BritGreek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Δώστε λινκ https://www.mediamarkt.gr/el/shop/return.html https://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelClubHome Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από BritGreek
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΟΡΟΙ DOA από τους μαπες που σου είπαν κανε μας μήνυση : Αρτια αρχικη συσκευασια χωρις χτυπηματα Συσκευασια με το συνολο των παρελκομενων Βλαβη της συσκευης απο κατασκευαστικο ελαττωμα οχι κακη χρηση Προβληματα λογισμικου δεν καλύπτονται . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros 1
fastnq2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 skroutz και παραεισαγωγη μεχρι να σβησει ο ηλιος.Το μοναδικο θετικο των μεγαλων αλυσιδων ειναι η αξιοπιστια,αν παει περιπατο και αυτο προτιμω να το παρω στην χαμηλοτερη τιμη.Τι να τα βαλω με τον διευθυντη ενος καταστηματος του πλαισιου,τι να τα βαλω με το αφεντικο ενος σκρουτζομαγαζου. 2 1
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BritGreek είπε https://www.mediamarkt.gr/el/shop/return.html Αναφέρεται σε προϊόντα αγορασμένα από ηλεκτρονικό κατάστημα(aka Internet) και όχι από φυσικά καταστήματα. Γι'αυτό, wow. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από TzortzisJosh
moure Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στο media είχα αγοράσει λαπτοπ του χιλιάρικου που είχε ένα θέμα στην οθόνη. Το πήγα πίσω το έλεγξε ο τεχνικός και μου έδωσαν αλλο χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
unforgiven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Το είχες αγοράσει από Internet/τηλεφωνικώς; Αν όχι, wow To είχα αγοράσει από το κατάστημα. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ένα Lenovo 10", είχαν για demo μόνο το 7-8ρι. Το πήρα λοιπόν σφραγισμένο, χωρίς να το δω. Μόλις το άνοιξα διαπίστωσα πως είχε την πιο άθλια οθόνη που είχα δει ποτέ μου. Το επέστρεψα μετά από δύο μέρες. Το παιδί στο service με ρώτησε "απλά από περιέργεια", τι δεν μου άρεσε. Του το είπα και αυτό ήταν όλο.
BritGreek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TzortzisJosh είπε Αναφέρεται σε προϊόντα αγορασμένα από ηλεκτρονικό κατάστημα(aka Internet) και όχι από φυσικά καταστήματα. Γι'αυτό, wow. Γίνεται κανονικότατα και σε φυσικα καταστήματα, επιβεβαιωμένο, προφανώς αν πας ευγενικά και το ζητήσεις.
Stamer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε skroutz και παραεισαγωγη μεχρι να σβησει ο ηλιος.Το μοναδικο θετικο των μεγαλων αλυσιδων ειναι η αξιοπιστια,αν παει περιπατο και αυτο προτιμω να το παρω στην χαμηλοτερη τιμη.Τι να τα βαλω με τον διευθυντη ενος καταστηματος του πλαισιου,τι να τα βαλω με το αφεντικο ενος σκρουτζομαγαζου. Ακριβώς όπως το είπες, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο! Ή με άλλα λόγια... αν ξέραμε οτι όντως θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο με το κατάστημα μεγάλης αλυσίδας, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τους τιμούσαμε με τα παραπάνω ευρώ μας. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, BritGreek είπε Γίνεται κανονικότατα και σε φυσικα καταστήματα, επιβεβαιωμένο, προφανώς αν πας ευγενικά και το ζητήσεις. προφανώς ευγενικά το ζήτησαν με τις μαγκιές τι ήθελαν στο service - να φορτωθούν πάλι τη χαλασμένη και να τους αδειάζουν τη γωνιά ;
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά κάτι Off-Topic, ξέρουμε πότε βγαίνουν νέα μοντέλα τηλεοράσεων για το 2019; Βρίσκομαι που βρίσκομαι σε αγορά τηλεόρασης, μην πάρω μια του '18 και μετά από κανένα μήνα βγει μοντέλο '19 με κανένα ινοβέισιον
Stamer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TzortzisJosh είπε Παιδιά κάτι Off-Topic, ξέρουμε πότε βγαίνουν νέα μοντέλα τηλεοράσεων για το 2019; Βρίσκομαι που βρίσκομαι σε αγορά τηλεόρασης, μην πάρω μια του '18 και μετά από κανένα μήνα βγει μοντέλο '19 με κανένα ινοβέισιον Τι ινοβέισον ρε συ! Εγώ σκέφτομαι οτι θέλω σε λίγους μήνες να πάρω νέα τηλεόραση και με αυτά τα προβλήματα που διαβάζω απο δω και απο κει λέω να γυρίσω σε καμια crt! 11 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Παιδιά κάτι Off-Topic, ξέρουμε πότε βγαίνουν νέα μοντέλα τηλεοράσεων για το 2019; Βρίσκομαι που βρίσκομαι σε αγορά τηλεόρασης, μην πάρω μια του '18 και μετά από κανένα μήνα βγει μοντέλο '19 με κανένα ινοβέισιον Για να μιλήσουμε και σοβαρά... δεν έχει και τόση σημασία πότε θα πάρεις. Κάθε τόσο κάτι καινούργιο βγάζουν (άσχετα αν σου χρειάζεται ή όχι) και είναι θέμα μαρκετινκ της κάθε εταιρείας να σε κάνει πιστέψεις οτι το χρειάζεσαι. Γενικά δεν νομίζω να βγάλουν κάτι το φοβερό. oled, qled μπλα μπλα είναι σχετικά νέα οπότε έχουν ακόμα ψωμί αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις