Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Speculoos είπε Όποιος πιστεύει το 2019 ότι για το επίπεδο της ελληνικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας φταίει το άσυλο και οι παρατάξεις ή δεν έχει περάσει ούτε απ έξω απο ελληνικό πανεπιστήμιο ή είναι μεγάλος μυρωδιάς. Δεν είπα οτι φταίει,απλως δείχνει τη νοοτροπία μας,είναι συμβολικο.Όποιος τα θέλει αυτά δεν τον ενδιαφερει και πολύ ουτε η εκπαίδευση ουτε η έρευνα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια το "εξω" δεν ειναι by default καλυτερο. Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Γενικα στη Δυτικη Ευρωπη ειναι πιο οργανωμενα τα πανεπιστημια και πιο "ελεγχομενα" απο ο,τι εδω, που αλωνιζουν οι καθηγητες, αλλα δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Υπαρχουν διδακτορικοι φοιτητες που στην Ελλαδα καθαριζουν 1-1.5Κ στην τσεπη, δουλευουν πανω σε πραγματικα projects σε συνεργασια με εταιριες και κανουν σοβαρη δουλεια ενω αμειβονται πανω απο το μεσο ορο της χωρας πλεον. Υπαρχουν κι αυτοι που κανουν ερευνα για την ερευνα σε εργαστηρια της συμφορας, αναμασουν τα ιδια και τα ιδια, περιμενουν να κανουν κανα επικουρικο να παρουν μεροκαματο και μετα μενουν βιδωμενοι στο πανεπιστημιο μπααααααας και διοριστουν. Κουβαλα τον προτζεκτορα για να σε κανει λεκτορα. Και δεν κρινονται τα παντα στη ζωη απο τα χρηματα. Η εκπαιδευση ειναι επενδυση και ως τετοια πρεπει να την αντιμετωπιζετε. Πολλα πραγματα στη ζωη ειναι φθηνα, και; Ουκ εν τω φθηνω το ευ Τελος, οπουδηποτε και να μεταναστευσετε εκτος ΗΒ/Ιρλανδιας, πρεπει οπωσδηποτε να μαθετε τη γλωσσα. Το αγγλοφωνο προγραμμα πανεπιστημιου σε ριχνει στην παγιδα να μη μαθεις τη γλωσσα, μαθηματα στα αγγλικα, κανεις φιλους που μιλουν αγγλικα, μιλας και αγγλικα λιγο στην πολη, καθαρισες. Μετα ομως οταν αποφοιτησεις, θα καταλαβεις οτι εισαι κοινωνικα αναπηρος αμα δε γνωριζεις σε εστω ενα μετριο επιπεδο τη γλωσσα της χωρας. Ακομα και να βρεις δουλεια στα αγγλικα που να μη χρειαζεται ουτε το καλημερα στα πολωνικα/ολλανδικα/γαλλικα/σουηδικα/γερμανικα, αυτοαπομονωνεσαι απο την κοινωνια και καταληγεις να ζεις στον μικροκοσμο της δουλειας σου ή της ελληνικης κοινοτητας (god help us all), που και οι ντοπιοι συνεργατες σου παλι μεταξυ τους τη γλωσσα τους θα μιλανε. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από ProponitisTouKanape
Fortistis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε Για αυτό τον ρώτησα τι σχολή σπουδάζει. Warsaw είναι startup & business hub, δεν συγκρίνεται δηλαδή με Αθήνα.... Αν είσαι και ξένος με καλές ιδέες σου δίνουν και free money να ανοίξεις εταιρεία εκεί. Krakow στην βιοιατρική έχει innovation center με εταιρείες και clinical trials. Όλα αυτά που έχουν εκεί σε διασύνδεση πανεπιστημίου με τις επιχειρήσεις, εμείς τα έχουμε σε διασύνδεση πανεπιστημίου με την πολιτική και τις δημόσιες θέσεις... Οι