Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Οκ , κανένα πρόβλημα....κατέβασε και Τάγματα Ασφαλείας και ρίχνε ξύλο στους καπνιστες , χέστηκα.

Γινε και εσύ ρουφιάνος , μπορείς.

Είναι πραγματικά κρίμα.

Σωστά , τι με νοιάζει για τον διπλανό μου? Εγώ έχω την δουλίτσα μου , κοιτάω την πάρτη μου , ας βρίσκανε και αυτοι μια δουλίτσα με κανονικές αποδοχές. Δεν με επηρεάζει στην ζωή μου , οπότε στα @@ μου.

Ρε ήμαστε σοβαροι? Και μετά λέτε για τους καπνιστές ότι είναι στα @@ τους?

Φαντάζομαι οτι αν θελεις να μιλήσεις στο κινητό , που εκπέμπει ακτινοβολία , το κάνεις μακριά απο παιδιά , γέρους και ευπαθείς ομάδες ε?

Οταν ταίζεις τα παιδιά σου με τον καρκίνο , εκεί δεν επηρεάζει άλλους?

Δεν κοιτάμε την τύφλα μας όμως , κοιτάμε μόνο οτι μας συμφέρει.

πες τα αγορίνα..... για το τόσο αθώο wifi δε ξέρουν αν το έχουν και ποσο τέρμα το έχουν σπίτι τους....... για το αυτοκίνητο που προτιμούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους...για τους καφέδες που πίνουν καθημερινά ....το τι τρώνε ....

Επεξ/σία από nosstrom
  • Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύστημα καταγγελιών που να δουλεύει στην Ελλάδα, θα είσαι απλά ο γραφικός γκρινιάρης, ανέραστος και πολλά άλλα επίθετα. Στο εξωτερικό θα το έκανα άνετα. Με ενοχλεί αρκετά οτι επηρεάζει ελευθερίες άλλων.

Στην Ελλάδα επικρατεί ανομία γιατι δεν υπάρχει σύστημα δικαιοσύνης, αυτο το γνωρίζουν οι πολίτες και βγάζουν το χειρότερο τους εαυτό, γιατι οι κάφροι ειναι μειοψηφία αλλα το σκατό πάντα πάει στον αφρό.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω, εχουμε φτασει να συγκρινουμε τις συνεπειες του wifi με αυτες του τσιγαρου; μηπως αντι για τεχνολογικο φορουμ, να χαρακτηριστει το insomnia φορουμ ψεκασμενων;

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Οκ , κανένα πρόβλημα....κατέβασε και Τάγματα Ασφαλείας και ρίχνε ξύλο στους καπνιστες , χέστηκα.

Γινε και εσύ ρουφιάνος , μπορείς.

Φιλε μου, αν περασει καποιος με κοκκινο και σου σκοτωσει το παιδι, αυτος φευγει και τυχει καποιος και δει την πινακιδα του αυτοκινητου και αμεσως ενημερωνει την αστυνομια, τον κανει αυτοματα ρουφιανο ? Γτ αυτο μου λες τωρα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Για να καταλαβω, εχουμε φτασει να συγκρινουμε τις συνεπειες του wifi με αυτες του τσιγαρου; μηπως αντι για τεχνολογικο φορουμ, να χαρακτηριστει το insomnia φορουμ ψεκασμενων;

ναι γιατί όχι δε μπορεί να προκαλέσει το wifi βλάβη ή το κινητό που μιλάς? και πιστεύω χειρότερη απο του τσιγάρου,....

Επεξ/σία από nosstrom
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nosstrom είπε

πες τα αγορίνα..... για το τόσο αθώο wifi δε ξέρουν αν το έχουν και ποσο τέρμα το έχουν σε σκάει σε όλου γύρω...... για το αυτοκίνητο που προτιμούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους...για τους καφέδες που πίνουν καθημερινά ....το τι τρώνε ....

"Αυτός ο τύπος δίπλα μάς έχει ντουμανιάσει, αλλά δε μπορώ να του πω τίποτα γιατί οδηγάω αμάξι και είναι χειρότερο."

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιατί όχι δε μπορεί να προκαλέσει το wifi βλάβη ή το κινητό που μιλάς? και πιστεύω χειρότερη απο του τσιγάρου,....

αφου αυτο πιστευεις, κανε εναν κοπο και δες ποσοι πεθαινουν απο τσιγαρο καθε χρονο και ποσοι απο wifi.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Απλα αστειος. Ενημερωσου πρωτα πριν γραψεις κατι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Φιλε μου, αν περασει καποιος με κοκκινο και σου σκοτωσει το παιδι, αυτος φευγει και τυχει καποιος και δει την πινακιδα του αυτοκινητου και αμεσως ενημερωνει την αστυνομια, τον κανει αυτοματα ρουφιανο ? Γτ αυτο μου λες τωρα. 

Συγκρίνεις κάποιον που καπνίζει με κάποιον που περνάει το κόκκινο?

Οπως προείπα , πότε είναι η τελευταία φορά που κατείγγειλες κάποιον που πετάει τα σκουπίδια όπου νάναι , ή που παρκάρει όπου ναναι?

Τα καλα και συμφέροντα μονο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

αφου αυτο πιστευεις, κανε εναν κοπο και δες ποσοι πεθαινουν απο τσιγαρο καθε χρονο και ποσοι απο wifi.

εσύ που το είδες για δώσε μου στοιχεία.... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ison_ είπε

"Αυτός ο τύπος δίπλα μάς έχει ντουμανιάσει, αλλά δε μπορώ να του πω τίποτα γιατί οδηγάω αμάξι και είναι χειρότερο."

Ναι μωρε , το κέντρο της Αθήνας θεωρείται "ανοικτος χώρος" , οπότε το ντουμάνι που το καλοκαίρι ειδικά μας  φέρνει λιποθυμίες , είναι legit !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε

Απλα αστειος. Ενημερωσου πρωτα πριν γραψεις κατι. 

χαίρομαι που σε διασκεδάζω...  αυτό που λες να ενημερωθώ δεν έχει βάση ... δώσε στοιχεία και μετά μπορείς να το πεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Συγκρίνεις κάποιον που καπνίζει με κάποιον που περνάει το κόκκινο?

Οπως προείπα , πότε είναι η τελευταία φορά που κατείγγειλες κάποιον που πετάει τα σκουπίδια όπου νάναι , ή που παρκάρει όπου ναναι?

Τα καλα και συμφέροντα μονο?

Εδω εσυ μου ελεγες πριν για το τι τρωω, οποτε ναι σου συγκρινω και το κοκκινο. Σε παρακαλω απαντησε μου, αυτος που θα καταγγειλει αυτον που περναει το κοκκινο ειναι ρουφιανος ? 

Ναι φιλε μου, ειδικα για τα παρκαρισμενα το κανω χωρις δευτερη σκεψη. 

χαίρομαι που σε διασκεδάζω...  αυτό που λες να ενημερωθώ δεν έχει βάση ... δώσε στοιχεία και μετά μπορείς να το πεις

Ιντερνετ εχεις, χερακια εχεις, νομιζω μπορεις να το ψαξεις και μονος σου. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε

Εδω εσυ μου ελεγες πριν για το τι τρωω, οποτε ναι σου συγκρινω και το κοκκινο. Σε παρακαλω απαντησε μου, αυτος που θα καταγγειλει αυτον που περναει το κοκκινο ειναι ρουφιανος ?  

Ναι φιλε μου, ειδικα για τα παρκαρισμενα το κανω χωρις δευτερη σκεψη.  

Οχι βέβαια , το να εφαρμόζοντε οι νόμοι είναι αναγκαίο για κάθε κοινωνία. ΚΑΙ ο αντικαπνιστικός.

Αλλα να εφαρμόζοντε όλοι οι νόμοι. Να νοιαζόμαστε για οτιδήποτε στραβό και άδικο.

Να καταγέλνουμε τα πάντα , όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν / δεν μας βολεύουν .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Ναι μωρε , το κέντρο της Αθήνας θεωρείται "ανοικτος χώρος" , οπότε το ντουμάνι που το καλοκαίρι ειδικά μας  φέρνει λιποθυμίες , είναι legit !

Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά γιατί αυτό να σταμάτησει κάποιον από το να σου κάνει παρατήρηση για το κάπνισμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...