Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παει χαλασε ο κοσμος αν εχει 900 μυρια συσκευες, το θεμα ειναι να μας πουνε πως επιμεριζονται ποσες ειναι 4s 5 6 7 8 Χ κτλ κτλ, απο εκει και μετα τα υπερκερδη που εχει απο μονο ενα προιον αποδεικνυουν αυτο που λεμε χρονια τωρα οτι αρμεγει πολυ καλα στη καθε συσκευη που πουλαει, μονο οι κατοχοι iphone δεν το βλεπουν αυτο αλλα δε πειραζει τα νουμερα λενε παντα την αληθεια.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Στο tablet που η αναβάθμισή του σταμάτησε στο Nougat, εδώ κι ένα χρόνο δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα (κόστος 300€)! Στο iphone 6, με κάθε update βγαίνει και μια νέα χαζομάρα. Πες μου τώρα αν αξίζει να της εμπιστευτώ ένα και χιλιάρικο, ή να πάρω ένα android του 500άρικου. Για τον μέσο χρήστη τι νομίζεις πως πραγματικά αξίζει;

Γιατι να δωσεις 1 και χιλιαρικο?Φθηνοτερα μοντελα οπως XR,8 και 8plus δεν υπαρχουν?

Περαν τουτου μπορεις να παρεις και android του 500ρικου που λες και εσυ,δεν σε εμποδιζει κανεις.

Ο μεσος Ελληνας χρηστης πραγματικα αξιζει να δωσει μεχρι 250-300ευρω και εκει το Android πλεον ειναι μονοδρομος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Istros είπε

Περισσότερο οι χρήστες iPhone κρατάνε τις συσκευές τους για πενταετια+

Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει λόγος αγοράς του νέου μοντέλου αλλά στο δεύτερο μοντέλο αξίζει η αναβάθμιση.

Όταν αλλάζεις συχνά συσκευές πάει να πει ότι αγαπάς την τεχνολογια και θες να δοκιμάσεις πολλές συσκευές.

Εσυ δηλαδή που έχεις μια συσκευή για πέντε χρόνια με κάποιον που έχει αλλάξει 10 συσκευές στα 5 χρόνια έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη?Μάλλον η δική σου γνώμη έχει μικρή σημασια

Αλλάζοντας συχνά συσκευές απλά κανείς της εταιρίες να βγάζουν περισσότερα λεφτά. Τα τελευταία 3 χρόνια οι τεχνολογίας δίνετε με το σταγονόμετρο άρα δεν έχει νόημα να αλλάζεις συσκευή κάθε χρόνο η 6μηνο. 

Ενα καλό που έχει η αππλε είναι ότι δεν βγάζει 50μοντελα τν χρόνο, ένας λάτρεις ανδροιντ φαν αλλάζει κινητό κάθε 5-6 μήνες αν βάλεις κάτω τα λεφτά π δίνετε εσυς με αυτούς π δίνουν 1κ δεν έχει καμία διαφορά ++ τα παλιά μοντέλα της απλά κρατάνε αξία δεν υπάρχει κάποια άλλη εταιρία να βγάζει συσκευές και μετά από 3 χρόνια να το πουλάς 30-40% από όσο το αγόρασες 

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε πάλι, σε κόντρα android iOS για μια ακόμα φορά το θέμα όταν στην πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να την πιεί η apple ώστε να αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές και να ακολουθήσουν και οι κατασκευαστές των android συσκευών. Αυτό είναι το ζουμί. Ασφάλειες updates και κολοκύθια με τη  αριγανη που λεν και στο χωριό μου! Εγώ έχω απενεργοποιήσει εντελώς τα updates που εν τέλη σε όλους τους κατασκευαστές γίνονται για να γονατίζουν τις συσκευές και να τρέχουμε να πάρουμε άλλη κάθε χρόνο. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται και κάνουμε τους κινέζους!

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εμ λογικο γιατι ο Ελληνας θελει μονο 1440p οθονη για να βλεπει power of love και ποδοσφαιρο και τον χαλασε τοσο πολυ η 820p αναλυση του iphone xr...

https://www.news247.gr/technologia/oi-pio-dimofileis-anazitiseis-stin-ellada-meso-google-gia-to-2018-den-tha-pisteyete-to-no-1.6675263.html

Ας βγει τότε με ασπρόμαυρη οθόνη και 1000€ τιμή το επόμενο. Ακόμα μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.

Το θέμα δεν είναι τι βλέπει ο Έλληνας (άλλωστε οι πωλήσεις του άρθρου δεν μιλάνε για Ελλάδα), αλλά τι αγοράζεις με ένα μεγάλο ποσό.

Επεξ/σία από Q-Taxys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι να δωσεις 1 και χιλιαρικο?Φθηνοτερα μοντελα οπως XR,8 και 8plus δεν υπαρχουν?

Περαν τουτου μπορεις να παρεις και android του 500ρικου που λες και εσυ,δεν σε εμποδιζει κανεις.

Ο μεσος Ελληνας χρηστης πραγματικα αξιζει να δωσει μεχρι 250-300ευρω και εκει το Android πλεον ειναι μονοδρομος.

Σωστός! Αλλά, τα XR,8 και 8plus δεν αξίζουν τα χρήματά τους. Άλλο κλάμα ρίχνεις στα 500€ κι άλλο στα 800-900 αν δεν σου βγει αυτό που περίμενες. Κι αυτό το λέω γιατί όλα δείχνουν πως η ποιότητα στα προϊόντα της apple φθήνει συνεχώς.

Επεξ/σία από spectaculator
Δημοσ.

Η Κίνα και η Ελλάδα φταίνε γιατί στην μια δεν αγοράζουν και στην άλλη τα περνούν με δώσεις από διάφορες αλυσίδες!!!👉🏾👌🏾

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λένε στα φορουμς οι Apple users: "αγοράζουμε Apple γιατί δίνει αναβαθμίσεις" . "έχω 5 χρόνια iPhone και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις"

Τι κάνουν: Αγοράζουν iPhone κάθε χρόνο.

Fak logic!!! :p :P :meme-shutupandtakemymoney:

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε

Τι λένε στα φορουμς οι Apple users: "αγοράζουμε Apple γιατί δίνει αναβαθμίσεις" . "έχω 5 χρόνια iPhone και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις"

Τι κάνουν: Αγοράζουν iPhone κάθε χρόνο.

Ετσι ακριβως,γιαυτο και οι πωλησεις καθε χρονο των νεωτερων μοντελων ειναι μειωμενες,το πετυχες :)

8 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Σωστός! Αλλά, τα XR,8 και 8plus δεν αξίζουν τα χρήματά τους. 

Εμ ειδες τωρα γιατι δεν βγαινει ακρη?Και να ειχες κανενα πιο νεο μοντελο να το καταλαβω.Αλλα να εχεις Iphone 6 και να λες οτι τα νεωτερα δεν αξιζουν χτυπαει καπως ασχημα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εχεις δει πολλα παιχνιδια να κολλανε σε iphone 7/7plus απο περιεργεια?

Βρε και εγω αυτο λεω σιγα τα ωα με τα updates αλλα καθε χρονο μετα τον Σεπτεμβριο η πρωτη κουβεντα που διαβαζω παντου ειναι να ρωταει ο κοσμος ποτε θα παρει(και αν)update η συσκευη του.

Οι αλλοι στο θεμα του Galaxy Note 9(συσκευη των 1050ευρω το καλοκαιρι)και περιμενουν ακομα να παρουν την τελευταια εκδοση του Android 9,μια εκδοση που το φθηνοτερο redmi θα την εχει out of the box.

Συμφωνω ....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Istros είπε

Κανένας δεν είπε ότι το Android είναι τέλειο φαντάσου ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε χιλιάδες διαφορετικές συσκευές και με τις εκάστοτε τροποποίησεις του εκάστοτε κατασκευαστή.Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο με το iOS εκεί να δεις προβλήματα που θα υπηρχαν ίσως τα δεκαπλάσια από το android

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το ότι το android απευθύνεται σε πολλες συσκευες . Ο συγκεκριμένος που απάντησα έκανε κανόνα όμως  κάποια θέματα που εμφανίστηκαν μετά από αναβάθμιση του ios.

Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από apple προιόντα , ποτέ δεν είχα θέμα με κάποια αναβάθμιση ούτε σε κινητό (έχω καιρό βέβαια που είμαι με android ) ούτε σε υπολογιστή . 

Απεναντίας στο nexus6p που είχα κάθε αναβάθμιση ήταν και bug. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, EmnIT είπε

Αλλάζοντας συχνά συσκευές απλά κανείς της εταιρίες να βγάζουν περισσότερα λεφτά. Τα τελευταία 3 χρόνια οι τεχνολογίας δίνετε με το σταγονόμετρο άρα δεν έχει νόημα να αλλάζεις συσκευή κάθε χρόνο η 6μηνο. 

Ενα καλό που έχει η αππλε είναι ότι δεν βγάζει 50μοντελα τν χρόνο, ένας λάτρεις ανδροιντ φαν αλλάζει κινητό κάθε 5-6 μήνες αν βάλεις κάτω τα λεφτά π δίνετε εσυς με αυτούς π δίνουν 1κ δεν έχει καμία διαφορά ++ τα παλιά μοντέλα της απλά κρατάνε αξία δεν υπάρχει κάποια άλλη εταιρία να βγάζει συσκευές και μετά από 3 χρόνια να το πουλάς 30-40% από όσο το αγόρασες 

Πιο πολλά δίνουμε εμείς σε Android παρά αυτοί που αγοράζουν συσκευή κάθε 5 χρονια.Αυτα τα περί premium χρηστών είναι μύθος.Επισης το χει πάρει χαμπάρι η apple γι'αυτό και βγάζει συσκευές των 1000+.Πάντως μέσα δεν μπαινει

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, JcD είπε

στην πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να την πιεί η apple ώστε να αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές και να ακολουθήσουν και οι κατασκευαστές των android συσκευών. Αυτό είναι το ζουμί. 

Τι δουλεια εχει η Apple με τους κατασκευαστες του Android?

Η Apple κανει οτι κανει γιατι εχει μονοπωλειο στο λειτουργικο και στις συσκευες που βγαζει.

Οι αλλοι κανουν οτι κανουν γιατι γνωριζουν τι απαξιωση τρωνε οι συσκευες σε συντομο χρονικο διαστημα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...