ετεροαναφορές δεν λένε κάτι... Και στην Ελλάδα μπορεί να είσαι με καλό καθηγητή και να μην ασχοληθείς καν με δημοσιεύσεις, αλλά να βγάλεις πατέντα. GDP Poland: 524,5 δισ. (2017). Η Σουηδία έτσι για μέτρο σύγκρισης έχει 538 δις. H Ελλάδα 200, λιγότερα από τα μισά σε σχέση με Πολωνία. Ό,τι δηλαδή λέει ο βαλκάνιος φίλος μας @qwertyuiop2 είναι περιττό. Μάλιστα η Πολωνία έχει διπλάσιο ποσοστό ευρεσιτεχνιών ανά έτος σε σχέση με την Ελλάδα. Ξεκάθαρα αν είσαι θετικές και τεχνολογικές επιστήμες πας Πολωνία, εκτός αν έχει βρει κάτι πολύ καλό εδώ, για συγκεκριμένη έρευνα και μπορείς να προβλέψεις ότι θα πάει κάπως καλά... Πιστεύεις ότι και που τα γράφεις όλα αυτά, κάποιος που υποστηρίζει με σθεναρό τρόπο το «μείνε Ελλάδα» θα αλλάξει γνώμη; 44 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Παιδια το "εξω" δεν ειναι by default καλυτερο. Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Γενικα στη Δυτικη Ευρωπη ειναι πιο οργανωμενα τα πανεπιστημια και πιο "ελεγχομενα" απο ο,τι εδω, που αλωνιζουν οι καθηγητες, αλλα δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Υπαρχουν διδακτορικοι φοιτητες που στην Ελλαδα καθαριζουν 1-1.5Κ στην τσεπη, δουλευουν πανω σε πραγματικα projects σε συνεργασια με εταιριες και κανουν σοβαρη δουλεια ενω αμειβονται πανω απο το μεσο ορο της χωρας πλεον. Υπαρχουν κι αυτοι που κανουν ερευνα για την ερευνα σε εργαστηρια της συμφορας, αναμασουν τα ιδια και τα ιδια, περιμενουν να κανουν κανα επικουρικο να παρουν μεροκαματο και μετα μενουν βιδωμενοι στο πανεπιστημιο μπααααααας και διοριστουν. Κουβαλα τον προτζεκτορα για να σε κανει λεκτορα. Και δεν κρινονται τα παντα στη ζωη απο τα χρηματα. Η εκπαιδευση ειναι επενδυση και ως τετοια πρεπει να την αντιμετωπιζετε. Πολλα πραγματα στη ζωη ειναι φθηνα, και; Ουκ εν τω φθηνω το ευ Τελος, οπουδηποτε και να μεταναστευσετε εκτος ΗΒ/Ιρλανδιας, πρεπει οπωσδηποτε να μαθετε τη γλωσσα. Το αγγλοφωνο προγραμμα πανεπιστημιου σε ριχνει στην παγιδα να μη μαθεις τη γλωσσα, μαθηματα στα αγγλικα, κανεις φιλους που μιλουν αγγλικα, μιλας και αγγλικα λιγο στην πολη, καθαρισες. Μετα ομως οταν αποφοιτησεις, θα καταλαβεις οτι εισαι κοινωνικα αναπηρος αμα δε γνωριζεις σε εστω ενα μετριο επιπεδο τη γλωσσα της χωρας. Ακομα και να βρεις δουλεια στα αγγλικα που να μη χρειαζεται ουτε το καλημερα στα πολωνικα/ολλανδικα/γαλλικα/σουηδικα/γερμανικα, αυτοαπομονωνεσαι απο την κοινωνια και καταληγεις να ζεις στον μικροκοσμο της δουλειας σου ή της ελληνικης κοινοτητας (god help us all), που και οι ντοπιοι συνεργατες σου παλι μεταξυ τους τη γλωσσα τους θα μιλανε. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το έξω είναι εξ ορισμού καλό. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν μερικά εργαστήρια που είναι επιπέδου και νοοτροπίας δυτικής και σοβαρής, αλλά είναι εξαιρέσεις. Σε ένα μέσο όρο στην τριτοβάθμια, έξω = καλύτερα.
petros123456789 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε αν έχεις τα λεφτά να πας έστω Ολλανδία - Βέλγιο - Σκανδιναβία που είναι οι φτηνότερες επιλογές Αν ειχα τα λεφτα οπως λες θα πηγαινα σε αυτες τις χωρες επειδη ακριβως θα ειχα τα λεφτα και δεν θα ηταν ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ επιλογες. Εισαι μπερδεμενος. Και ενωλιγης το ποστ εχει παει αλλου νταλου σε συγκριση με το θεμα που ξεκινησα. Δεν χρειαζομαι επαγγελματικο προσανατολισμο , για αλλο πραγμα ξεκινησα το ποστ.Ευχαριστω για την συμβολη σας αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα με οποιον εχει σχετικη εμπειρια και γνωση. 12 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Τι σπουδάζεις? Πάντως ανάμεσα σε Ελλάδα και Πολωνία εννοείται Πολωνία, αν σκοπεύεις να μάθεις τη γλώσσα, γιατί αναλόγως και τη σχολή μπορεί να σου κάτσει δουλειά εκεί, που θα είναι με τα ίδια ή και παραπάνω χρήματα με Ελλάδα και μικρότερο κόστος ζωής. Επίσης σε 3 χρόνια μπορείς να πάρεις υπηκότητα εκεί και να αρχίσεις να ξεχνάς την Ελλάδα... Σε κατι σχετικο με business θα ειναι το μεταπτυχιακο. Εκει ειναι ο κλαδος μου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από petros123456789
qwertyuiop2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, petros123456789 είπε Αν ειχα τα λεφτα οπως λες θα πηγαινα σε αυτες τις χωρες επειδη ακριβως θα ειχα τα λεφτα και δεν θα ηταν ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ επιλογες. Εισαι μπερδεμενος. Και ενωλιγης το ποστ εχει παει αλλου νταλου σε συγκριση με το θεμα που ξεκινησα. Δεν χρειαζομαι επαγγελματικο προσανατολισμο , για αλλο πραγμα ξεκινησα το ποστ.Ευχαριστω για την συμβολη σας αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα με οποιον εχει σχετικη εμπειρια και γνωση. Σε κατι σχετικο με business θα ειναι το μεταπτυχιακο. Εκει ειναι ο κλαδος μου. Εσύ είσαι μπερδεμένος στην καλύτερη, ή κακεντρεχής στη χειρότερη, γιατί δεν παρέθεσες τα λεγόμενά μου ως είχαν. Σου είπα αν δεν έχεις τα λεφτά να πας ΕΣΤΩ εκεί, κάτσε σπίτι σου. Τώρα για τα ΤΕΙτζηλίκια του μπίζνες δεν ξέρω, εγώ για επιστήμες έκανα κουβέντα πριν. Ψάξου και με Μολδαβία για καλά μπιζνες σκουλς. Τις καλησπέρες μου.
nikosmakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ωραια η Πολωνια, οχι πολυ ακριβη χωρα, αναλογως την πολη, με παρα πολυ ωραιες γυναικες !!!
Alexandros7474 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 5:49 ΜΜ, MegalosVeziris είπε Η πολονια είναι πολύ ωραίο μέρος για φοιτητές. Πέρασα 3 χρόνια εκεί και ακόμα αναπολώ. Οι άνθρωποι είναι οι νέοι Γερμανοι, οι νεοι άνθρωποι μορφωμένοι και χωρίς ίχνος αγάπης για κομμουνες όπως οι δικοί μας άξεστοι φοιτητές. Η χώρα πάει γαμιωντας από ανάπτυξη και παντού υπάρχει τάξη και ασφάλεια με ανεργία 3%. Φθηνές τιμές , καλη μπύρα και καλες γκόμενες. Πάνε με 1000 Πρέπει να έχει τις πιο όμορφες γυναίκες μαζι με την Ρουμανία . 1
Yiannis87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Εσύ είσαι μπερδεμένος στην καλύτερη, ή κακεντρεχής στη χειρότερη, γιατί δεν παρέθεσες τα λεγόμενά μου ως είχαν. Σου είπα αν δεν έχεις τα λεφτά να πας ΕΣΤΩ εκεί, κάτσε σπίτι σου. Τώρα για τα ΤΕΙτζηλίκια του μπίζνες δεν ξέρω, εγώ για επιστήμες έκανα κουβέντα πριν. Ψάξου και με Μολδαβία για καλά μπιζνες σκουλς. Τις καλησπέρες μου. Βαλκανία να μείνει το παιδί εγώ λέω... Για επιστήμες πάντως Πολωνία είναι καλύτερα από Ελλάδα όπως σου είπα πριν. Έχουν διπλάσιο αριθμό ευρεσιτεχνιών per year και πάνω από διπλάσιο AEΠ. 2 ώρες πριν, petros123456789 είπε Αν ειχα τα λεφτα οπως λες θα πηγαινα σε αυτες τις χωρες επειδη ακριβως θα ειχα τα λεφτα και δεν θα ηταν ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ επιλογες. Εισαι μπερδεμενος. Και ενωλιγης το ποστ εχει παει αλλου νταλου σε συγκριση με το θεμα που ξεκινησα. Δεν χρειαζομαι επαγγελματικο προσανατολισμο , για αλλο πραγμα ξεκινησα το ποστ.Ευχαριστω για την συμβολη σας αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα με οποιον εχει σχετικη εμπειρια και γνωση. Σε κατι σχετικο με business θα ειναι το μεταπτυχιακο. Εκει ειναι ο κλαδος μου. Τι σχολή έχεις τελιώσει? Δες και Ισραήλ για MBA. Η πρεσβεία εδώ δίνει μέχρι 12,000 για τα δίδακτρα + χαρτζιλίκι κάθε μήνα. Αν σε δεχτεί και το πανεπιστήμιο με μερική υποτροφία, καλύπτει τα δίδακτρα. Θα σου φάει κάνα 10,000 όλο το πρόγραμμα φαντάζομαι. Αλλά και για business αμά πας Warsaw θα χρειάζεσαι όσα χρήματα και στην Ελλάδα ως φοιτητής με νοικιαζόμενο. Υπάρχουν βέβαια μάλλον και Πολωνικές υποτροφίες για τους ξένους. Απλά Ισραήλ και Αγγλία το MBA είναι 1 χρόνο, ενώ Πολωνία 2. Βέβαια Πολωνία αμά κάτσεις και άλλον ένα παίρνεις υπηκότητα και χαιρετάς το βαλκάνιο @qwertyuiop2 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Yiannis87
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Πρέπει να έχει τις πιο όμορφες γυναίκες μαζι με την Ρουμανία . Τσεχία είναι η κορυφη.
Alexandros7474 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Τσεχία είναι η κορυφη. Μικρό στήθος
ELTASSOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jmmys είπε Τσεχία είναι η κορυφη. Πεστα ρε τζιμυ...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 6:01 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε ; Στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλύτερα πανεπιστήμια βάσει διεθνών αξιολογήσεων. Χαχαχαχαχα και οι οίκοι ανοχής του Αμστερνταμ εχουν καλή φήμη αλλά οταν χαζευεις την βιτρίνα βλέπεις την φλόμπα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Εσύ είσαι μπερδεμένος στην καλύτερη, ή κακεντρεχής στη χειρότερη, γιατί δεν παρέθεσες τα λεγόμενά μου ως είχαν. Σου είπα αν δεν έχεις τα λεφτά να πας ΕΣΤΩ εκεί, κάτσε σπίτι σου. Τώρα για τα ΤΕΙτζηλίκια του μπίζνες δεν ξέρω, εγώ για επιστήμες έκανα κουβέντα πριν. Ψάξου και με Μολδαβία για καλά μπιζνες σκουλς. Τις καλησπέρες μου. Εγω το ψηνω για Τιρασπολ. Να ζησω και λιγο ΕΣΣΔ ρε παιδι μου 8 ώρες πριν, petros123456789 είπε Αν ειχα τα λεφτα οπως λες θα πηγαινα σε αυτες τις χωρες επειδη ακριβως θα ειχα τα λεφτα και δεν θα ηταν ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ επιλογες. Εισαι μπερδεμενος. Και ενωλιγης το ποστ εχει παει αλλου νταλου σε συγκριση με το θεμα που ξεκινησα. Δεν χρειαζομαι επαγγελματικο προσανατολισμο , για αλλο πραγμα ξεκινησα το ποστ.Ευχαριστω για την συμβολη σας αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα με οποιον εχει σχετικη εμπειρια και γνωση. Σε κατι σχετικο με business θα ειναι το μεταπτυχιακο. Εκει ειναι ο κλαδος μου. Αφου λοιπον εισαι για business school, φτιαξε ενα εξελ και συγκρινε εναλλακτικες. Κανε μια σοβαρη ερευνα αγορας για το κοστος ζωης, βαλε ρεαλιστικα νουμερα στους υπολογισμους σου, μη βαλεις πχ Ολλανδια 1000€ το μηνα σουπερμαρκετ επειδη ειναι "δυτικη κι ακριβη" και τοτε θα βρεις την καλυτερη περιπτωση. Αλλα επειδη ανεφερες οτι η Γερμανια ειναι πανακριβη, να σου πω οτι δεν ειναι. Στη Γερμανια το προβλημα με τα μεταπτυχιακα ειναι πως διαρκουν δυο χρονια. Στις περισσοτερες πολεις, ειδικα αν μεινεις σε εστια, δε θες με τιποτα πανω απο 1,000 το μηνα, σε καμια NRW ή Σαξονια σου φτανουν και λιγοτερα. Οταν λοιπον βαλεις κατω τα κοστη, θα εχεις ενα μετρο συγκρισης. Εμενα πχ η Γερμανια μου βγαινει ακριβοτερη κατα περιπου 5-6.000 απο την Ολλανδια. Αφου εχεις τα νουμερα, τοτε θα πρεπει να βαλεις στη ζυγαρια και αυτα που δε μπορεις να τα μετρησεις με λεφτα. Θα την παλεψεις σε μια μη-μεγαλουπολη της Πολωνιας που εχει το μισο χειμωνα χιονι και δεν ξερεις κανεναν; Σε μια χωρα που δε ξερεις ουτε το καλημερα και που μπορει απο την πολη που μενεις να μην εχει ουτε καν απευθειας αεροπλανο για την Ελλαδα; Αξιζει η επενδυση σε μια χωρα που λογικα σε 1-2 χρονια δε θα γνωρισεις τη γλωσσα σε επιπεδο δουλειας και θα πρεπει παλι να φυγεις; Θα σου δωσει το πανεπιστημιο το καταλληλο networking για να ξεκινησεις την καριερα σου ή θα μαζεψεις τις βαλιτσες σου σε 2 χρονια και θα γυρισεις στην Ελλαδα να στελνεις βιογραφικα με πτυχιο ενος πανεπιστημιου που οι πιθανοι εργοδοτες σου δε ξερουν που πεφτει; Δεν ξερω αν εχεις παει στην Πολωνια παντως απο το γεγονος πως αναφερεις οτι ψαχνεις για την 3ο-4η πολη δειχνει οτι δε γνωριζεις πολλα απο τη χωρα. Και ακομα και αν εχεις παει στη Βαρσοβια ή στην Κρακοβια, δε σημαινει οτι ειναι ολη η χωρα ετσι, ουτε πως η ζωη ειναι ιδια με το να δεις μια χωρα σαν τουριστας. Εγω εχω ζησει πανω απο μια τριετια στη Γερμανια και πλεον περναω κανα 2 μηνες το χρονο στη χωρα τουλαχιστον. Ξερω πως δουλευει, ξερω τη νοοτροπια της, ξερω σε ενα ικανοποιητικο βαθμο τη γλωσσα και παρ'ολα αυτα, σε καμια επαρχια τερμα θεου κανα 3ωρο απο αεροδρομιο δε θα την παλευα. Η μεταναστευση σε μια αγνωστη χωρα ειναι πολυ δυσκολη στην πραξη. Easier said than done... 1
dancer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 φιλε γτ θελεις να κανεις μεταπτυχιακο? θα ξαναγυρισεις μετα ελλαδα?
lostdreamer50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2019 στις 5:58 ΜΜ, MegalosVeziris είπε Ναι για δουλειά τέτοια πρέπει να ξέρετε πολωνικά. Από τιμές συνήθως είμασταν όλοι με συγκάτοικο γύρο στα 200 ευρώ όλα μέσα στην τιμή (σε μικρή πόλη). Κι εσύ το πιθανότερο έτσι θα είσαι με συγκατικους, μια χαρά είναι μη μασάς. Με 700 ευρώ το μηνα είσαι άνετος ξαναλέω σε μικρή πόλη! Και για τις γκόμενες τα πράγματα πιο χαλαρά όχι όπως Ελλάδα. Αν και τα τελευταία 5 χρόνια και αυτές σηκωσαν μυτη και δεν ανοίγουν πόδια τόσο εύκολα Ειχα καιρο να διαβασω/ακουσω κατι τοσο σεξιστικο... Αν ειναι δυνατόν, 2019 και ακομα λεγονται τετοιες εκφρασεις; Πραγματικα, ντροπη... Συγγνωμη, op για το οτι το post μου δεν σε βοηθαει στο ερωτημα σου. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από lostdreamer50 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα