liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι απίστευτο το πόσο γαϊδουριά υπάρχει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από liakjim
Diskimpex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αν ειναι ομως να μπλεξεις ομως με τον δημο αν υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις, καλα ξεμπερδεματα
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 9:20 ΠΜ, GrMikeD είπε Όταν: μένεις σε μια οδό που λόγω πλάτους από το νούμερο 1 μέχρι το 100 δεν υπάρχουν κάδοι, και ο όμορος γείτονας σου έχει με κάποιο περίεργο τρόπο προμηθευτεί φορητό πλαστικό κάδο του δήμου, και τον βάζει στη γωνία μπροστά από το σπίτι σου και κλείνει μέρος του γκαράζ σου γιατί θέλει σε όλο το μήκος μπροστά απο το δικό του να βάζει τα 3 αυτοκίνητα του, και όποιος περαστικός τύχει να πετάξει κάτι στον κάδο βγαίνει και του λέει ότι ο κάδος είναι ιδιωτικός και να τα πετάξει αλλού, πως το αντιμετωπίζεις; Ένα βράδυ ο κάδος θα χαθεί. Στις 21/1/2019 στις 11:29 ΜΜ, GrMikeD είπε Το κάνω και τον ξαναφέρνει πίσω ΜΠΡΟΣΤΑ από την είσοδο του γκαράζ μου 🤣 Πράγμα που βρίσκεται στο δρόμο και δεν ανήκει στο δήμο είναι σκουπίδι. Τα σκουπίδια πρέπει να καταλήγουν στη χωμετερή. Problem solved.
greed Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα που έχουν πάρει τον κάδο μετά από 30+ χρόνια και αναγκάζομαι να τα βάζω μέσα στο αμάξι για να τα πετάξω τι μπορώ να κάνω; Επίσης στη γειτονιά μετά από την απομάκρυνση του έχει μαζέψει αρκετό σκουπίδι στη πλατεία. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από greed
Lakou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, greed είπε Εμένα που έχουν πάρει τον κάδο μετά από 30+ χρόνια και αναγκάζομαι να τα βάζω μέσα στο αμάξι για να τα πετάξω τι μπορώ να κάνω; Επίσης στη γειτονιά μετά από την απομάκρυνση του έχει μαζέψει αρκετό σκουπίδι στη πλατεία. Φιλαράκο σου βρήκα λύση στο προβλημα σου, μιλά με τον φίλο και πήγαινε στην δ/νση του και πάρε-δανεισμού- κλέψε τον Κάδο... και θα εξυπηρετήσεις τον φίλο και θα βολευτείς και εσυ.... 1
Μάκαρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, greed είπε Εμένα που έχουν πάρει τον κάδο μετά από 30+ χρόνια και αναγκάζομαι να τα βάζω μέσα στο αμάξι για να τα πετάξω τι μπορώ να κάνω; Επίσης στη γειτονιά μετά από την απομάκρυνση του έχει μαζέψει αρκετό σκουπίδι στη πλατεία. Κι εμας περσυ μας εβγαλαν τους καδους απο την γειτονια λογω σχολειου. Εν τω μεταξυ το σχολειο ειναι 15 χρονια εδω, τωρα θυμηθηκαν να τους βγαλουν :ρ Δεν ξερω αν με καποια αιτηση στο δημο μπορεις να αιτηθεις να επιστρεψουν τον καδο, αλλα ισως να στον κοτσαρουν μπροστα απο το σπιτι σου. (Δεν ξερω, υποθεση κανω).
greed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα στείλει στο δήμο και μου απάντησαν πως δεν μπορεί να επιστραφεί ο κάδος λόγο επικινδυνότητας του δρόμου... Τον είχαμε πάνω σε στροφή. Επειδή είναι ο τελευταίος κάδος του δήμου και δεν γουστάρουν να κάνουν όπισθεν τον βούτηξαν. 4 σπίτια τα πάμε με ιχ στον επόμενο κάδο που είναι για να καλύψει το πολύ δύο σπίτια. Μεσαίος κάδος και όχι μεγάλος. Θα ήθελα νομικά να ξέρω τι μπορώ να κάνω πέρα από τη πλάκα. Μπορούμε να βάλουμε προπερ και να έρχονται να τα κουβαλάνε τα καμαρια μας; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από greed
Diskimpex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Λογω προεκλογικης περιοδου οι δημοι ειναι πολυ τυπικοι σε πολλα θεματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα