Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και υπάρχουν και παλιότερα θέματα, είπα να ανοίξω μιας και δεν βρήκα αυτό που ήθελα. 

Λοιπόν, πήγα ήδη eurobank όπου έχω τον βασικό μου λογαριασμό και έφαγα Χ επειδή δεν κάνω φορολογική (ή μπορεί και να μου κάνει ο λογιστής μας) και προφανώς δεν έχω και έσοδα. Γενικά δουλεύω στην δικιά μας επιχείρηση όποτε επιστρέφω σπίτι, οπότε δεν έχει χρειαστεί να ασφαλιστώ μέχρι τώρα. 

Μπήκα στην Πειραιώς και είδα ότι στα χαρτιά θέλει μεν την φορολογική δήλωση ή το χαρτί του ΑΦΜ, αλλά την βεβαίωση αποδοχών την έχουν προαιρετική (ενώ eurobank είναι υποχρεωτικό). Ξέρετε αν ισχύει? Μην φάω πόρτα. Γενικά έχω τα στοιχεία taxis του πατέρα μου και θα πήγαινα έτοιμος με εκκαθαριστικό και κάνα ε9 να υπάρχει. 

Επίσης όσον αφορά το όριο. Ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω πολλά, αλλά θα βοηθήσει αν έχω χρήματα στον λογαριασμό μου? (έχω ως βασικό στην eurobank και Πειραιώς τώρα είναι 0)

Δημοσ.

Στην Πειραιως εβγαλε η κορη μου που είναι φοιτητρια αλλα εργαζεται με εξωφλητικο 700 ευρω τον μηνα αλλα οριο 300 ευρω.

Χωρις εκκαθαριστικο πολύ δυσκολα.

Εκτος και υπαρξει εγγυητης.

Δημοσ.

..... μπορεί να βγάλει ο πατέρας σου, εφόσον είναι σύμφωνος κ πληροί τα κριτήρια κ να ζητήσει πρόσθετη κάρτα για σένα (η πρόσθετη δεν έχει συνδρομή κ συνήθως ισχύουν ότι κ στην κύρια)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Εχω την εντυπωση πως φορολογικη δηλωση εισαι υποχρεωμενος να κανεις, εστω κι αν ειναι μηδενικη. 

Για εισοδημα μεχρι 3000 ευρω αν δεν εχεις αυτοκινητο κλπ νομιζω δεν ειναι υποχρεωτικο .

Δημοσ.

εγώ δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική τρώνε άκυρο στην έκδοση κάρτας άτομα που δουλεύουν (έστω με χαμηλό εισόδημα) και δίνουν κάρτες σε φοιτητές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έβγαλα από Πειραιώς χωρίς εισόδημα κάνω φορολογική 

4 ώρες πριν, kleo1 είπε

εγώ δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική τρώνε άκυρο στην έκδοση κάρτας άτομα που δουλεύουν (έστω με χαμηλό εισόδημα) και δίνουν κάρτες σε φοιτητές

Είναι πιο πολύ θέμα πολιτικής βλακεία μεν αλλά εξηγώ.

Η τράπεζα έχει κάποια προϊόντα πιστωτικών καρτών από αυτά αφού δεν είσαι φοιτητής δεν δικαιούσαι τη φοιτητική κάρτα και επομένως πέφτεις στις απαιτήσεις εισοδήματος των άλλων καρτών που έχει (υψηλότερης βαθμίδας φυσικά με μεγαλύτερα όρια,πρόσθετα μέλη κτλ) και επομένως αν με χαμηλό εισόδημα ενδεικτικά κοντά στα 600/μήνα λογικό να μην σου δίνουν την κάρτα.

Φυσικά υπάρχουν τρόποι για την τράπεζα να μειώσει το ρίσκο σε πελάτες με χαμηλότερο εισόδημα βάζοντας μικρότερο όριο στην αρχή και αυξάνοντας το μετέπειτα εφόσον υπάρξει καλή πίστη του πελάτη ως προς τις πληρωμές του,λαμβάνοντας από την αρχή ένα deposit ίσο με το όριο που έχει δωθεί , βάζοντας αρκετά μεγαλύτερο επιτόκιο,αφαιρώντας δυνατότητες όπως υπέρβαση πιστωτικού ορίου και αλλά.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο αλλα μπορω απο το taxis του πατερα μου να συνδεθω ή να βρω την δικια μου φορολογικη? Επειδη ειμαι προστατευομενο μελος ρωταω, αν και αυριο θα παρω τηλ τον λογιστη μας να τον ρωτησω.

Βλεπω βασικα οτι μπορω να παω και με την αποδοση αφμ. Αυτο απο ΚΕΠ σωστα?

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, overpower είπε

Ασχετο αλλα μπορω απο το taxis του πατερα μου να συνδεθω ή να βρω την δικια μου φορολογικη? Επειδη ειμαι προστατευομενο μελος ρωταω, αν και αυριο θα παρω τηλ τον λογιστη μας να τον ρωτησω.

Βλεπω βασικα οτι μπορω να παω και με την αποδοση αφμ. Αυτο απο ΚΕΠ σωστα?

Πως να βρεις την φορολογική σου δηλαδη;

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τυπώσεις του πατερα σου που λεει οτι ειναι προστατευόμενο μελος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις ταυτότητα, πάσο, κάποιο λογαριασμό τηλεφώνου για τη διεύθυνση, ίσως και τίποτα ΔΕΗ, εκκαθαριστικό γονέων και Ε1, και από εσένα θέλει επίσης τη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ.

Το όριο είναι 300 ευρώ

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 10:16 ΠΜ, Μάκαρος είπε

Εχω την εντυπωση πως φορολογικη δηλωση εισαι υποχρεωμενος να κανεις, εστω κι αν ειναι μηδενικη. 

Στις 31/1/2019 στις 5:14 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Για εισοδημα μεχρι 3000 ευρω αν δεν εχεις αυτοκινητο κλπ νομιζω δεν ειναι υποχρεωτικο .

Εγω νομιζω οτι ακομη και τα προστατευομενα μελη (εφοσον ειναι ενηλικα) πρεπει να κανουν φορολογικη δηλωση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsioulak είπε

Εγω νομιζω οτι ακομη και τα προστατευομενα μελη (εφοσον ειναι ενηλικα) πρεπει να κανουν φορολογικη δηλωση.

Δεν ειναι απαραίτητη

Ρωτηστε τους λογιστες σας

Δημοσ.

φοιτητική καρτα πιστωτικη, βγαζεις με μεγιστο 300€ απο πειραιως και eurobank χωρις φορολογικη δηλωση, απλα με πασο, ουτε καν αναφορα γονεα ή υπογραφη του. Αν θες να πας στα 600€ θελει γονεα φορολογικη με καποιο λογικο εισοδημα. Βγαζουν ευκολα στα 300€, ειδικα αν εισαι ηδη πελατης.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jason13 είπε

φοιτητική καρτα πιστωτικη, βγαζεις με μεγιστο 300€ απο πειραιως και eurobank χωρις φορολογικη δηλωση, απλα με πασο, ουτε καν αναφορα γονεα ή υπογραφη του. Αν θες να πας στα 600€ θελει γονεα φορολογικη με καποιο λογικο εισοδημα. Βγαζουν ευκολα στα 300€, ειδικα αν εισαι ηδη πελατης.  

Eurobank εφαγα ηδη πορτα, θελουν φορολογικη με εισοδημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...