giannis2429 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Και δεν εννοώ πχ να σας απειλεί κάποιος. Εγώ πέρυσι εκεί που έτρωγα στην δουλειά, μου στέκεται το φαγητό και παθαίνω πνιγμονή. Δεν μπορούσα να ανασανω ούτε απ'την μύτη ούτε απ'το στόμα. Έπινα νερό τίποτα, προσπαθούσα να βηξω τίποτα. Ήμουν μόνος στον όροφο, άρχισα να ζαλίζομαι και να παραπαταω, άρχισα να κάνω κάτι σπαστικες κινήσεις και σιγά σιγά συνειδητοποιούσα ότι μάλλον θα πεθάνω και εντελώς ξαφνικά νιώθω μια μικρή ανάσα απ'την μύτη, άρχισα να παίρνω πιο έντονες αναπνοές μέχρι που ένιωσα να μπορώ να αναπνεύσω και πάλι. Πάω στο μπάνιο προσπαθώντας να συνέλθω και στον καθρέφτη έβλεπα να έχει αλλάξει το χρώμα μου. Αυτό που με φρικαρε όμως πιο πολύ είναι ότι από το σοκ για λίγες στιγμές μετά δεν μπορούσα να καταλάβω αν τελικά ζω η πέθανα και απλά έτσι είναι το μετά. Φρίκη. Μετά διάβασα τα πάντα για το τι πρέπει να κανεις αν πάθεις πνιγμονη 3 3
green gordon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Mε ι.χ σε κατηφόρα με πάγο.Λιγο πριν το γκρεμό πέσαμε σε ένα τοίχο. Φαντάζομαι οι μηχανοβιοι θα έχουν πολλές ιστορίες να πουν... 3
slk200gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 στα 19 μου επεσε ενα αυτοκινητο στην μηχανη μου 2 χρονια νοσοκομειο η κοπελα εμεινε επιτοπου,πριν 5 χρονια με παρεσυρε ρευμα στην ταυλανδη με εσωσαν κατι ταυλανδη με τζετ σκι οταν με εβγαλαν δεν μπορουσα να περπατησω για 2 ωρες το χειροτερο ηταν οταν αραβονιστηκα 1 2 6
retard20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα το συγκεκριμένο που θίγεις νομίζω είναι σημαντικό και θα ήταν καλό να ενδιαφερθούν αρκετοί να μάθουν πρώτες βοήθειες αν όχι για να βοηθησουν γυρω τους να προστατευθουν οι ιδιοι . Αδικος θάνατος ο πνιγμός και πόσο μάλλον αν με μια μικρή ενέργεια και με λιγο ψυχραιμία να μπορείς να σωθείς. οσον αφορα να εχεις ξεφυγει απο του χαρου τα δοντια απο μηχανη η και του παραδειγματος πιο πανω με αμαξι θελει τυχη και ισως καλα αντανακλαστικά. Ομοιως απο τυχη εχω γλυτωσει με μηχανη λογω παγωμενου εδαφους και σταματησα τυπου flinstones με τα ποδια. Απο τυχη δεν ειχε πολλα αμαξια μπροστα. και 10 χρονων γλίτωσα απο επιθεση 3 σκυλων (2 ντοπερμαν 1 λυκοσκυλο) με αρκετα ραμματα για την γουνα μου βεβαια. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από billdanos 3
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, green gordon said: Mε ι.χ σε κατηφόρα με πάγο.Λιγο πριν το γκρεμό πέσαμε σε ένα τοίχο. Φαντάζομαι οι μηχανοβιοι θα έχουν πολλές ιστορίες να πουν... Ναι, όπως όταν έφυγα με το παπί στη στροφή, νύχτα με αδύναμα φώτα και δεν ήξερα αν υπάρχει χώρος για φρενάρισμα ή γκρεμός. Πάτησα φρένο περιμένοντας να ακούσω το φρενάρισμα στο χώμα ή την ησυχία του θανάτου. Είχε 10 μέτρα χώμα. Πρέπει να έκατσα καμμιά ώρα εκεί, καπνίζοντας και κοιτώντας το υπερπέραν. 3 2
JimasGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Με τον κολλητο σε ενα χωριο περιπου 2 τα μεσανυχτα. Παμε να περασουμε με το αυτοκινητο απο ραγες αφηρημενοι με δυνατη μουσικη, ειχαν χαλασει οι μπαρες, η σειρηνα, τα παντα και περνουσε τρενο. Ο βλακας δεν κοιταξε και ξαφνικα το αμαξι γινεται φωτεινο κοιταμε αριστερα και βλεπουμε σε αποσταση αναπνοης ενα τεραστιο φως και ακουμε και μια κορνα. Παλι καλα ειχε πρωτη μεσα το πατησε ταπα και ισα ισα περασαμε για μερικα μετρα... Τα χρειαστηκαμε για τα καλα... 2
ManFromEarth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα. Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). 1 11 1
The_Judas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Με έχει χτυπήσει ρεύμα 2 φορές, από παλιές μη σούκο πρίζες. Δεν χρειάστηκα βέβαια ιατρική φροντίδα αλλά ένιωσα ένα σοκ. Σκέφτομαι βέβαια ορισμένες φορές ότι θα μπορούσα να είχα πεθάνει κιόλας. 2
Makis38 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 24 minutes ago, slk200gr said: στα 19 μου επεσε ενα αυτοκινητο στην μηχανη μου 2 χρονια νοσοκομειο η κοπελα εμεινε επιτοπου,πριν 5 χρονια με παρεσυρε ρευμα στην ταυλανδη με εσωσαν κατι ταυλανδη με τζετ σκι οταν με εβγαλαν δεν μπορουσα να περπατησω για 2 ωρες το χειροτερο ηταν οταν αραβονιστηκα Το χειρότερο όταν αρραβωνιάστηκες; "Γιατί";
christakos07 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα. Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). Μάντεψε ποιος είναι ο επικίνδυνος. Δεν πιστεύω να σε αποζημίωσαν κιόλας; 18
liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα. Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). Ότι να'ναι....την σκέφτηκα την κακία μου, κάτι για φυσική επιλογή κτλ αλλά ασ'το. 8
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα. Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). Ρε το μ@λ@κ@ !!!!!!! 1 1
mic2mic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Bouldering και μ@λακίες... μια φορά έπεσα από ύψος 7-8 μέτρα και για καλή μου τύχη ήταν από κάτω θάλασσα. 1 μέτρο πιο δίπλα ήταν κάτι πολύ κοφτερά βράχια. Στην Μποτσουάνα οδηγούσα επί 200χλμ με 2 τροχούς που τους είχαν φύγει ΟΛΑ τα μπουλόνια.
ManFromEarth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν πιστεύω να σε αποζημίωσαν κιόλας; ειτε το πιστευεις, ειτε οχι, ο δικηγορος μου μου ειπε οτι δεν θα αποζημιωθω, επειδη λεει πηγαινα εγω αναποδα στον μονοδρομο. Δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει, εφοσον οδηγω μηχανη. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι ειμαι καλα, απλα προσοχη, κυκλοφορουν πολλοι επικυνδινοι.
crom251 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα. Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). Εγω μια φορα μιλουσα στο κινητο, αφαιρεθηκα και μπηκα στο αντιθετο ρευμα. Και ερχεται ενας μ@λ@κας απο απεναντι που δεν σκεφτηκε πως εγω ημουν αφηρημενος επειδη μαλωσα με την γκομενα και παραλιγο να τρακαρουμε... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από crom251 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις