Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 συγκεκριμένα τηλέφωνα που με καλούν κάθε μήνα για προώθηση και κάθε φορά τους λέω να μην ξανακαλέσουν. Κάθε φορά το κλείνω κατευθείαν γιατί είμαι στην δουλεία και θέλω να συνεχίσω αυτό που έκανα.  Που μπορώ να απευθυνθώ χωρίς να έχω στοιχεία από που με καλούν, μόνο τα νούμερα;

• Thanks 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πας στη σελίδα του παρόχου σου (ή θα επικοινωνήσεις μαζί του) και θα ζητήσεις ο αριθμός σου να μπει στη λίστα αυτών που έχουν ζητήσει να μην δέχονται τέτοιες κλήσεις (δε θυμάμαι πωε λέγεται αυτό το μητρώο αλλά θα το βρεις ευκολα νομίζω).

Θεωρητικά κάθε τόσο οι εταιρείες που κάνουν τηλεφωνική προωθηση προϊόντων θα πρέπει να συμβουλέυονται αυτά τα μητρώα ώστε να μην καλούν τους αριθμούς αυτούς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DrLo είπε

Θα πας στη σελίδα του παρόχου σου (ή θα επικοινωνήσεις μαζί του) και θα ζητήσεις ο αριθμός σου να μπει στη λίστα αυτών που έχουν ζητήσει να μην δέχονται τέτοιες κλήσεις (δε θυμάμαι πωε λέγεται αυτό το μητρώο αλλά θα το βρεις ευκολα νομίζω).

Θεωρητικά κάθε τόσο οι εταιρείες που κάνουν τηλεφωνική προωθηση προϊόντων θα πρέπει να συμβουλέυονται αυτά τα μητρώα ώστε να μην καλούν τους αριθμούς αυτούς.

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Θα γραφτώ!

Βέβαια απ' ότι κατάλαβα άμα η εταιρεία που κάνει την προώθηση δεν συμβουλευτεί το μητρώο θα συνεχίσουν να καλούν αλλά βλέπουμε..

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tolhc1234 είπε

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Θα γραφτώ!

Βέβαια απ' ότι κατάλαβα άμα η εταιρεία που κάνει την προώθηση δεν συμβουλευτεί το μητρώο θα συνεχίσουν να καλούν αλλά βλέπουμε..

Θέλει επιμονή και κάθε τόσο "υπενθύμιση".

Κι εγώ έχω γραφτεί αλλά δεν τους εμποδίζουν να τηλεφωνούν για κάθε είδους προσφορά. Εντωμεταξύ, αναθέτουν τις κλήσεις σε εργολάβους, οπότε δεν μπορείς να στραφείς άμεσα κατά της εταιρίας, που θα προφασιστεί άγνοια, και μετά τρέχα-γύρευε να βρεις ποιος είχε αναλάβει τις κλήσεις το συγκεκριμένο διάστημα.

Πάντως, μια μικρή μείωση την έχω δει στον αριθμό των κλήσεων, για να είμαι ειλικρινής.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Θέλει επιμονή και κάθε τόσο "υπενθύμιση".

Κι εγώ έχω γραφτεί αλλά δεν τους εμποδίζουν να τηλεφωνούν για κάθε είδους προσφορά. Εντωμεταξύ, αναθέτουν τις κλήσεις σε εργολάβους, οπότε δεν μπορείς να στραφείς άμεσα κατά της εταιρίας, που θα προφασιστεί άγνοια, και μετά τρέχα-γύρευε να βρεις ποιος είχε αναλάβει τις κλήσεις το συγκεκριμένο διάστημα.

Πάντως, μια μικρή μείωση την έχω δει στον αριθμό των κλήσεων, για να είμαι ειλικρινής.

Ομολογώ ότι δε χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου συχνά (εως σπάνια) και δεν το έχουν συνεπώς πολλές εταιρείες, άτομα κλπ

Αλλά έχω ένα "παράπονό " ... 

ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ στο κινητό για προώθηση ρευματος, internet κλπ

δε ξέρω αν έχει να κάνει με το μητρώο ή όχι αλλά και random να τα παίρνανε τα τηλέφωνα , του π#33εστη θα με είχανε πάρει κάποια φορά;

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ομολογώ ότι δε χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου συχνά (εως σπάνια) και δεν το έχουν συνεπώς πολλές εταιρείες, άτομα κλπ

Αλλά έχω ένα "παράπονό " ... 

ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ στο κινητό για προώθηση ρευματος, internet κλπ

δε ξέρω αν έχει να κάνει με το μητρώο ή όχι αλλά και random να τα παίρνανε τα τηλέφωνα , του π#33εστη θα με είχανε πάρει κάποια φορά;

Κλήσεις στο κινητό ούτε κι εγώ θυμάμαι, αλλά αυτό το χρησιμοποιώ ακόμη λιγότερο από το σταθερό, το έχουν αυστηρά συνεργάτες και συγγενείς.

Στο σταθερό, 1-2 φορές την εβδομάδα ή και συχνότερα, για συνδρομητική, σταθερή/κινητή, ρεύμα.

Παλιότερα, πριν πάω στο ρημάδι το μητρώο που δεν θυμάμαι πώς το λένε, ήταν σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο, από το πρωί ως αυτή την ώρα περίπου.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε a priori να απαγορευονται οι τηλεφωνικές προωθήσεις και όποιος ήθελε να δέχεται τέτοια τηλεφωνήματα να εγραφόταν σε ένα μητρώο "δεν έχω πρόβλημα με τις τηλεφωνικές οχλησεις". 

Λέω εγώ τώρα.... 

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chill είπε

Κανονικά θα έπρεπε a priori να απαγορευονται οι τηλεφωνικές προωθήσεις και όποιος ήθελε να δέχεται τέτοια τηλεφωνήματα να εγραφόταν σε ένα μητρώο "δεν έχω πρόβλημα με τις τηλεφωνικές οχλησεις". 

Λέω εγώ τώρα.... 

Εδώ επιτρέπονται τα χρεώσιμα μηνύματα αν δεν δηλώσεις ότι δεν τα θέλεις, με τα τηλέφωνα θα συγκινηθούν;

• Like 2
Δημοσ.

Μεγαλο θεμα αυτο,εμενα με παιρνουν τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.Συνεχεια λεω στον εκαστοτε υπαλληλο οτι ρε ανθρωπε,με εχουν καλεσει 500 φορες να μου πουν την ιδια καραμελα και παντα λεω οχι,γιατι επιμενετε?Τι να μου πει και αυτος,τα δικα του μου ελεγε.Εντωμεταξυ κατι τυπισσες τελευταια μονο που δεν βριζουν,με το που ξεκιναει να λεει την κοβω και λεω οτι δεν με ενδιαφερει και αμεσως στραβωνει,περιμενετε κυριε μου λεει,ακομα δεν σας ειπα την προσφορα,που ξερετε οτι δεν σας ενδιαφερει?Αφου δεν προκειται να κανω καρτοσυμβολαιο που να παρει champions leaque η Αναγεννηση Καρδιτσας,γιατι πρεπει να με χασομερας στην δουλεια για να μου πεις πιπες που δεν με ενδιαφερουν?Το 13888 μου τα εχει πρηξει τελευταια.

Δημοσ.

Ενα διαστημα με περναν απο εταιρικα τηλεφωνα που ολα ηταν ιδια... και αλλαζαν μονο τα 3 τελευταια ψηφια...

ειχα κανει πανω απο 15 αριθμους block .. Καθε 2-3 μερες με περναν με διαφορετικο.... εν τελη σταματησαν μαλλον τους μπλοκαρα ολα τα νουμερακια.

• Thanks 1
Δημοσ.

TrueCaller παιδιά εγγύηση!

Πρέπει να έχω μέσα καμιά 300αριά κλήσεις spam που δεν τις αφήνει να χτυπήσουν κάν!

Δεν φτάνουν ποτέ σε εμένα δηλαδή!

Τέλειο πρόγραμμα!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...