mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Η καρτα μου (χρεωστικη) υπαρχει μονο για να πληρωνω την υπηρεσια του douleutaras.gr οπου ειμαι αντιπροσωπος. Δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτέ & πουθενά αλλού - ούτε καν σε ΑΤΜ δεν εχει μπει η καρτα απο την ημερομηνια παραλαβης. Την περασμενη παρασκευη, ο douleutaras προσπαθησε να τραβηξει τα καθιερωμενα 500€/βδομαδα οπου υπαρχει συμφωνια. Η καρτα δηλαδη ειναι καταχωρημενη στο συστημα τους & ηλεκτρονικα στη σελιδα τους & αυτοματα ανανεωνει τις μοναδες μου. Δεδομενο το παραπανω για τα τελευταια 2 χρονια οπου ειμαι αντιπροσωπος.. Η Εθνικη τραπεζα ως δια μαγειας ακυρωσε αυτη την καρτα με την αιτιολογια οτι καποιος προσπαθησε να τραβηξει 500€. Δεν με ενημερωσε κανεις. Δεν με πηραν τηλ, δεν εστειλαν μειλ. Με εξαναγκαζουν να βγαλω νεα καρτα την οποια θα στειλουν. α) ξερετε ποτε θα τη στειλουν ; β) ξερετε αν μπορω να κινηθω εναντιον τους γιατι μου χαλανε τη μπιζνα με την υπηρεσια & φαινομαι εκτεθιμενος 2η εβδομαδα ; (1000€ χρεος) γ) προφανως θα με χρεωσουν το νεο νταβατζιλικι των 6€ για εκδοση νεας, σωστα ; ευχαριστω για το χρονο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Η τράπεζα καλώς έπραξε, το σύστημα είναι αυτόματο, για φαντάσου να σου έκλεβε κάποιος την κάρτα. Και γιατί φαίνεσαι εκτεθειμένος; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να κάνεις την μεταφορά χρημάτων; Η τράπεζα Πειραιώς δίνει νέα κάρτα την ίδια στιγμή.
takoulou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Θα την στειλουν την καρτα μεσα σε 5-6 μερες εργασιμες... Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο... Υπομονη τοτε λιγο... Ναι θα σε χρεωσουν.. Ετσι ειναι...
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Έχει βελτιωθεί στο χρόνο παράδοσης της κάρτας η εθνική πάντως και στέλνει μαζί και το πιν που παλιότερα το έστελνε ξεχωριστά. Δες αν μπορείς να το δηλώσεις κάπως για να μη ξανασυμβεί, αν και το σωστό θα ήταν να τη μπλοκάρουν και να σε ενημερώσουν.
mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Η τράπεζα καλώς έπραξε, το σύστημα είναι αυτόματο, για φαντάσου να σου έκλεβε κάποιος την κάρτα. Και γιατί φαίνεσαι εκτεθειμένος; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να κάνεις την μεταφορά χρημάτων; Η τράπεζα Πειραιώς δίνει νέα κάρτα την ίδια στιγμή. η καρτα ειχε ενεργοποιημενο 2 step verify και αποστολη sms στο κινητο για οποαδηποτε κινηση. θεωρω αστοχη την κινηση τους κατευθειαν ακυρωση της καρτας / ποσο μαλλον να μην επικοινωνησουν με τον κατοχο.
haris_216 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Η τράπεζα καλώς έπραξε, το σύστημα είναι αυτόματο, για φαντάσου να σου έκλεβε κάποιος την κάρτα. Και γιατί φαίνεσαι εκτεθειμένος; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να κάνεις την μεταφορά χρημάτων; Η τράπεζα Πειραιώς δίνει νέα κάρτα την ίδια στιγμή. Τι θα πει "καλώς έπραξε"; Όταν υπάρχει οποιαδήποτε "ασυνήθιστη" κίνηση κανονικά σε παίρνουν (ή στέλνουν sms, mail ή ότι άλλο) και σε ενημερώνουν ζητώντας επιβεβαίωση της συναλλαγής. Πού ακούστηκε να ακυρώνουν την κάρτα επειδή κάτι φάνηκε περίεργο; Άσε που, αν το κατάλαβα καλά, δεν επρόκειτο για "ασυνήθιστη συναλλαγή" αλλά για κάτι που γίνεται σε τακτική βάση αφού με την κάρτα αυτή γίνεται μία και πολύ συγκεκριμένη συναλλαγή κατ' επανάληψη 4
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες, υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία... Σίγουρα η τράπεζα ξέρει καλύτερα, αλλά εμείς δε θα μάθουμε ποτέ τον πραγματικό λόγο.
primeragt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Τι σκοτεινα σημεια υπαρχουν ακριβως? Εγινε μια συναλλαγη και η τραπεζα αυτοβουλως εκρινε σωστο το να ακυρωσει την καρτα και οχι απλα την συναλλαγη μεχρι να ειδοποιηθει ο κατοχος της. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα, πρωτα ενημερωνεις κατοχο και μετα προβαινεις σε ολοκηρωτικη ακυρωση. Στην τελικη αν φαινοταν υ6ποπτη η συκεκριμενη κινηση θα μπορουσαν απλα να την μπλοκαρουν μεχρι να παρουν εγκριση απο τον ιδιωκτητη της. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο το σύστημα χτύπησε κόκκινο, η κάρτα είναι ιδιοκτησία της τράπεζας, και μπορεί να την ακυρώσει όταν παραβιαστούν κάποιοι όροι. Ο πελάτης έχει κατοχή και η χρήση της διέπεται από τους όρους της σχετικής αίτησης σύμβασης που έχει υπογράψει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
greengr21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εχω εχω αλλη απορια τι εννοεις αντιπροσωπος?Τι κανεις ακριβως αν επιτρεπεται για να τους δινεις 6k τη χρονια?
