pirmen56 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Salvation81 είπε Σημερα εμαθα πως ειναι ηλιθιος οποιος αναβαθμιζει συχνα τους οδηγους των συσκευων του απο εναν Ηλιθιο....Ευχαριστω πολυ..... ΥΓ: Το οτι καποιοι συνεχιζετε και ανεβαζετε βιντεο απο αυτο το ατομο πραγματικα με ξεπερνα. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις κάτι που δουλεύει σωστά. Εκτός και αν αφορά ζητήματα ασφάλειας και επιδόσεων. Όπως π.χ. στους gpu drivers, που το λέει και αυτός στο βίντεο. Ή όταν κάνεις clean install καλό είναι να βάλεις τους τελευταίους. Άλλος ένας "ηλίθιος": https://lifehacker.com/do-i-really-need-to-update-my-drivers-5912682 Αναφορά σε κείμενο The Golden Rule of Drivers: If It Ain't Broke, Don't Fix It Αναφορά σε κείμενο Το πρόγραμμα αναβάθμισης για drivers το κατέβασα για μια συγκεκριμένη συσκευή για την οποία δεν μπορούσα να βρω πουθενά drivers... Όταν δεν μπορείς να βρεις drivers με δικό σου search πώς είναι δυνατόν να το κάνει αυτοματοποιημένα ένα προγραμματάκι για όλες τις δουλειές; Αν ήταν το πρόγραμμα αυστηρά για έλεγχο drivers συγκεκριμένου προϊόντος, από την ίδια την εταιρεία, τότε αλλάζει. 3
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δεν χρειάζεται να αλλάζεις κάτι που δουλεύει σωστά. Εκτός και αν αφορά ζητήματα ασφάλειας και επιδόσεων. Όπως π.χ. στους gpu drivers, που το λέει και αυτός στο βίντεο. Ή όταν κάνεις clean install καλό είναι να βάλεις τους τελευταίους. Άλλος ένας "ηλίθιος": https://lifehacker.com/do-i-really-need-to-update-my-drivers-5912682 Όταν δεν μπορείς να βρεις drivers με δικό σου search πώς είναι δυνατόν να το κάνει αυτοματοποιημένα ένα προγραμματάκι για όλες τις δουλειές; Αν ήταν το πρόγραμμα αυστηρά για έλεγχο drivers συγκεκριμένου προϊόντος, από την ίδια την εταιρεία, τότε αλλάζει. Παντα οι νεοι οδηγοι προσφερουν κατι, αλλες φορες επιδοσεις, αλλες φορες σταθεροτητα, αλλες φορες συμβατοτητα. Μπορει απο τους 100 που θα βγουν οι 10 πχ να ειναι για νεα προιοντα και να μην χρειαζονται ναι αλλα γενικα παντα ειναι καλο να εχουμε τους τελευταιους. Το να λεει καποιος ηλιθιους οσους βαζουν τους τελευταιους (το ιδιο ατομο που λεει ηλιθιους οσους αγοραζουν ετοιμα μηχανηματα) ειναι οχι μονο χωρις βαση αλλα κανει τον ιδιο μεγαλο Ηλιθιο. 2 1
pirmen56 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Παντα οι νεοι οδηγοι προσφερουν κατι, αλλες φορες επιδοσεις, αλλες φορες σταθεροτητα, αλλες φορες συμβατοτητα. Μπορει απο τους 100 που θα βγουν οι 10 πχ να ειναι για νεα προιοντα και να μην χρειαζονται ναι αλλα γενικα παντα ειναι καλο να εχουμε τους τελευταιους. Το να λεει καποιος ηλιθιους οσους βαζουν τους τελευταιους (το ιδιο ατομο που λεει ηλιθιους οσους αγοραζουν ετοιμα μηχανηματα) ειναι οχι μονο χωρις βαση αλλα κανει τον ιδιο μεγαλο Ηλιθιο. Δεν είναι αναγκαίο να μπαίνουν νέοι drivers αν όλα λειτουργούν ΟΚ(π.χ. σε κάρτες ήχου). Δεν είναι πρόβλημα να βάζεις τους τελευταίους. Ελληνικό youtube δεν παρακολουθώ, αλλά τα περισσότερα που έχει πει ο συγκεκριμένος είναι σωστά. Και για τα έτοιμα συστήματα που βάζουν μέσα ό,τι θέλουν να ξεφορτωθούν, άκυρες συνθέσεις και με χάλια μητρικές συνήθως για να κρατήσουν χαμηλά την τιμή. 2
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δεν είναι αναγκαίο να μπαίνουν νέοι drivers αν όλα λειτουργούν ΟΚ(π.χ. σε κάρτες ήχου). Δεν είναι πρόβλημα να βάζεις τους τελευταίους. Ελληνικό youtube δεν παρακολουθώ, αλλά τα περισσότερα που έχει πει ο συγκεκριμένος είναι σωστά. Και για τα έτοιμα συστήματα που βάζουν μέσα ό,τι θέλουν να ξεφορτωθούν, άκυρες συνθέσεις και με χάλια μητρικές συνήθως για να κρατήσουν χαμηλά την τιμή. Ακομα και να λειτουργει η καρτα ηχου μπορει νεοι οδηγοι να βελτιωσουν την ποιοτητα του ηχου η το hardware acceleration της καρτας που μπορει να μην φανει σε παιχνιδια αλλα γιατι να μην εχεις οτι καλυτερο; Οσο για το αν εχει δικιο η οχι λεει πραγματα που ξερουμε ολοι κοντα 20 χρονια (εστω ολοι) οποτε δεν λεει κατι νεο.....Επισης οταν λεει τον κοσμο Ηλιθιο σορρυ αλλα κατεμε ο τυπος ειναι για πολλες... 2 2
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ακομα και να λειτουργει η καρτα ηχου μπορει νεοι οδηγοι να βελτιωσουν την ποιοτητα του ηχου η το hardware acceleration της καρτας που μπορει να μην φανει σε παιχνιδια αλλα γιατι να μην εχεις οτι καλυτερο; Οσο για το αν εχει δικιο η οχι λεει πραγματα που ξερουμε ολοι κοντα 20 χρονια (εστω ολοι) οποτε δεν λεει κατι νεο.....Επισης οταν λεει τον κοσμο Ηλιθιο σορρυ αλλα κατεμε ο τυπος ειναι για πολλες... Επετρεψε μου να διαφωνήσω. 1)Οχι.. δεν ειναι αναγκη αυτο.. Οταν εχεις ενα app της μιτρικης για update και το windows update φτανει.. Στην τελικη μπες στην ΙΔΙΑ την σελιδα και κατεβασε το.. αν δεν στο παρεχει τιποτε απο τα 3 .. πως το Driver's Magic θα το βρει? 2)το οτι τα ξερουμε ολοι δεν παει να πει οτι ΔΕΝ εχει δικιο... δεν ειναι ολοι Insomniacs .. μερικοι εχουν απλη ενασχολιση με το PC .. σκεψου μονο ποσοι φιλοι σου σε εχουν ρωτησει κατι.. που σου φάνηκε τοσο απλο αλλα για αυτόν ηταν MBA! 3)Η σειρά λέγεται "για ηλίθιους".
Salvation81 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, newtech είπε Επετρεψε μου να διαφωνήσω. 1)Οχι.. δεν ειναι αναγκη αυτο.. Οταν εχεις ενα app της μιτρικης για update και το windows update φτανει.. Στην τελικη μπες στην ΙΔΙΑ την σελιδα και κατεβασε το.. αν δεν στο παρεχει τιποτε απο τα 3 .. πως το Driver's Magic θα το βρει? 2)το οτι τα ξερουμε ολοι δεν παει να πει οτι ΔΕΝ εχει δικιο... δεν ειναι ολοι Insomniacs .. μερικοι εχουν απλη ενασχολιση με το PC .. σκεψου μονο ποσοι φιλοι σου σε εχουν ρωτησει κατι.. που σου φάνηκε τοσο απλο αλλα για αυτόν ηταν MBA! 3)Η σειρά λέγεται "για ηλίθιους". 1) Με ειδες να αναφερω καποιο προγραμμα; Τωρα αυτα που λες για Windows Update πραγματικα ειναι για τον καθε ασχετο που δεν ξερει να ψαχνει για οδηγους (σιγουρα και αυτους Ηλιθιους θα τους λεει ο Μεγα Ηλιθιος). 2) Οταν βγαινεις και λες κατι που ξερει παρα πολυς κοσμος για δεκαετιες ειναι αυτο που λεμε αναμασημενη τροφη. Μου θυμισες εκεινους που ανεβαζαν οδηγους με το πως να φλασαρεις μια καρτα γραφικων και το επαιζαν σχετικοι οταν υπηρχαν οδηγοι στο διαδικτυο για μια 5ετια το λιγοτερο. Δεν ξερω, ισως αυτο καποιος να το θεωρει μαγκια (να αναμεταδιδει με λιγα λογια αυτα που εχει ακουσει απο αλλους), εγω το θεωρω χαζο, ποσο μαλλον οταν οπως ειπα ειναι σχετικο με πραγματα που ξερει πολυς κοσμο απο τα μεσα του 90'. Α και οσοι εχουν απλη ενασχοληση ειναι σιγουρο πως δεν θα πεσουν σε αυτο το καναλι. 3) Η σειρα θα επρεπε να λεγεται για Ηλιθιους απο τον Μεγα Ηλιθιο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Salvation81 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 10:32 ΠΜ, DNA180 είπε To είχα βρει σε αυτή τη σελίδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο απ' όλα ήταν να σου πω την αλήθεια, γιατί δοκίμασα διάφορα!!! Επίσης δεν μπορώ είμαι και 100% σίγουρος ότι την έφαγα από αυτό το πρόγραμμα. Μπορεί κλείνοντας το antivirus να έπαιξε και τίποτα άλλο εκείνη την ώρα στον υπολογιστή μου!!! Έψαχνα και εγώ για drivers και έπεσα στο 2ο (driverpack) το οποίο έκανα uninstall λίγο αργότερα. Λίγες μέρες μετά αγόρασα το Bitdefender διότι έψαχνα προστασία για συναλλαγές στο internet, και στην πρώτη σάρωση συστήματος που έκανε, μου χτύπησε κόκκινο ΠΟΛΛΑ υπολείμματα του driverpack! τα οποία και διέγραψε. Δεν μου έβγαλε ransom όμως (ακόμα..)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, newtech είπε 3)Η σειρά λέγεται "για ηλίθιους". για ανόητους - κουτούς και όχι ηλίθιους dummy αυτό σημαίνει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος Κυρίτσης την έχει δει πολύ μεγάλο αφεντικό και έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και αποκαλεί όλο τον κόσμο ηλίθιο.
DNA180 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρααααα... Λοιπόν... Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι ο Decryptor, για το GandCrab v5.1, το ransomware που με "χτύπησε" πριν περίπου ένα μήνα, επιτέλους βγήκε από την Bitdefender και κατάφερα να ανακτήσω ΟΛΑ τα αρχεία μου!!!!!! Μπορείτε να κατεβάσετε το συγκεκριμένο tool από εδώ!!!!!! 16 1
apostolitzas123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) φιλε μου πως εκανες την αποκρυπτογραφηση? έχω ενα αρχειο εικόνας κρυπτογραφημένο και προσπαθώ να το κάνω και δε μου το διαβάζει. το αρχείο έχει κατάληξη dfvfhlf ετσι δεν ήταν και σένα? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από apostolitzas123 1
journeyman77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 19/2/2019 στις 8:10 ΜΜ, DNA180 είπε Καλησπέρααααα... Λοιπόν... Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι ο Decryptor, για το GandCrab v5.1, το ransomware που με "χτύπησε" πριν περίπου ένα μήνα, επιτέλους βγήκε από την Bitdefender και κατάφερα να ανακτήσω ΟΛΑ τα αρχεία μου!!!!!! Μπορείτε να κατεβάσετε το συγκεκριμένο tool από εδώ!!!!!! για πες? Δούλεψε?
DNA180 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 12:12 ΜΜ, apostolitzas123 είπε φιλε μου πως εκανες την αποκρυπτογραφηση? έχω ενα αρχειο εικόνας κρυπτογραφημένο και προσπαθώ να το κάνω και δε μου το διαβάζει. το αρχείο έχει κατάληξη dfvfhlf ετσι δεν ήταν και σένα? Αδερφέ εμένα η κατάληξη ήταν hmriqfp οπότε πρέπει να έχεις αρπάξει άλλου είδους ransomware ή καμία νεότερη έκδοση του GandCrab!!! 3 ώρες πριν, journeyman77 είπε για πες? Δούλεψε? Ναι μια χαρά, μου επανέφερε τα πάντα!!!
DNA180 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Mε καταληξη pumas καμια ιδεα? Αλήθεια ή απλά κάνεις χαβαλέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα