k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Ψωνιζω απο online supermarket αρκετα συχνα κυριως προιοντα ραφιου και ποτε ψυγειου. Σε παραγγελια που εκανα στα μεσα Δεκεμβριου αναμεσα στα προιοντα υπηρχε και γαλα εβαπορε για παιδια σε πολυσυσκευασια. Το χρησιμοποιω μονο εαν μου τελειωσει το γαλα σε σκονη του παιδιου πραγμα σπανιο. Προχτες χρειαστηκε να ανοιξω ενα κουτι κατι δεν μου πηγαινε καλα στο χρωμα και αμεσως τσεκαρα την Ημ.Ληξεως. Το γαλα ελεγε ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 αρα μου ειχε παραδωθει ληγμενο. Τους εστειλα μηνυμα και μου ζητησαν φωτογραφια προιοντος αρ.παραγγελιας και θα το κοιταξουν λενε.. Που μπορω να τους κανω καταγγελια...? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από k_w_t
takoulou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αν το κοιταξουν και λυθει το θεμα γιατι να κανεις καταγγελια;; Στον ΕΦΕΤ... 1
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Αν το κοιταξουν και λυθει το θεμα γιατι να κανεις καταγγελια;; Στον ΕΦΕΤ... Γιατι θεωρω απαραδεκτο σε ενα τετοιο προϊον οπως το γαλα να μην κανουν ελεγχο στην ημερομηνιες ληξης. Σκεψου οτι ηταν και εβαπορε που συνηθως εχουν 12-18 μηνες διαρκεια ζωης...
takoulou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μπορει να εγινε τυχαια... Δεν μπορω να πω κατι... Να το τρεξεις... Πες τους οτι θα κανεις καταγγελια... Να δεις...
ManFromEarth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εφοσον σε εξυπηρετησουν με ευγενικο τροπο δεν βλεπω ιδιαιτερο λογο να κανεις καταγγελια. 6 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μα τι λέτε τώρα ; Καταγγελία και μήνυση, και αξίωση αποζημίωσης 3 εκατομμύρια ευρώ 1 2
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μα τι λέτε τώρα ; Καταγγελία και μήνυση, και αξίωση αποζημίωσης 3 εκατομμύρια ευρώ Δεν ειπα να φτασω σε αυτα τα επιπεδα ρε παιδια... Αλλα λεω σκεψου να το εδινα στο παιδι (20μηνων) και να ειχε θεμα υγειας μετα ? Δεν λεω για την ταλαιπωρια που επρεπε Κυριακη βραδυ να ψαχνω να βρω γαλα ... Ειναι για το γαμωτο .... Τους εχω κανει τζιρο κοντα 2000€ (πανες απορρυπαντικα κτλ) αυτα τα 2 χρονια..
takoulou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μα τι λέτε τώρα ; Καταγγελία και μήνυση, και αξίωση αποζημίωσης 3 εκατομμύρια ευρώ Λιγο δυσκολο να συμβει... Θα τραβηξει πολυ αν κανεις κατι τετοιο... Και δεν ξερω αν θα εχεις επιτυχια...Και πληρωνεις εσυ για καιρο...
ManFromEarth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αλλα λεω σκεψου να το εδινα στο παιδι (20μηνων) και να ειχε θεμα υγειας μετα ? Θα ειχες και εσυ παρομοια ευθυνη με το super market, αφου θα ειχες αμελησει να ελεγξεις. 1
ZauZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Τώρα μεταξύ μας… το πιο πιθανό είναι ότι το προϊόν ήταν μια χαρά. Μιλάμε για μια κατάσταση όπου η «Ανάλωση κατά προτίμηση» πέρασε για μερικές ημέρες. Τα περισσότερα προϊόντα δεν χαλάνε τόσο γρήγορα. Απλά είναι μια δικλίδα ασφαλείας… Σου έδωσαν λύση ; Πιστεύεις ότι έγινε πραγματικά από λάθος ; Εσύ δεν ελέγχεις την ημερομηνία πριν την κατανάλωση ; Η καταγγελία νομίζω ότι είναι το τελευταίο βήμα. 2
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε Θα ειχες και εσυ παρομοια ευθυνη με το super market, αφου θα ειχες αμελησει να ελεγξεις. Ευτυχως το τσεκαρα... Αλλα μιλαμε για ενα προιον μακρας διαρκειας 12-18 μηνες... Δεν σου παει ευκολα το μυαλο κατι που αγορασες πριν 15 μερες να εχει ληξει. Ασε που ηταν πολυσυσκευασια και απο εξω δεν φαινεται η Ημ.Ληξης επρεπε να ανοιχτει και να δω το κλασσικο τυπωμα στο κατω μερος του καθε κουτιου..
cumulus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Οι ημερομηνιες ληξεως ειναι ενδεικτικες προς το ελαχιστο,εχουν περιθωριο τουλαχιστον 2 μηνων καταναλωσης μετα τη ληξη χωρις κανενα προβλημα.Η συσκευασια ειχε καποιο προβλημα,απο καπου πηρε αερα και ετσι χαλασε το γαλα.Μου εχει συμβει και μενα σε γαλα της κορης μου,το οποιο ειχε ημερομηνια 6 μηνες μετα.Επικοινωνησα με την εταιρεια ,μου ζητησαν καποια στοιχεια απο τη συσκευασια και μου εστειλαν 10 γαλατα δωρο
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Οι ημερομηνιες ληξεως ειναι ενδεικτικες προς το ελαχιστο,εχουν περιθωριο τουλαχιστον 2 μηνων καταναλωσης μετα τη ληξη χωρις κανενα προβλημα.Η συσκευασια ειχε καποιο προβλημα,απο καπου πηρε αερα και ετσι χαλασε το γαλα.Μου εχει συμβει και μενα σε γαλα της κορης μου,το οποιο ειχε ημερομηνια 6 μηνες μετα.Επικοινωνησα με την εταιρεια ,μου ζητησαν καποια στοιχεια απο τη συσκευασια και μου εστειλαν 10 γαλατα δωρο Λιγακι δυσκολο να παρει αερα το μεταλλικο κουτι του εβαπορε.. Εστειλα και στην εταιρια που παραγει το γαλα e-mail και περιμενω να μου απαντησουν...
unforgiven Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Το γάλα είναι ίσως η πιο ασφαλής τροφή για να καταναλωθεί μετά την ημερομηνία λήξης: Αν χαλάσει, γίνεται άμεσα αντιληπτό. Έχω πιει άπειρες φορές γάλα μετά την ημερομηνία λήξεως. Όσο για το θέμα μας, δεν πιστεύω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Θα στο αλλάξουν και τέλος. Και να μην στο αλλάξουν θα πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας, οπότε ξέχασέ το. 2
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Όπως ήταν υποχρέωση τους να το κοιτάξουν , είναι και υποχρέωση του καταναλωτή να κοιτάει ημερομηνία λήξεως πριν καταναλώσει κάτι. Προσωπικά θεωρώ πως στα ηλεκτρονικά καταστήματα, θα έπρεπε κατά την παραγγελία να γράφει και ημερομηνία λήξεως. Επίσης αν σου το αντικαταστήσουν δωρεάν , δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι και δεν βλέπω το λόγο να κάνεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις