Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Orgios είπε Κεφτεδακια φάβας 25% πρωτεινη Χειροποιητα μακαρόνια 42% πρωτεινη! just sayin...
kti23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Ναι, δεν ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά κάνει το scoup από τις κανονικές τροφές στο θέμα της απορρόφησης. Αν ξέρει κάποιος που ασχολείται και είναι ειδικός (δεν ξέρω αν είσαι) ας μας πει. Απλά επειδή 4 μήνες τώρα καταγράφω τα πάντα στο myfitnesspal έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι πρόβλημα το να φτάσεις και μέχρι 120g πρωτείνη. Από 120 και πάνω γίνεται δύσκολο. Οι δυσκολίες που έχω δει είναι κυρίως σε αυτό που γράφεις: ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις τις αναλογίες πρωτείνης:λίπους:υδατάνδρακες από κάποιο σημείο αν δεν κοιτάς όντως τις ταμπέλες . Απλώς τα 80g μου φάνηκαν λίγα για να έχει κάποιος πρόβλημα να τα μαζέψει. Ξαναγράφω βέβαια ότι το οικονομικό κομμάτι είναι ξεχωριστό. Εννοείται ότι αν έχεις περισσότερα λεφτά να ξοδέψεις μπορείς να βρεις καλύτερη ποιότητα τροφής χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι όσα περισσότερα δίνεις πάντα συνεπάγονται καλύτερη ποιότητα. Αναφερόμουν σε μια φυσιολογική διατροφή και γεύματα σε λογικά πλαίσια. Δεν νομίζω πολλοί εδώ να τρώνε φιλέτο κοτόπουλο καθημερινά. Οι τιμές στο γάλα και το γιαούρτι μου φαίνονται τσιμπημένες. Ποιο γιαούρτι έχει τόσο για να το παίρνω και εγω? τα περισσότερα είναι μίγμα από ότι βλέπω. Σε σχέση απόδοσης-τιμής η σκόνη συμφέρει.
Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kti23 είπε Ποιο γιαούρτι έχει τόσο για να το παίρνω και εγω? Την περισσότερη πρωτεϊνη την έχουν γενικά τα στραγγιστά. Εγώ παίρνω το νουνου εκλεκτο 2% με 20γρ πρωτεϊνη
PD73 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Αυτη την ποσοτητα πρωτεινης που περιγραφεις την χρειαζεται μια αρκουδα πριν την χειμέρια ναρκη,οχι ενας αθλουμενος νεος. 1,1 γραμμαριο ανα κιλο σωματικου βαρους εδινε ο διαιτολογος στην εθνικη αρσης βαρων, το πιθανοτερο ειναι οτι ηδη λαμβανεις αυτη τη ποσοτητα ακομα και αν δεν προσεχεις καθολου την διατροφη σου,μονο vegans εχουν σιγουρα ελλειψη που ομως ειναι δυνατον να καταπολεμηθει και παλι χωρις συμπληρωματα Επισης αν δεν εισαι μοντελο των 40 κιλων που θελει να χωρεσει σε φορεμα σχεδιαστη,χρειαζεσαι υδατανθρακες,οποιος λεει οτι αρκει μονο η πρωτεινη για τους μυες ειναι ασχετος σωστά, μόνο που ο φίλος εδώ δεν πάει αρση βαρών, bodybuilding προφανώς θέλει να πλησιάσει οπότε όχι 80 πχ γραμμάρια πρωτείνης ημερησίως δεν αρκούν Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από PD73
spectaculator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Ναι, δεν ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά κάνει το scoup από τις κανονικές τροφές στο θέμα της απορρόφησης. Αν ξέρει κάποιος που ασχολείται και είναι ειδικός (δεν ξέρω αν είσαι) ας μας πει. Απλά επειδή 4 μήνες τώρα καταγράφω τα πάντα στο myfitnesspal έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι πρόβλημα το να φτάσεις και μέχρι 120g πρωτείνη. Από 120 και πάνω γίνεται δύσκολο. Οι δυσκολίες που έχω δει είναι κυρίως σε αυτό που γράφεις: ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις τις αναλογίες πρωτείνης:λίπους:υδατάνδρακες από κάποιο σημείο αν δεν κοιτάς όντως τις ταμπέλες . Απλώς τα 80g μου φάνηκαν λίγα για να έχει κάποιος πρόβλημα να τα μαζέψει. Ξαναγράφω βέβαια ότι το οικονομικό κομμάτι είναι ξεχωριστό. Εννοείται ότι αν έχεις περισσότερα λεφτά να ξοδέψεις μπορείς να βρεις καλύτερη ποιότητα τροφής χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι όσα περισσότερα δίνεις πάντα συνεπάγονται καλύτερη ποιότητα. Η καθαρή πρωτεϊνη αποροφάται σχεδόν στο πλείστον της από το σώμα. Επίσης προσπαθείς με τα συμπληρώματα αυτά να δημιουργήσεις περίσσεια πρωτεϊνης ώστε η παροχή πρωτεϊνης στους μύες να είναι συνεχής ώστε να αναπληρώνεις τουλάχιστον την μυϊκή μάζα που χάνεις. Εννοείται πως ο πρωταθλητισμός κοστίζει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από spectaculator 1
GothicCrusader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kti23 είπε Αναφερόμουν σε μια φυσιολογική διατροφή και γεύματα σε λογικά πλαίσια. Δεν νομίζω πολλοί εδώ να τρώνε φιλέτο κοτόπουλο καθημερινά. Οι τιμές στο γάλα και το γιαούρτι μου φαίνονται τσιμπημένες. Ποιο γιαούρτι έχει τόσο για να το παίρνω και εγω? τα περισσότερα είναι μίγμα από ότι βλέπω. Σε σχέση απόδοσης-τιμής η σκόνη συμφέρει. Π.χ. το total 2% είναι 9,9g/100g. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κοιτάξεις για γιαούρτι στραγγιστό στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου που να είναι τουλάχιστο 2% λιπαρά θα βρεις πολλά που να κυμαίνονται στο 8,5-9.5g/100g. Το πλεονέκτημα του γιαουρτιού (προσωπική εμπειρία) είναι ότι με χορταίνει , οπότε αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος παράλληλα με βάρη συνδυάζεται καλά. Τώρα αν θέλει να χτίσει μύες (που μάλλον αυτό θέλουν οι περισσότεροι) τότε δεν ξέρω. Μπορεί τα σκουπ να είναι αποδοτικότερα. Στο γεύματα με λογικά πλαίσια που γράφεις, φυσικά δεν είναι ανάγκη να βάζει κάποιος κάθε μέρα φιλέτο κοτόπουλο, απλά κάθε μέρα βάζει μία καλή πηγή πρωτείνης. Έχει λίστα ο Venuto αν ασχολείσαι. Πολύ χοντρικά 300g φαγητού πηγής καλής πρωτείνης με συνδυασμό γιαούρτι, γάλα και λίγα αυγά φτάνεις εύκολα τα 100g. Αλλά ναι μπορεί τα περισσότερα να πηγαίνουν χαμένα.
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, GothicCrusader είπε Π.χ. το total 2% είναι 9,9g/100g. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κοιτάξεις για γιαούρτι στραγγιστό στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου που να είναι τουλάχιστο 2% λιπαρά θα βρεις πολλά που να κυμαίνονται στο 8,5-9.5g/100g. Το πλεονέκτημα του γιαουρτιού (προσωπική εμπειρία) είναι ότι με χορταίνει , οπότε αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος παράλληλα με βάρη συνδυάζεται καλά. Τώρα αν θέλει να χτίσει μύες (που μάλλον αυτό θέλουν οι περισσότεροι) τότε δεν ξέρω. Μπορεί τα σκουπ να είναι αποδοτικότερα. Στο γεύματα με λογικά πλαίσια που γράφεις, φυσικά δεν είναι ανάγκη να βάζει κάποιος κάθε μέρα φιλέτο κοτόπουλο, απλά κάθε μέρα βάζει μία καλή πηγή πρωτείνης. Έχει λίστα ο Venuto αν ασχολείσαι. Πολύ χοντρικά 300g φαγητού πηγής καλής πρωτείνης με συνδυασμό γιαούρτι, γάλα και λίγα αυγά φτάνεις εύκολα τα 100g. Αλλά ναι μπορεί τα περισσότερα να πηγαίνουν χαμένα. Ο οργανισμός αν θυμάμαι καλά μέσα σε ένα γεύμα μπορεί να διαχειριστή μόνο μέχρι 40 γρ πρωτεΐνη
mic2mic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 https://medium.com/@dannylennon/researchers-point-to-the-optimal-protein-dose-timing-distribution-to-maximize-muscle-e95c0ab570b0
vagos789 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Ακόμα κι έτσι, τα στεροειδή νομίζεις φτιάχνουν μυική μάζα; Αν ναι, από που, από το πουθενά; Ίσα-ίσα που εκεί φεύγουν οι πρωτείνες με κουβάδες... Νταξει δεν ειμαστε ιατρικο φορουμ ουτε εγω εχω 10 πτυχια,αλλα μην λεμε και οτι να ναι εντελως σε φαση flat-earth
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε Νταξει δεν ειμαστε ιατρικο φορουμ ουτε εγω εχω 10 πτυχια,αλλα μην λεμε και οτι να ναι εντελως σε φαση flat-earth Λοιπόν 1+1 κάνουν 2 αν έχεις λεφτά καβατζα αρκετά και δουλεύεις 8ωρο πρωινό και προλαβαίνεις τα πάντα απο γεύματα, γυμναστική και ειδικά αν μένεις και μόνος κλπ μπορείς να τα κάνεις όλα καλά αν έχεις γυναίκα και παιδιά δυσκολεύουν τα πράγματα και αν δεν έχεις και λεφτά τότε εναλλακτικές λύσεις δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή την ζωή όπως τα θέλουμε δυστυχώς
nightwalker1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Μάγκα τη φτιάχνεις εκεί που το κουβαλάς μετά όλο αυτό 🤣🤣 αυτό είναι πρωινό για να βγάλεις μαραθώνιο 🤣🤣 να υποθέσω σε πηγαίνει κωλοτερορίτα?? 🤣
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε να υποθέσω σε πηγαίνει κωλοτερορίτα?? 🤣 Λάθος άτομο έκανες ταγκ 🙄 1
kti23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε να υποθέσω σε πηγαίνει κωλοτερορίτα?? 🤣 Η αλήθεια είναι ότι οι επισκέψεις στη τουαλέτα είναι συχνές μέσα στη μέρα 😋 Προσπαθώ να έχω περίσσεια θερμίδων απλά και για τις 3500 ημερησίως δίνω πόνο 1 ώρα πριν, GothicCrusader είπε Π.χ. το total 2% είναι 9,9g/100g. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κοιτάξεις για γιαούρτι στραγγιστό στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου που να είναι τουλάχιστο 2% λιπαρά θα βρεις πολλά που να κυμαίνονται στο 8,5-9.5g/100g. Το πλεονέκτημα του γιαουρτιού (προσωπική εμπειρία) είναι ότι με χορταίνει , οπότε αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος παράλληλα με βάρη συνδυάζεται καλά. Τώρα αν θέλει να χτίσει μύες (που μάλλον αυτό θέλουν οι περισσότεροι) τότε δεν ξέρω. Μπορεί τα σκουπ να είναι αποδοτικότερα. Στο γεύματα με λογικά πλαίσια που γράφεις, φυσικά δεν είναι ανάγκη να βάζει κάποιος κάθε μέρα φιλέτο κοτόπουλο, απλά κάθε μέρα βάζει μία καλή πηγή πρωτείνης. Έχει λίστα ο Venuto αν ασχολείσαι. Πολύ χοντρικά 300g φαγητού πηγής καλής πρωτείνης με συνδυασμό γιαούρτι, γάλα και λίγα αυγά φτάνεις εύκολα τα 100g. Αλλά ναι μπορεί τα περισσότερα να πηγαίνουν χαμένα. Μια χαρά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κοιτάξει τη διατροφική αξία. Παίρνω το complet και νομίζω ότι τελευταία φορά που κοίταξα έλεγε κάτι για 10 γρ νομίζω ? Αν και πρόσφατα άλλαξα και παίρνω το διπλό στραγγιστο. Το έχω σαν "σνακ" πριν τον ύπνο να σου πω την αλήθεια .
leftis95 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Ακόμα κι έτσι, τα στεροειδή νομίζεις φτιάχνουν μυική μάζα; Αν ναι, από που, από το πουθενά; Ίσα-ίσα που εκεί φεύγουν οι πρωτείνες με κουβάδες... Ακριβώς αυτό κάνουν τα στεροειδή. Φτιάχνουν μυς από το πουθενά. Υπάρχει έρευνα (μπορώ να την βρω αν θέλετε) που συγκρίνει 2 γκρούπ. Το γκρούπ Α γυμνάζεται συστηματικά και κάνει διατροφή, το γκρούπ Β δεν γυμνάζεται, δεν κάνει διατροφή αλλά παίρνει ενέσιμη τεστοστερόνη. Το Β γκρούπ στο τέλος της έρευνας είχε περισσότερα μυικά gains από το πρώτο. Μόνο και μόνο η υπέρμετρη αύξηση της τεστοστερόνης σε supraphysiological levels είναι ικανή να αυξήσει το baseline επίπεδο μυικότητας ενός ατόμου. 2
Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, kti23 είπε Η αλήθεια είναι ότι οι επισκέψεις στη τουαλέτα είναι συχνές μέσα στη μέρα 😋 Προσπαθώ να έχω περίσσεια θερμίδων απλά και για τις 3500 ημερησίως δίνω πόνο Μια χαρά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κοιτάξει τη διατροφική αξία. Παίρνω το complet και νομίζω ότι τελευταία φορά που κοίταξα έλεγε κάτι για 10 γρ νομίζω ? Αν και πρόσφατα άλλαξα και παίρνω το διπλό στραγγιστο. Το έχω σαν "σνακ" πριν τον ύπνο να σου πω την αλήθεια . Μιας και εχει βγει (κλασσικά) off topic το θέμα να προσθέσουμε κάτι χρήσιμο. Καλά κάνεις με το γιαούρτι το βράδυ και να βάζεις και καρύδια που έχουν καλά λιπαρά. Να αποφεύγεις υδατάνθρακες βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις