kontinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ειναι απαντηση αυτο εδω; Μαλλον για σενα ειναι. Προφανως και ειναι οταν ανοιγεις μια τεραστια θεματικη, εντελως ασχετη με ο,τι ξεκινησε ολη αυτη την συζητηση, και μαλιστα αγνοωντας τους βασικους κανονες οριοθετησης του πλαισιου.
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, punky είπε Οι συνθήκες της ζωής την έφτιαξαν, η κοσμική ζαριά του Big Bang. Όπως συμβαίνει σε όλα τα θηλαστικά που παλεύουν να μεγαλώσουν τον ζωτικό τους χώρο και να εξασφαλίσουν μεγιστοποίηση των πόρων για την επιβίωση τους. Και είσαι πολύ αφελής αν πιστεύεις πως οι γυναίκες δεν πίεζαν εξίσου και δεν έκριναν τους άντρες από το κατά πόσο ικανοί ήταν σε αυτό. Το πηγαμε στα θηλαστικα και στην ζουγκλα, στο big bang....το σωματιδιο Higins φταιει για ολα
billiboo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 γτ διαφωνεις οτι ο ανθρωπος και τα ζωα εχουν κοινες συμπεριφορες?
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kontinos είπε Προφανως και ειναι οταν ανοιγεις μια τεραστια θεματικη, εντελως ασχετη με ο,τι ξεκινησε ολη αυτη την συζητηση, και μαλιστα αγνοωντας τους βασικους κανονες οριοθετησης του πλαισιου. Και αντι να πεις αυτο εστω,,,,ειπες αυτο: 26 λεπτά πριν, kontinos είπε Ευτυχως που διαβαζουμε και κατι τετοια και γινεται σαφης η βαρυτητα της “λογικης” καποιων. Αφορισμος και δογματισμος στο 100%. Σαν να ακουω εναν ιερεα σε εκλλησια Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
kontinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Και αντι να πεις αυτο εστω,,,,ειπες αυτο: Εγω φταιω που εχω πιστη στο σλογκαν της Gilette, αλλα καταληγω να διαψευδομαι απο ορισμενους.
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billiboo είπε γτ διαφωνεις οτι ο ανθρωπος και τα ζωα εχουν κοινες συμπεριφορες? Αν θεωρεις οτι ο αντρας δεν μπορει να ελενξει την συμπεριφορα του και φερεται σαν ζωο, νομιζω δικαιωνεις το διαφημιστικο σποτ της gillete στο μεγιστο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
kontinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Αν θεωρεις οτι ο αντρας δεν μπορει να ελενξει την συμπεριφορα του και φερεται σαν ζωο, νομιζω δικαιωνεις το διαφημιστικο σποτ στο μεγιστο. Αν αυτο καταλαβαινεις, αποδεικνυεται οτι καλως απαντω με τον συγκεκριμενο τροπο παραπανω. 1
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, punky είπε Επίσης, τροφή για σκέψη: τα πέλαγα και τα ορυχεία είναι γεμάτα ανδρικούς σκελετούς. Ιστορικά υπήρξαμε το παραδοσιακά αναλώσιμο φύλο. Τι κοτσάνα είναι τώρα αυτή. Δλδ τι θα ήθελες; να δουλεύουν γυναίκες στα ορυχεία και στην θάλασσα. 1
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το πηγαμε στα θηλαστικα και στην ζουγκλα, στο big bang....το σωματιδιο Higins φταιει για ολα Αν θες να εμβαθύνεις στα γιατί της ανθρώπινης φύσης για τα οποία με ρώτησες, φυσικά θα ανατρέξεις στην εξελικτική βιολογία. Αν θες να επιβεβαιώσεις τις ρηχές πεποιθήσεις σου, δεν χρειάζεται να κουραστείς με την πολυπλοκότητα της αλήθειας. Μπορείς να χωρίσεις τον κόσμο σε καλούς και κακούς και να κοιμάσαι ήσυχος με τη συνείδηση σου.
Alexandros7474 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ισως καπως ασχετο αλλα γιατι θεωρεις ότι σε προσβαλλει η παραπανω διαφημιση?Τωρα την ειδα και εγω, δεν την ειχα παρει χαμπαρι. Και δεν ρωταω με ειρωνικο υφος απλως προσπαθω να καταλαβω τι συναισθημα σου εβγαλε... ΥΓ: Αν δεν θες να ξεφυγουμε από το θεμα τοσο πολύ μπορεις να μου απαντησεις σε pm, εγω γραφω εδώ γιατι μπορει και καποιος άλλος να εχει την ιδια απορια με εμενα η να θελει να μου απαντησει. Φίλε δεν είναι ο άνθρωπος γκομενα να του βγάλει συναισθήματα . Απλά ξενέρωσε . Εγω δε αγοράζω τίποτα αμερικανικό εδώ και χρόνια . Έκοψα την Coca Cola το 2010 . Με ενοχλεί η υποκρισία τους και η Αμερικανια τους .
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kontinos είπε Αν αυτο καταλαβαινεις, αποδεικνυεται οτι καλως απαντω με τον συγκεκριμενο τροπο παραπανω. Σε αλλον απανταω. Προσεχε τι γραφω Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, terry308 είπε Αγαπητέ Παπού μας φάγανε με το κλείσιμο του θέματος του... Συχνότητα ξυρίσματος; Εδώ σε τούτη τη χώρα ότι καλό καταφέρνουμε να στήσουμε με μόχθο , κόπο και ιδρώτα ,έρχονται κάποιοι και το γκρεμίζουν. Κάθε δεύτερη μέρα γιατί κάνει βαθύ ξύρισμα και κρατάει. Edit.Τελικά είμαι ο μοναδικός που κινούμαι εντός θέματος.Μήπως έχω πυρετό;;;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 1
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι κοτσάνα είναι τώρα αυτή. Δλδ τι θα ήθελες; να δουλεύουν γυναίκες στα ορυχεία και στην θάλασσα. Δεν λέω τι θέλω και τι δεν θέλω. Λέω μια ιστορική αλήθεια. Το γεγονός ότι θεωρείς αυτονόητο πως οι άντρες έπρεπε να το κάνουν αυτό, αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου πως ιστορικά θεωρούμαστε αναλώσιμοι.
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, punky είπε Δεν λέω τι θέλω και τι δεν θέλω. Λέω μια ιστορική αλήθεια. Το γεγονός ότι θεωρείς αυτονόητο πως οι άντρες έπρεπε να το κάνουν αυτό, αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου πως ιστορικά θεωρούμαστε αναλώσιμοι. Επειδή η δουλειά μου σχετίζετε με τα δύο αυτά σου λέω πως οι γυναίκες δεν μπορούν να ανταπεξελθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς αυτής.
katman2000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 χαιρω πολυ ρε φιλε πλεον οι γυναικες δεν ξερουν ουτα να μαγειρεψουν ενα αυγο ο φιλος σου μιλαει για παλαιοτερες εποχες ρωτα την γιαγια σου τη κουβαλημα ειχε ριξει και ποση δουλεια εχει κανει στη ζωη της
Προτεινόμενες αναρτήσεις