Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, crom251 είπε

Εγω μια φορα μιλουσα στο κινητο και μπηκα στο αντιθετο ρευμα.

Και ερχεται ενας μ@λ@κας απο απεναντι που πηγαινε κανονικα και δεν σκεφτηκε πως εγω ημουν αφηρημενος επειδη μαλωσα με την γκομενα και παραλιγο να τρακαρουμε...

εσυ τουλ εχεις γκομενα.

Δημοσ.

πριν αρκετά χρόνια στην Αθήνα μεσάνυχτα επιστροφή με φίλο από ποτά κλπ...εγώ συνοδηγός και για ασήμαντη αφορμή αρχίζει ο οδηγός (ο φίλος) να τσακώνεται με έναν τυχαίο στο δρόμο...στην αρχή στα λόγια αλλά όσο πήγαινε ο διάλογος τόσο τα λόγια όλο και πιο βαριά...ο φίλος μου δεν είχε πιει και για αυτό οδηγούσε...ακόμα θυμάμαι το αυτοκίνητο (mercedes clk cabrio). οδηγός μεσήλικας με μουστάκι με πολλές γυναίκες μέσα...στο παρακείμενο φανάρι κατεβαίνει ο άλλος κάτω και ζητάει τα ρέστα σε πιο έντονο ύφος, τότε είναι που κάνει την μαλακία ο φίλος μου και του δείχνει την ασφάλεια τιμονιού που είχε (ένα μακρύ σίδερο). τότε ο άλλος πάει πίσω στο μερσεντικό και μας δείχνει το πραγματικό σίδερο...

δεν έχω ξαναφοβηθεί έτσι... ο φίλος μου τότε τα άκουσε για τα καλά!

Δημοσ.

Μια φορα ειχα σκαρφαλωσει στα διαχωριστικα πεζουλακια  σε δρομο διπλης κατευθυνσης με 6 λοριδες συνολικα. Ηταν κανα μετρο υψος απο το εδαφος, εχασα την ισορροπια μου και εκει που ηταν να πεσω ακουμπησα πανω σε ενα ανγωστο και σωθηκα. Θα με χτυπουσαν τα επερχομενα αμαξια ηταν αναμμενο πρασινο και ειναι δρομος ταχειας. Τον ευχαριστησα, γελουσε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Eγω με μηχανη την ειχα πατησει, ειμαι σε μονοδρομο (παω αναποδα) και μπαινει στο δρομο απο καθετο μ@λ@κ@ς "κουτακιας" (ετσι λεμε εμεις οι μηχανοβιοι τους αυτοκινητιστες) ο οποιος κοιταξε μονο στο κανονικο flow και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να πηγαινει καποιος αναποδα.

Επεσε πανω μου, και παραλιγο να με στειλει στον ταφο αφου δεν φορουσα κρανος. ευτυχως την εβγαλα μονο με απειρα εγκαυματα, (καλοκαιρι και δεν φορουσα προστατευτικα). 

Κοιτα κατι μακακες που υπαρχουν και πηγαινουν νομιμα 😂😂😂😂

Δημοσ.

Πηγαινα για δουλεια απο αθηνα λαμια κυριακη 7 το πρωι .Μετα την θηβα με περνει ο υπνος γτ εκανα το λαθος και ξενυχτησα και δεν κοιμηθηκα και το πηγα σερι. Με το που ακουμπαει η ροδα στο τσιμεντενιο διαχωριστικο αριστερα ακουω τον θορυβο και ξυπναω και επαναφερω το αμαξι, πρεπει να πηγαινα με 100 χλμ. Κοιταω πισω ψυχη λεω ενταξει και γω την γλιτωσα και δεν πηρα και κανεναν στο λαιμο μου.Μου εγινε μαθημα ομως...

Δημοσ.

Κι εγώ από πνιγμό κόντεψα να πάω όταν ήμουν φοιτητής. Από πίτσα συγκεκριμένα. Μου κάτσε το ζεστό τυρί στον λαιμό και δεν έφευγε με τίποτα. Έχωσα δύο δάχτυλα μέσα και κατάφερα να το τραβήξω έξω 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Κι εγώ από πνιγμό κόντεψα να πάω όταν ήμουν φοιτητής. Από πίτσα συγκεκριμένα. Μου κάτσε το ζεστό τυρί στον λαιμό και δεν έφευγε με τίποτα. Έχωσα δύο δάχτυλα μέσα και κατάφερα να το τραβήξω έξω 

Dude!!! Αν πας να πνιγείς από τυρί πίτσας δεν προσπαθείς να σωθείς! Είναι ο καλύτερος θάνατος! 

Είναι ασεβες προς όλους όσους έχουμε προσπαθήσει να αυτοκτονήσουμε με πίτσα αυτό που έκανες.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...