Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος του Huawei Nova Smart. Πολύ καλό τηλεφωνάκι και έχω μείνει ικανοποιημένος από την απόδοσή του αλλά θέλω να το αλλάξω καθώς τα 16 GB με εφαρμογές, φώτο κλπ εξαντλήθηκαν και δεν έχω χώρο για microSD κάρτα (χρησιμοποιώ 2 SIM).

Θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο να υποστηρίζει 2 κάρτες SIM, να έχει τουλάχιστον 32 GB ROM, να δέχεται micro SD ξεχωριστά, να είναι οκταπύρηνο, να έχει καλή κάμερα που να βγάζει και σε χαμηλό φωτισμό (εσωτερικούς χώρους) ικανοποιητικες φωτογραφίες, να έχει χαμηλό SAR  και να κοστίζει και γύρω στα 150 €  άντε 200 € τραβηγμένα.

Επειδή δεν γίνονται όλα αυτά και επειδή δεν θέλώ να βάλω δόση σε ΧΧ άτοκες για να πάρω κάτι καλύτερο και να πληρώνω ένα High End τηλέφωνο για αρκετό καιρό, σκέφτηκα να πάρω κάποιο καλύτερο τηλέφωνο παλαιότερης τεχνολογίας (για παράδειγμα έχω βρει αρκετά  LG G4) - μερικά μάλιστα τα βρίσκεις και με κάποιο υπόλοιπο εγγύησης.  Το σκεπτικό μου είναι ότι τα συγκεκριμένα τηλέφωνα σε σχέση με αυτό που έχω τώρα έχουν παρόμοιες επιδόσεις, αλλά σαφώς καλύτερη κάμερα (το οποίο είναι κάτι που με ενδιαφέρει).

Αξίζει  η αγορά μεταχειρισμένου τέτοιας κατηγορίας ;

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiankap είπε

Θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο να υποστηρίζει 2 κάρτες SIM, να έχει τουλάχιστον 32 GB ROM, να δέχεται micro SD ξεχωριστά, να είναι οκταπύρηνο, να έχει καλή κάμερα που να βγάζει και σε χαμηλό φωτισμό (εσωτερικούς χώρους) ικανοποιητικες φωτογραφίες, να έχει χαμηλό SAR  και να κοστίζει και γύρω στα 150 €  άντε 200 € τραβηγμένα. 

Μήπως θέλετε να φτιάχνει και καφέ;

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον και τα mid range κινητά τύπου Xiaomi mi A2, redmi note 6 pro κλπ έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν αρκετά καλές κάμερες. Επίσης το κακό με μεταχειρισμένα κινητά είναι ότι δεν ξέρεις σε καμία περίπτωση τι χρήση έχει γίνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, επίσης ειδικά οι μπαταρίες σε κινητά 2-3 ετών θα είναι σίγουρα πολύ ταλαιπωρημένες οπότε εγώ δε θα το πρότεινα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Μήπως θέλετε να φτιάχνει και καφέ;

Αυτό εννοούσα φίλε μου, ότι σε αυτό το price range (βασικά τόσα μπορώ να διαθέσω αυτήν τη στιγμή) δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις, για αυτό και σκέφτηκα το μεταχειρισμένο, ώστε να μην ξεφύγω από το παραπάνω budget.

Όσον αφορά το G4 είδα μια αγγελία εδώ μέσα που αναφέρει ότι έχει και υπόλοιπο εγγύησης και ότι έχει από τις motherboard χωρίς το bootloop για αυτό και το σκέφτομαι.

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiankap είπε

Είμαι κάτοχος του Huawei Nova Smart. Πολύ καλό τηλεφωνάκι και έχω μείνει ικανοποιημένος από την απόδοσή του αλλά θέλω να το αλλάξω καθώς τα 16 GB με εφαρμογές, φώτο κλπ εξαντλήθηκαν και δεν έχω χώρο για microSD κάρτα (χρησιμοποιώ 2 SIM).

Επειδή δεν γίνονται όλα αυτά και επειδή δεν θέλώ να βάλω δόση σε ΧΧ άτοκες για να πάρω κάτι καλύτερο και να πληρώνω ένα High End τηλέφωνο για αρκετό καιρό, σκέφτηκα να πάρω κάποιο καλύτερο τηλέφωνο παλαιότερης τεχνολογίας (για παράδειγμα έχω βρει αρκετά  LG G4) - μερικά μάλιστα τα βρίσκεις και με κάποιο υπόλοιπο εγγύησης.  Το σκεπτικό μου είναι ότι τα συγκεκριμένα τηλέφωνα σε σχέση με αυτό που έχω τώρα έχουν παρόμοιες επιδόσεις, αλλά σαφώς καλύτερη κάμερα (το οποίο είναι κάτι που με ενδιαφέρει).

Πάρε το Lg g6 από αγγελίες 180-220€ θα το βρεις.

Δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα με Bootloop και σίγουρα θα το βρεις και με υπόλοιπο εγγύησης.

1 ώρα πριν, yiankap είπε

Πάρε το Lg g6 από αγγελίες 180-220€ θα το βρεις.

Δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα με Bootloop και σίγουρα θα το βρεις και με υπόλοιπο εγγύησης.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiankap είπε

παρε στα 116 καινουργιο το redmi 6  32gb  8 πυρινο 3gb ram και βγαζει σκορ στο antutu 76 χιλιαδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το g6 θα το βρεις στα 200 κάτι μεταχειρισμένο, πετάει... Αλλιως το Sony xz1 με κάτι παραπάνω καινούργιο. 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.

Πάρε το Asus ZenFone 3 Zoom στα 140 από Κίνα και 200 από public. Αυτά που έχει δε θα τα βρεις σε κανένα κινητό μέχρι τα +300€. Amoled, μπαταρία, κάμερες κλπ 

Δημοσ.

Ρε παιδια, αυτα τα κινητα που προτεινετε εχουν dual sim και ξεχωριστη θεση για καρτα μνημης; γιατι στα περισσοτερα που εψαξα γραφει hybrid dual sim, οτι δηλαδη η 2η sim πιανει τον χωρο της καρτας sd.

Δημοσ.

δες αυτό

https://www.banggood.com/ASUS-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-5_5-Inch-5000mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1376203.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB&ID=559073&cur_warehouse=HK

όπως τα λες είναι δύσκολο να βρεις τηλέφωνο με ξεχωριστη SD , αλλα τα 64GB  δεν γεμίζουν εύκολα. 

Δημοσ.

Εγω με ξεχωριστη sd card, dual sim, 8-πυρηνο και λογικα με τιμιες καμερες βρηκα τα galaxy a6/a6+. To a6+ ειναι λιγο πανω απο 200 βεβαια (σε σκρουτζ παντα). Επισης και τα 2 ειναι ακριβα για το hardware που εχουν. Βιντεο που εδειχνε και τα 2 slots ειδα σε review τους απο το καναλι του gsmarena στο youtube.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagsta είπε

Ρε παιδια, αυτα τα κινητα που προτεινετε εχουν dual sim και ξεχωριστη θεση για καρτα μνημης; γιατι στα περισσοτερα που εψαξα γραφει hybrid dual sim, οτι δηλαδη η 2η sim πιανει τον χωρο της καρτας sd.

Ένα λάθος που έκανε είναι ότι το G6 dual δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για sd αλλά μόνο το Single.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...