sphinxgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, paredwse είπε Αν δεν υπάρχει Εισαγγελέας ακροάσεων, υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ (υποχρεωτικά εκ του νόμου) Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Πηγαίνει κάποιος στην τοπική εισαγγελία και ζητά να τον δει. Μπορεί να μην τον δει αμέσως (αν είναι εκτός γραφείου σε κάποια έρευνα ή σε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση) αλλά θα τον δει, ο Εισαγγελέας ακούει όλους. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Δικογραφία έχει πάει σε εισαγγελέα, και ο εισαγγελέας την "χάνει" χωρίς να υπάρχει κάπου αντίγραφο. Δεν είναι κάποιος αστικός μύθος η όλη φάση, είναι η επίσημη απάντηση έπειτα από γραπτή αίτηση που πλήρωσα και κατέθεσα για να μου απαντήσουν σε τι στάδιο είναι η δικογραφία, στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ποινή για τον εισαγγελέα? (λέω εγώ τώρα....) Κάποιος δεν θα έπρεπε να την πληρώσει (εκτός απο τα θύματα που τελικά δεν προχώρησε ποτέ η υπόθεση τους?!!?)
solton57010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Δικογραφία έχει πάει σε εισαγγελέα, και ο εισαγγελέας την "χάνει" χωρίς να υπάρχει κάπου αντίγραφο. Δεν είναι κάποιος αστικός μύθος η όλη φάση, είναι η επίσημη απάντηση έπειτα από γραπτή αίτηση που πλήρωσα και κατέθεσα για να μου απαντήσουν σε τι στάδιο είναι η δικογραφία, στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ποινή για τον εισαγγελέα? (λέω εγώ τώρα....) Κάποιος δεν θα έπρεπε να την πληρώσει (εκτός απο τα θύματα που τελικά δεν προχώρησε ποτέ η υπόθεση τους?!!?) Έκανες καταγγελία - μήνυση? Υπάρχει το πειθαρχίκο δίκαιο δημοσίων υπαλλήλων για να τιμωρηθεί διοικητικά αυτός που έχασε την δικογραφία καθώς αυτή αποτελεί δημόσιο έγγραφο και φυσικά τα αστικά δικαστήρια για να ζητήσεις τυχόν αποζημίωση αν θιγονται τα συμφέροντα σου.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Θα κάνει καταγγελία στους ίδιους να ερευνηθούν και περίμενε να απαντήσουν
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδή τι συζηταμε τωρα; Να μπουκαρεις στο γραφείο του εισαγγελέα και να περιμένεις μετά από αυτόν να σε ακούσει κιόλας, σε οποιοδήποτε γραφείο να μπουκαρης αποκλείεται να σε ακούσει αυτός που είναι μέσα, και καθαρίστρια να είναι
Lacepo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Θα κάνει καταγγελία στους ίδιους να ερευνηθούν και περίμενε να απαντήσουν Υπαρχουν και τα Ευρωπαικα δικαστηρια..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 22 minutes ago, Lacepo said: Υπαρχουν και τα Ευρωπαικα δικαστηρια.. Ε βέβαια, κατ'εξοχήν αρμόδια για την πράξη ή παράλειψη ενός δημόσιου υπαλλήλου ή λειτουργού στην Ελλάδα.
sphinxgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, solton57010 είπε Έκανες καταγγελία - μήνυση? Υπάρχει το πειθαρχίκο δίκαιο δημοσίων υπαλλήλων για να τιμωρηθεί διοικητικά αυτός που έχασε την δικογραφία καθώς αυτή αποτελεί δημόσιο έγγραφο και φυσικά τα αστικά δικαστήρια για να ζητήσεις τυχόν αποζημίωση αν θιγονται τα συμφέροντα σου. Φυσικά και θίγονταν τα συμφέροντα μας, αφού εμείς είχαμε κάνει μήνυση για επιβεβαιωμένες κλοπές πολλών 10άδων χιλιάδων € απο συγκεκριμένο άτομο. Μήνυση μετά δεν κάναμε ξανά. Να κάνω μήνυση που μου έχασαν τη 200σέλιδη δικογραφία που προέκυψε, μετά απο μήνυση που είχα κανει?! !! Απλά αποδεχτήκαμε ότι ζούμε στην Ελλάδα... Θεωρώ αυτονόητο, εφόσον τους έγινε εγγράφως αίτηση να με ενημερώσουν για την πρόοδο της δικογραφίας και εφόσον με ενημέρωσαν πως την έχασαν, να ψάξουν και να βρουν ευθύνες γιατί χάθηκε... Όχι να μου πουν χάθηκε και όλα καλά!
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, drioraen είπε Που ειναι γραμμενο σε ποιον νομο οτι ειμαι υποχρεωμενος να περιμενω? Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν υπάρχει νόμος ότι λέει ότι πρέπει να περιμένεις έξω από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν σε καλέσει ο Πάκης να σου δώσει κάνα μετάλλιο, κλωτσά τη πόρτα και μπες.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Χτυπάμε και λες για σου κύριε εισαγγελέα με τη Τζένη την ωραία μετά δικό σου 😊
drioraen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ρε σεις δηλαδη αυτοι που μου αρνουνται επιτηδες και κατ'εξακολουθηση την εισοδο στο γραφειο του ειναι ενταξει απο θεμα νομου? εγω τι να κανω με αυτους?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, drioraen είπε Ρε σεις δηλαδη αυτοι που μου αρνουνται επιτηδες και κατ'εξακολουθηση την εισοδο στο γραφειο του ειναι ενταξει απο θεμα νομου? εγω τι να κανω με αυτους? Πήγαινε με τον δικηγόρο σου
Lacepo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, paredwse είπε Ε βέβαια, κατ'εξοχήν αρμόδια για την πράξη ή παράλειψη ενός δημόσιου υπαλλήλου ή λειτουργού στην Ελλάδα. ..για αλλα ξερεις εσυ 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα