Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Θυμηστε μου, η καινουρια καρτα εχει ιδιο αριθμο με τον παλιο;

οχι

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindreader είπε

thanks. Παλι δηλωση νεας καρτας στο paypal δηλαδη...

αααα συγγνωμη εσυ λες τον λογαριασμο το νουμερο. Σε αυτο ναι το ιδιο ειναι συγγνωμη. Εγω νομιζα τα νουμερα της καρτας μπρος πισω pin και λεω τι φαση; Οχι τα αλλα μενουν ολα ιδια

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

αααα συγγνωμη εσυ λες τον λογαριασμο το νουμερο. Σε αυτο ναι το ιδιο ειναι συγγνωμη. Εγω νομιζα τα νουμερα της καρτας μπρος πισω pin και λεω τι φαση; Οχι τα αλλα μενουν ολα ιδια

Τωρα μπερδευτηκα περισσοτερο!
Ο συνδεδεμενος τραπεζικος λογαριασμος προφανως και δεν αλλαζει.
Ομως, τελικα σκεφτομαι, οτι ακομη κι αν δεν αλλαζει ο αριθμος καρτας, απο τη στιγμη που μιλαμε για νεα καρτα με νεο expiration date, παλι δηλωση θα θελει στο paypal.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την παρέλαβα σήμερα την κάρτα μαζί με την άλλη αλληλογραφία μου. Άργησε να έρθει όμως, καθώς η αποστολή της έγινε αρχές του μήνα...

Κάποιος πιο επάνω ρώτησε αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο paypal όταν παραλάβεις την νέα κάρτα. Το μόνο που κάνεις είναι να δηλώσεις το νέο τριψήφιο κωδικό που είναι στο πίσω μέρος της κάρτας. Θα σου το προτείνει το ίδιο paypal.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theoritikos είπε

Την παρέλαβα σήμερα την κάρτα μαζί με την άλλη αλληλογραφία μου. Άργησε να έρθει όμως, καθώς η αποστολή της έγινε αρχές του μήνα...

Κάποιος πιο επάνω ρώτησε αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο paypal όταν παραλάβεις την νέα κάρτα. Το μόνο που κάνεις είναι να δηλώσεις το νέο τριψήφιο κωδικό που είναι στο πίσω μέρος της κάρτας. Θα σου το προτείνει το ίδιο paypal.

πληρωσες 6 ευρω?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

πληρωσες 6 ευρω?

Εμένα που μου ήρθε η νέα κάρτα της Πειραιώς (προς αντικατάσταση της παλιάς που έληγε) , τις 2 πρώτες μέρες δεν μου τράβηξαν χρήματα ενώ είχε αρκετά μέσα.Ε λέω τη γλυτώσαμε...

Αμ δε.....Σιγά μην χάσουν οι εβραίοι....Μου τα τράβηξαν την επόμενη μέρα.Οπότε κανείς δεν τη γλυτώνει.

Δημοσ.

Όλες οι τράπεζες έχουν βάλει ταρίφα πλέον... 

Έβαλαν το πλαστικό χρήμα πρώτα και μετά την ταρίφα. Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο; ξέρει κάποιος; 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, navigator0 είπε

Έβαλαν το πλαστικό χρήμα πρώτα και μετά την ταρίφα. Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο; ξέρει κάποιος; 

Ανάλογα την τράπεζα και τί είδους πελάτης είσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εδω τραπεζες λενε οτι οι ξενες χρεωνουν καθε χρονο και που εχεις και λογαριασμο.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 6:39 ΜΜ, Joshua21 είπε

Κάνεις λάθος:

Έκδοση κάρτας

ΔΩΡΕΑΝ

Ανανέωση κάρτας
(κάθε 5 έτη)

€6

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit

Μην γράψει κάνεις εδώ για καρτέλ και μαλακίες, μη γίνεστε κουραστικοί!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Μην γράψει κάνεις εδώ για καρτέλ και μαλακίες, μη γίνεστε κουραστικοί!

Είσαι σίγουρος πως έκανες quote το σωστό post?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...