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, greengr21 είπε Εχω εχω αλλη απορια τι εννοεις αντιπροσωπος?Τι κανεις ακριβως αν επιτρεπεται για να τους δινεις 6k τη χρονια? 24k 500/εβδομαδιαιος
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 6 hours ago, Nikosmile said: Δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες, υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία... Σίγουρα η τράπεζα ξέρει καλύτερα, αλλά εμείς δε θα μάθουμε ποτέ τον πραγματικό λόγο. παρα πολλα σκοτεινα. site τραβαει καθε εβδομαδα 500 ευρω .και η τραπεζα ακυρωνει την καρτα.εισαι πχ εξωτερικο και ξαφνικα δεν εχεις καρτα.πολυ λογικο.site που πιθανοτατα τραβαει λεφτα απο αλλα τοσα ατομα και ειναι και στην ελλαδα.αντιθετα αλλη τραπεζα οταν ειδε κινηση στην καρτα με πηρε γρηγορα τηλεφωνο αν την εκανα εγω.και επειδη ειδε κινηση απο εξωτερικο. οτι μπορει να σου ακυρωσει καρτα αν παραβιασεις καποια πραγματα ειναι λογικο αλλα εδω καμια σχεση.μην παμε στο αλλο ακρο.εκτος αν δεν μας λεει κατι ο τοπικ σταρτερ που το κοβω δυσκολο.μιλαμε για ετος 2019 που ο κοσμος κανει κινησεις με καρτα πληρωει λογαριασμους με καρτα και λες του αλλου οχι απλα στην μπλοκαρα αλλα στην ακυρωσα και περιμενε και 5 6 μερες να παρεις αλλη επειδη δεν μπορουμε σαν σωστη τραπεζα να σου δωσουμε κατευθειαν καινουρια. 3
Lacepo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Nikosmile είπε Για κάποιο λόγο το σύστημα χτύπησε κόκκινο, η κάρτα είναι ιδιοκτησία της τράπεζας, και μπορεί να την ακυρώσει όταν παραβιαστούν κάποιοι όροι. Ο πελάτης έχει κατοχή και η χρήση της διέπεται από τους όρους της σχετικής αίτησης σύμβασης που έχει υπογράψει. και ποιοι ειναι αυτοι οι οροι στο συγκεκριμενο θεμα; 😁 Μην λες αρλουμπες αλλα μιλα με επιχειρηματα, η τραπεζα κοινος εκανε μαλακια και καλο ειναι να απεθυνθει ο φιλος στο γραφειο παραπονων αν εχουν.
mclein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, greengr21 είπε Εχω εχω αλλη απορια τι εννοεις αντιπροσωπος?Τι κανεις ακριβως αν επιτρεπεται για να τους δινεις 6k τη χρονια? εαν ψαχνεις κλειδαρα απο το Π.Φάληρο εως τους Θρακομακεδώνες μεσω google, τοτε 1 απο τα 3-4 πρωτα αποτελεσματα θα σε ριξει στο douleutaras.gr & το τηλεφωνο θα ειναι το δικο μου. (το ιδιο ισχυει κ για τα αλλα 3 προαστια που τα εχουν διαφορετικοι συναδελφοι) καθε κληση που λαμβανω απ'αυτους χρεωνεται με καποιες μοναδες = καποια χρηματα. προ-αγοραζουμε μοναδες, συνηθως 1500~2000 το μηνα ή οσες κλησεις βγαζει ο καθε συναδελφος. (πχ τα βορεια προαστια ξερω οτι βγαζουν ακομη περισσοτερες κλησεις). --------------- οσον αφορα τωρα αυτους που γραφουν οτι κατι υποπτο ειδε η τραπεζα & κατι τους φανηκε διαφορετικο, απλως ενημερωνω οτι δεν υπηρχε τιποτα διαφορετικο μετα απο 22 μηνες που γινεται ακριβως η ιδια διαδικασια - σε ακριβως ιδια χρονικα διαστηματα & με ακριβως ιδια χρονικη αποσταση μεταξυ τους. το αν ο douleutaras.gr μια στελνει τα λεφτα στην Κινα, μια στο Βιετναμ, μια στα νησια Κέιμαν - δεν ξερω αν αφορα την τραπεζα αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει ν'ακυρωνει μια καρτα ετσι ξαφνικα επειδη ειδε μια κινηση των 500€. ουτε μαζι μου μιλησε, ουτε προσπαθησε να επικοινωνησει με την αντιπερα οχθη να δει περι τινος προκειται. τελος, οπως προανεφερα υπαρχει 2 step verify στο κινητο μου + ενημερωση καθε συναλλαγης με sms + αν εβλεπα οτι υπαρχει κατι υποπτο την ακυρωνα μονος μου & προχωρουσα σε αμφισβητηση συναλλαγης με την οποια ταλαιπωρια να ειναι δικαιολογημενη. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από mclein 1
Menelaos83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Η τραπεζα θα επρεπε αν ηταν σωστη να επικοινωνησει μαζι σου για να επιβεβαιωσει την κινηση.Το μονο που πιθανολογω ειναι αυτο το 500αρικο να προσπαθησε να τραβηχτει απο αλλου και οχι απο την εταιρια με την οποια συνεργαζεσαι και επειδη ηταν ακριβως το ιδιο παντα να μην γινει απο σενα αντιληπτο.Η τραπεζα γνωριζοντας οτι τοσα χρονια δεν γινεται αλλη κινηση περαν αυτης της συγκεκριμενης θεωρησε οτι ειναι αποπειρα κλοπης οποτε αυτοματα την ακυρωσε ασχετως αν εσυ εχεις πολλαπλη ασφαλεια με sms κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα