Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηγα και μαρεσε αν εχει παρει κανεις το ιδιο απο jysk ας εκφρασει γνωμη ευχαριστω

https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/plus/stroma-140x200-plus-s65-dreamzone

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 3:51 ΜΜ, blackhill66 είπε

πηγα και μαρεσε αν εχει παρει κανεις το ιδιο απο jysk ας εκφρασει γνωμη ευχαριστω

https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/plus/stroma-140x200-plus-s65-dreamzone

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο εδώ και 2 μήνες. Φοβερά τίμιο στρώμα για τα λεφτά του. Απλά πρόσεχε επειδή έχει ξεχωριστά ελατήρια να έχεις και πυκνές τάβλες από κάτω. Εγώ πήρα αυτό από JYSK και κάτι ανατομικές τάβλες από ΙΚΕΑ και δε θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα στρώματα (γιατί δεν έχω πάρει ακόμα) αλλά επειδή ήμουν στα εγκαινια του καινούργιου καταστήματος στον Πειραιά και αγόρασα κάτι ντουλάπες και κάτι άλλα έπιπλα,έχω να πω ότι είναι πολύ ποιοτικά, ειχαν καλές τιμές και γενικά είναι ωραίο κατάστημα. Αξίζει σαν εταιρία (δανέζικη) και εννοείται καλύτερη από ΙΚΕΑ που έχει ψευτοπραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σημαντικό για το στρώμα είναι να το δοκιμάσεις αρκετά και το καλό με τα Jysk είναι ότι έχουν δυνατότητα επιστροφής αν δεις μετά από μέρες ότι δεν σου κάνει. Δεν το έχω δει σε άλλο μαγαζί αυτό

Στις 28/1/2019 στις 8:12 ΜΜ, vins είπε

να έχεις και πυκνές τάβλες από κάτω.

Εγώ που λέω να το βάλω χύμα στο πάτωμα χωρίς κρεβάτι, ούτε καν τάβλες,  λέτε να έχω θέμα?

Δημοσ.

Δεν είναι σωστό να μπαίνει στο δάπεδο (ή ακόμα και σε κρεβάτι χωρίς τάβλες/τελάρο) το στρώμα, γιατί δεν αερίζεται.

Αλλά και εκτός από θέμα υγιεινής, η στήριξη δεν είναι ίδια. Τα ανατομικά τελάρα έχουν τάβλες με κλίση προς τα πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, costacurta είπε

Μαν το πήρες? Καλό? 

Όχι πήρα άλλο από βιοτεχνία στο Πειραιά με 240€μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ποιοτικά στρώματα το jysk σε λογικές τιμές. 

Εχω πάρει ένα αφρού μνήμης δύο όψεων (από τη μια μεσαίο από την άλλη σκληρό) και έχει βγει πολύ καλό. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 9:47 ΠΜ, phanispal είπε

Δεν είναι σωστό να μπαίνει στο δάπεδο (ή ακόμα και σε κρεβάτι χωρίς τάβλες/τελάρο) το στρώμα, γιατί δεν αερίζεται.

Αλλά και εκτός από θέμα υγιεινής, η στήριξη δεν είναι ίδια. Τα ανατομικά τελάρα έχουν τάβλες με κλίση προς τα πάνω.

Αν δεν ξέρουμε κάτι καλό είναι να μην δίνουμε συμβουλές.

Το πάτωμα είναι ιδανική επιφάνεια για στρώμα αλλά όποιος το κάνει να ξέρει ότι το πρωινό "σήκωμα" θα είναι δύσκολο και ρισκάρεις να πάρεις την μέση στο χέρι κάποια ωραία πρωία.

Το σώμα πρέπει από την απόλυτη χαλάρωση να πάει σε πλήρη ένταση για να σηκώσει το βάρος από τόσο χαμηλά ,γενικά αποφεύγουμε τα χαμηλά κρεβάτια όπως ο διάολος το λιβανι.

Δημοσ.

Το στρώμα άσχετα πού είναι τοποθετημένο πρέπει κάθε τρεις μήνες να το χτυπάς με αυτό που τινάζουν τα χαλιά, να το σκουπίζεις με ηλεκτρική σκούπα και να το γυρίζεις.

Το ιδανικότερο θα ήταν να μπορούσε να βγει για λίγη ώρα και έξω να το ψήσει ο ήλιος, όπως έκαναν τα παλιά χρόνια οι νοικοκυρές!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτό ότι το στρώμα πρέπει να το γυρίζεις σαν το αρνί το Πάσχα είναι από τα αγαπημένα μου :) .

Αν θέλετε να κάνετε κάτι για το στρώμα (βασικά για την υγεία σας) είναι να βάζετε ένα σεντόνι με λάστιχο και μετά ένα δεύτερο σεντόνι από πάνω του και να πλένετε το απλό κάθε 3-4 μέρες και αυτό με το λάστιχο κάθε εβδομάδα.

Κοπος μικρός ,αξία ανεκτίμητη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Καλά αυτό ότι το στρώμα πρέπει να το γυρίζεις σαν το αρνί το Πάσχα είναι από τα αγαπημένα μου :) .

Αν θέλετε να κάνετε κάτι για το στρώμα (βασικά για την υγεία σας) είναι να βάζετε ένα σεντόνι με λάστιχο και μετά ένα δεύτερο σεντόνι από πάνω του και να πλένετε το απλό κάθε 3-4 μέρες και αυτό με το λάστιχο κάθε εβδομάδα.

Κοπος μικρός ,αξία ανεκτίμητη.

Δεν είναι δική μου πατέντα να γυρίζω το στρώμα.

Στρώματα από γνωστές εταιρίες που κάνουν στρώματα είχαν αυτοκόλλητο σε κάθε πλευρά για να σου θυμίζει ποιο μήνα να το γυρίζεις. Αν τώρα καταργήθηκε, δεν αλλάζει το ότι πρέπει να το τινάζεις, να το σκουπίζεις και να το γυρίζεις.

Το υπόστρωμα και το διπλό σεντόνι είναι για επιπλέον προστασία του στρώματος από την σκόνη, τον ιδρώτα και ο,τιδήποτε άλλο!

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν είναι δική σου πατέντα φίλε ,κάθε εταιρεία λέει τα δικά της από γύρισμα κάθε μήνα ,γύρισμα χιαστί μέχρι αλλαγή με τις εποχές.

Βέβαια αν τους ρωτήσεις γιατί τότε αρχίζουν της αλχημείες δεν πρόκειται να βρεις 2 ίδιες απαντήσεις ,κάνε πείραμα και ρωτά κάθε υπάλληλο "γιατί χρειάζεται το γύρισμα" να σπάσεις πλάκα με τις απαντησεις.

Το βγάλσιμο στον ήλιο έχει νόημα αλλά θέλει ώρες και ο κίνδυνος επιμόλυνσεις μπορεί να σου κανει μεγαλύτερη ζημιά από το οποίο όφελος του ήλιου.

Φιλικά πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...