WesterlyCarrot9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Για όσους μηχανικούς δουλεύουν επάνω στο AutoCAD και σε παρόμοια σχεδιαστικά λογισμικά, σας έχει ζητηθεί ποτέ να κοστολογήσετε τα σχέδια σας? Αν ναι, με ποιες παραμέτρους το κάνετε?
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Με το πόση ώρα χρειάζομαι Μάλιστα. Θες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Π.χ. τη μισή ώρα πόσο τη χρεώνεις? Την μία ώρα? Τις δύο ώρες?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Παιζει αν το κάνεις για δουλειά ή για χόμπι, αν μιλάμε για παροχή υπηρεσιών νόμιμα (απόδειξη/τιμολόγιο κτλ), είτε εξυπηρέτηση σε γνωστό, και μετά καθαρά πως κοστολογείς εσύ το χρόνο σου Εγώ πχ λέω ότι μια ώρα που θα ασχοληθώ με ένα σχέδιο κοστίζει 50 ευρώ ο άλλος για 3 ώρες μπορεί να πάρει 30 ευρώ
AristidisZ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, WesterlyCarrot9 είπε Μάλιστα. Θες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Π.χ. τη μισή ώρα πόσο τη χρεώνεις? Την μία ώρα? Τις δύο ώρες? 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Παιζει αν το κάνεις για δουλειά ή για χόμπι, αν μιλάμε για παροχή υπηρεσιών νόμιμα (απόδειξη/τιμολόγιο κτλ), είτε εξυπηρέτηση σε γνωστό, και μετά καθαρά πως κοστολογείς εσύ το χρόνο σου Εγώ πχ λέω ότι μια ώρα που θα ασχοληθώ με ένα σχέδιο κοστίζει 50 ευρώ ο άλλος για 3 ώρες μπορεί να πάρει 30 ευρώ Όπως σου είπε και ο @Inuyasha, έχει να κάνει πρωτίστως με το πως θα πληρωθείς Από εκεί και πέρα, ο καθένας αξιολογεί το χρόνο του και τη δουλειά του εντελώς διαφορετικά και σίγουρα η οικονομική κατάσταση αλλά και ο ελεύθερος χρόνος παίζει επίσης τεράστιο ρόλο Εσύ μπορεί να θες 10 ώρες δουλειάς, εγώ 8, κάποιος άλλος 5 και κάποιος άλλος 15 Άλλα λεφτά θα ζητήσω εγώ, άλλα εσύ, άλλα οι άλλοι 2 και άλλα ο Καλατράβα
unforgiven Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, WesterlyCarrot9 είπε Μάλιστα. Θες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Π.χ. τη μισή ώρα πόσο τη χρεώνεις? Την μία ώρα? Τις δύο ώρες? Και επίσης δεν χρεώνουμε μισή ώρα. Και να έχεις πάντα μια, ενεπίσημα, ελάχιστη χρέωση. Στη χρέωση παίζουν και 1002 άλλα ρόλο. Πχ, άλλο θα χρεώσεις σε κάποιο που έχει μια σταθερή ροή και σου δίνει συνέχεια δουλειές, και άλλο σε κάποιον που θα σε σκίσει για 10 ώρες και θα εξαφανιστεί. Άλλο χρεώνεις σε κάποιον που θα σου σπάσει τα νεύρα στις αλλαγές, και άλλο σε κάποιον που θα σου πει τι θέλει και θα συνεννοηθείτε με τη μία. Άλλο σε κάποιον που θέλεις να κρατήσεις, και άλλο σε κάποιον που δεν θέλεις να τον ξαναδείς στα μάτια σου. Άλλο σε κάποιον που και εκείνος θα βγάλει ένα σωρό λεφτά, και άλλο σε κάποιον που κάνει τη δουλειά κοψοχρονιά. Άλλο σε κάποιον που θα σε πληρώσει άμεσα, και άλλο σε κάποιον που θα τον κυνηγάς με το ντουφέκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα