Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, kitharas said:

P139...όνειρο!

Περιμένω Jinhao 58 με νέο ακρυλικό. Αλλά έχω φάει πακέτο με τα δέματα, έχουν αργήσει απελπιστικά πολύ. Δε ξέρω τι συμβαίνει...

Εχω δει εχουν βγαλει στυλ μακι-ε
και εγω περιμένω πακέτο πανω απο 50 μερες σε transit. Μάλλον, κάποιο bottleneck υπάρχει. Η p139 Έχει αγοραστεί στο επόμενο sale. Παμε για 3η!

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

και εγω περιμένω πακέτο πανω απο 50 μερες σε transit

Μάλιστα, εμένα έχει φύγει από την transit χώρα και περιμένω να το πάρω εδώ και 15 μέρες. Που συνήθως ήθελα 2-3.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παλιός στη χρήση πένας αλλά πολύ φρέσκος ως συλλέκτης, αφού λέω να αρχίσω τώρα.:) 

Η πρώτη μου ήταν μία Parker Sonnet προ 25ετίας, μετά μία Jotter και πριν 3 χρόνια πήρα μία TWSBI ECO.

Θα ήθελα να πάρω κάποια μεταχειριμένη σε καλή κατάσταση αλλά στις αγγελίες δε βλέπω κίνηση.

Υπάρχει κάποιος που να μη χρειάζεται κάποια και να την πουλάει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
27 minutes ago, Atropos28 said:

Καλησπέρα,

Παλιός στη χρήση πένας αλλά πολύ φρέσκος ως συλλέκτης, αφού λέω να αρχίσω τώρα.:) 

Η πρώτη μου ήταν μία Parker Sonnet προ 25ετίας, μετά μία Jotter και πριν 3 χρόνια πήρα μία TWSBI ECO.

Θα ήθελα να πάρω κάποια μεταχειριμένη σε καλή κατάσταση αλλά στις αγγελίες δε βλέπω κίνηση.

Υπάρχει κάποιος που να μη χρειάζεται κάποια και να την πουλάει;

Ευχαριστώ.

Αχα! Εχω κάποιες μπάτζετ που θέλω να ξεφορτωθώ. ΠΜ αν σε ενδιαφέρει. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε αγγελίες στα τοπικ.

Μου ήρθε η Wingsung 629 μετά από σχεδόν 2 μήνες. 

Screenshot_20250530-135517.png

• Like 1
Δημοσ.

Όνειρο όλες. @kitharas σου ήρθε η admok? 

Παρήγγειλα και την νέα majohn p139 μαζί με μια hongdian n11. Ηρεμα γτ έρχεται καλοκαίρι. 

Screenshot_20250602-115543.png

• Like 1
Δημοσ.

Όνειρο όλες. @kitharas σου ήρθε η admok? 

Παρήγγειλα και την νέα majohn p139 μαζί με μια hongdian n11. Ηρεμα γτ έρχεται καλοκαίρι. 

Screenshot_20250602-115543.png

Όχι ακόμα, την περιμένω...έφαγα καθυστέρηση. Τι μύτη έχει η Fuliwen?

Δημοσ.
1 hour ago, kitharas said:

Όχι ακόμα, την περιμένω...έφαγα καθυστέρηση. Τι μύτη έχει η Fuliwen?

Medium

Δημοσ.

Εμένα η ίδια Fuliwen έχει Jinhao EF, και μου έκανε εντύπωση που είχαν βάλει Jinhao. Βέβαια, φοβερή πένα. Όμως είχε μια περίεργη μυρωδιά...ίσως το ακρυλικό.

Δημοσ.
1 hour ago, kitharas said:

Εμένα η ίδια Fuliwen έχει Jinhao EF, και μου έκανε εντύπωση που είχαν βάλει Jinhao. Βέβαια, φοβερή πένα. Όμως είχε μια περίεργη μυρωδιά...ίσως το ακρυλικό.

Δεν είμαι και τρελό λαγωνικό στην όσφρηση άλλα δε μου μυρίζει έμενα. Η μύτη είναι branded fuliwen πολύ καλή. Πάντα αν δε σου Κάνει μπορείς να την αλλάξεις με καμία kaigelu.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mp44christos είπε

Medium

Δεν είμαι και τρελό λαγωνικό στην όσφρηση άλλα δε μου μυρίζει έμενα. Η μύτη είναι branded fuliwen πολύ καλή. Πάντα αν δε σου Κάνει μπορείς να την αλλάξεις με καμία kaigelu.

Προφανώς! Και οι Kaigelu πένες επίσης είναι πολύ καλές. Δεν την αλλάζω, οι Jinhao είναι αρκετά καλές ως μύτες και θα έλεγα σταθερές στην απόδοσή τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Εχω αυτή τη Jean-Pierre Lepine και θέλω να αλλάξω μύτη γιατί μου στράβωσε.

Κάποια κινεζιά φθηνή. Ταιριάζουν όλες οι μύτες; Πρέπει να προσέξω κάτι; Μπορείτε να μου προτείνετε μία F;

1.jpg

Επεξ/σία από Atropos28
αλλαγή εικόνας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Atropos28Ρώτα στο r/fountainpens για σιγουρια. Νομιζω παιρνουν Schmidt nib. Αν ειναι χρυση μυτη στειλε τη σε nibmeister. Shmidt nibs βρισκεις στο 365days στο aliexpress. Πρεπει να δεις τι μεγεθος ειναι η μυτη.

Μου ήρθε η asvine p50. Asvine εγγύηση. 

Screenshot_20250604-131345.png

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

Ωραία, αν και δεν είμαι φαν του χρώματος! Asvine εγγύηση!

6 ώρες πριν, Atropos28 είπε

Καλησπέρα,

Εχω αυτή τη Jean-Pierre Lepine και θέλω να αλλάξω μύτη γιατί μου στράβωσε.

Κάποια κινεζιά φθηνή. Ταιριάζουν όλες οι μύτες; Πρέπει να προσέξω κάτι; Μπορείτε να μου προτείνετε μία F;

1.jpg

Δείξε μας τη μύτη μήπως μπορέσω να σου βρω. Κατά πάσα πιθανότητα παίρνει Νο 6 που βρίσκεις πολύ εύκολα στο AliExpress

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Atropos28 said:

image.jpeg.6c2dc9e035af0538c85c0041948668b2.jpeg

Δε φαίνεται να εχει κατι. δωσε του πιεση απο την αντιθετη για να ερθει στα ισια του. Σαν να μου φαινεται νουμερο 5.

Μου ηρθε και η hongdian n8 σε ασπρο μετα απο 2 μηνες! Με το καλο σε λιγο καιρο τελειωνω τα must haves απο κινα.

PXL_20250605_091252231~2.jpg

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...