τους πολλους αντρες στη σειρα. Για χαρη της υπερβολης ( ?) η παρελαση ολων αυτων των αντρων σχηματοποιει εναν συμβολισμο που αφορα ολους τους ανδρες συλληβδην, και εδω μαλιστα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, ποσο πιο διαφορετικο πραγματικα θα ηταν αν βλεπαμε απλα δυο οικογενειες και την αντιδιαστολη αναμεσα σε δυο ατομων συμπεριφορες.

Το οτι θιγει καποια κοινωνικα φαινομενα που οντως υπαρχουν δεν ενοχλει κανεναν, και φανταζομαι κανεις δεν τα αρνειται.

Επεξ/σία από kontinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yποβόσκουσα προπαγάνδα βλέπω εγώ . Έχουμε μπλέξει με δικηγόρους και ερμηνείες σα και αυτούς που στέλνουν μηνύσεις ότι έκανες ρατσιστικό σχόλιο . Και με βλέπω και μένα να ψάχνω στα lidl γμτο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Είπε πως αλλάζω θέση ο άνθρωπος που με κατηγόρησε ότι μποϊκοτάρω τη Ζιλέτ και όταν του είπα πως δεν ξέρει τι γράφει σαν νήπιο δικαιολογήθηκε ότι δήθεν το ήξερε αλλά ήθελε να με δοκιμάσει.

Τελικά, η όρεξή σου για αυτοεξευτελισμό δεν έχει όρια :D

Σταμάτα να μας δείχνεις πόσο μικρός, ως άνθρωπος, είσαι... 

ΥΓ: να ξέρεις ότι όταν το ξανά κάνω, σε άλλον συνομιλητή, εσένα θα έχω για μάρτυρα... θα σου στείλω και pm... έτσι για το ρεζιλίκι... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Σταμάτα να μας δείχνεις πόσο μικρός, ως άνθρωπος, είσαι... 

ΥΓ: να ξέρεις ότι όταν το ξανά κάνω, σε άλλον συνομιλητή, εσένα θα έχω για μάρτυρα... θα σου στείλω και pm... έτσι για το ρεζιλίκι... ;)

Εγώ είμαι μικρός άνθρωπος;

Εσύ δεν έχεις τα άντερα να πεις πως δεν ήξερες τι έγραφες, αμολούσες κατηγορίες της πλάκας και εφεύρισκες ανύπαρκτα μποϊκοτάζ, ενώ τώρα δικαιολογείσαι σαν νήπιο πως τάχα μου το έκανες επίτηδες, εγώ είμαι ο "μικρός";

Συνέχισε να εφευρίσκεις δικαιολογίες, είσαι απολαυστικός.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εγώ είμαι μικρός άνθρωπος;

Εσύ δεν έχεις τα άντερα να πεις πως δεν ήξερες τι έγραφες, αμολούσες κατηγορίες της πλάκας και εφεύρισκες ανύπαρκτα μποϊκοτάζ, ενώ τώρα δικαιολογείσαι σαν νήπιο πως τάχα μου το έκανες επίτηδες, εγώ είμαι ο "μικρός";

Συνέχισε να εφευρίσκεις δικαιολογίες, είσαι απολαυστικός.

Εδώ είναι η μαγκιά... μπορείς να αποδείξεις ότι η όλη σου επιχειρηματολογία πάνω στο εσκεμμένο “λάθος” μου για το μποϋκοτάζ, κάνει και όλα τα υπόλοιπα που γράφω μαζεμένα στο προτελευταίο μου ποστ... λάθος??? Οι μικροί κρύβονται πίσω από τα λάθη των άλλων... όλοι οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν χωρίς υπεκφυγές την πραγματικότητα...

• Super Moderators
Δημοσ.

@AtiX Λάθος είναι εντελώς το σκεπτικό σου, ειδικά η σοφιστία πως το πρόβλημα προκύπτει επειδή δεν είμαστε... αρκετοί αυτοί που έχουμε τη σωστή συμπεριφορά.

Δεν θέλω να σε σοκάρω περισσότερο, αλλά πρόβλημα θα υπήρχε ακόμη και ένας να κυκλοφορούσε στους δρόμους και να βίαζε, λ.χ. Ή αν τραμπούκιζε ή ό,τι άλλο.

Άρα, αφενός δεν έχει καμία βάση το "υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν είμαστε αρκετοί". Το πόσοι είμαστε δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη του προβλήματος (εκτός κι αν πάμε σε ουτοπικές κοινωνίες αγγέλων που όλοι είναι σωστοί, πράγμα που μηδενική σχέση έχει με την πραγματικότητα). Ενδεχομένως το ποσοστό των ατόμων με λάθος συμπεριφορά να έχει να κάνει με την έκταση του προβλήματος, όμως δυστυχώς για σένα εσύ δεν έγραψες για έκταση, αλλά για ύπαρξη του προβλήματος. Βέβαια, δεν φαντάζομαι να έχεις την παραμικρή δυσκολία να πεταχτείς και να πεις πως άλλο εννοούσες ή το έκανες "εσκεμμένα" για να τσεκάρεις κάτι που είχες στο μυαλό σου (δοκιμασμένη συνταγή).

Αφετέρου, έχουν μπει ήδη στατιστικά (από ΗΠΑ) που δείχνουν ότι ως ποσοστό επί του πληθυσμού, αυτοί που έχουν παραβατική έως και εγκληματική συμπεριφορά είναι ελάχιστοι. Άρα, αφενός ως ποσοστό είμαστε ήδη συντριπτική πλειοψηφία οι σωστοί, αφετέρου αρκούν και ελάχιστοι για να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Στο μυαλό σου, όμως, νομίζεις πως με το "αν ήμαστε πολλοί δεν θα υπήρχε πρόβλημα" βρήκες κάποιο συγκλονιστικό επιχείρημα, και δεν σου φτάνει που το έγραψες μία φορά, το επαναλαμβάνεις. Και, προφανώς, ένας άνθρωπος που σε μια τέτοιας έκταση συζήτηση αδυνατεί ακόμη να παραδεχτεί ότι η στερεοτυπική περιγραφή 30 ίδιων ανθρώπων να κάνουν και να λένε τα ίδια συνιστά τσουβάλιασμα, είναι μάλλον ανεδαφικό να ελπίζουμε πως είναι σε θέση να αντιληφθεί πως ακόμη και ένα ελάχιστο ποσοστό επί του συνόλου είναι δυνατόν να δημιουργήσει οξύτατο πρόβλημα.

Δεν έχω κάτι να προσθέσω, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα μου έρθει ειδοποίηση πως με ανέφερες ή "απάντησες" (τρόπος του λέγειν) στο μήνυμά μου.

Θα διαβάσω ως οφείλω το νέο λαμπρό γύρο επιχειρημάτων με τα οποία θα επιχειρήσεις να "απαντήσεις" και θα αφήσω το νήμα να πάρει το δρόμο του.

Καλή συνέχεια εύχομαι.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τι λες ρε φιλε,,,ειλικρινα.,,,τι λες; Σε αλλο,πλανητη ζειτε; Δεν βλεπετε ,τι γινεται με το bullying παγκοσμιως, ας πιασουμε μονο την Ελλαδα, στην Ελλαδα εστω; 

Πατεραδες ή μαναδες καθημερινα επικροτουν ψυχολογικη ή σωματικη βια σε αλλα παιδια. Τι πρεπει να σου δωσουμε video με ομολογια για να το δεις;

και αν δεν ξερετε, τι μιλατε;;

Εσύ σε ποιο πλανήτη ζεις, όχι εγώ.

Δεν είπε κανείς ότι το bullying δεν είναι θέμα, αλλά το να μου λες ότι υπάρχουν γονείς που γυρίζουν τα παιδιά τους σπίτι και τους ρωτάνε " παιδί μου πόσα δόντια έσπασες σήμερα"... είναι σε άλλο επίπεδο. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Έχει ρατσιστικά και βίαια υπονοούμενα και προβάλει στερεοτυπα θες να πεις :P

Ο ζηκος. Μπορώ να πω ότι ναι. Εδώ μέσα θα βγουν να πουν για καταπίεση, το δίκιο του εργάτη πως δεν κολαει τον ΙΚΑ στον ζηκο (ποιος είναι αυτός ο ικας που πρέπει να τον πληρώνει) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Allokotos είπε

Εσύ σε ποιο πλανήτη ζεις, όχι εγώ.

Δεν είπε κανείς ότι το bullying δεν είναι θέμα, αλλά το να μου λες ότι υπάρχουν γονείς που γυρίζουν τα παιδιά τους σπίτι και τους ρωτάνε " παιδί μου πόσα δόντια έσπασες σήμερα"... είναι σε άλλο επίπεδο. 

Που ξερεις τι λενε; Εδω δεν ξερεις τι ειναι bullying καν. Εισαι αδαης με το θεμα και θες και να ποσταρεις δεν ασχολουμαι αλλο.

και ναι δεν «λενε» αυτο που γραφεις, αλλα δεν εχει καμια σημασια. Το οτι εστιαζεις εκει λεει πολλα.

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...