Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Αναγκαιο κακο ειναι κατι που επιβαρυνει την υγεια μας αλλα δυστυχως δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτα. (εργοστασια, αυτοκινητα, ΜΜΜ)

Το τσιγαρο δεν ανηκει σε αυτα. Μπορει να περασεις καλα και χωρις αυτο σε μπαρ/κλαμπ κτλ κτλ. 

Οι καπνιστές δεν μπορούν να περάσουν το ίδιο καλά. Είναι σπαστικό γι'αυτούς να βγαίνουν έξω.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Αναγκαιο κακο ειναι κατι που επιβαρυνει την υγεια μας αλλα δυστυχως δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτα. (εργοστασια, αυτοκινητα, ΜΜΜ)

Το τσιγαρο δεν ανηκει σε αυτα. Μπορει να περασεις καλα και χωρις αυτο σε μπαρ/κλαμπ κτλ κτλ. 

Χμμμμ.... ενώ είναι αναγκαίο για να ζήσεις το μπαρ/κλαμπ; 🙄

• Like 3
Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους, σιγά-σιγά δηλητηριάζουν και τους γύρω τους ανθρώπους.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zio10 είπε

Οι καπνιστές δεν μπορούν να περάσουν το ίδιο καλά. Είναι σπαστικό γι'αυτούς να βγαίνουν έξω.

Νομιζω το δικαιωμα μου ομως να μην αναπνεω τον καρκινο του τσιγαρου, ειναι μεγαλυτερο απο το να μην περασει ο καπνιστης καλα. 

6 λεπτά πριν, Pleo είπε

Χμμμμ.... ενώ είναι αναγκαίο για να ζήσεις το μπαρ/κλαμπ; 🙄

Στο εξωτερικο μια χαρα ζουν τα μαγαζια χωρις αυτο. Γτ οχι κι εδω. 

• Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε

Νομιζω το δικαιωμα μου ομως να μην αναπνεω τον καρκινο του τσιγαρου, ειναι μεγαλυτερο απο το να μην περασει ο καπνιστης καλα. 

Μαζί σου και μακάρι να γίνει, απλά λέω αυτά που μου έχουν πει καπνιστές.

Ίσως η λύση θα ήταν να έπεφτε το 600αρι πρόστιμο στον πελάτη απευθείας, ποιος θα τολμούσε να ανάψει τσιγάρο;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Μαζί σου και μακάρι να γίνει, απλά λέω αυτά που μου έχουν πει καπνιστές.

Ίσως η λύση θα ήταν να έπεφτε το 600αρι πρόστιμο στον πελάτη απευθείας, ποιος θα τολμούσε να ανάψει τσιγάρο

Μακαρι φιλε μου γτ αν τους πεις και τπτ σε κοιταζουν με μισο ματι. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με αυτη τη λογική οι μη καπνιστές δεν μπορούν να περάσουν καλα. Ειναι σπαστικό να αναπνεουν καρκινο. :) Καταλαβαίνεις οτι σαν επιχειρημα ειναι επιπέδου δημοτικου ε?

• Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Δεν με κατάλαβες. Εγώ αναφέρθηκα στην ανάγκη την οποία επικαλέστηκες για να σχηματίσεις επιχείρημα και ερωτώ το ίδιο. Θεωρείς δηλαδή αναγκαία τα μπαρ/κλαμπ για να ζήσει κάποιος; Γιατί επάνω σε αυτό στήριξες το επιχείρημα. Ότι δηλαδή όταν τα κακά είναι αναγκαία για να ζήσουμε τα αποδεχόμαστε. Είναι το μπαρ/κλαμπ αναγκαία για να ζήσουμε;

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.

Αντε στη Κρητη στα καφενεια να ριχνεις 600αρια , πας ; 

Ασε που ειναι εναντια στην λογικη του ελληνικου κρατους να ζητα απο τους πολιτες προσωπικη ευθυνη για τις πραξεις τους, θελει παντα να στρεφεται εναντια σε καποιον ιδιοκτητη ακινητου ή σε καποιον με τιτλο "διευθυντη"

Εμενα με διαολιζει να καπνιζουν σε εστιατορια.Εχεις μια γλωσσα καλυμμένη απο πισσα, βγηκες εξω στο εστιατοριο να φας τι; Αφου δεν καταλαβαινεις χριστο! Παρε ενα σουβλακι σπιτι σου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχει αποδειχθει -ζωνες ασφαλειας ας πουμε... _ οτι ο Ελληνας μονο αν τον χτυπησεις στη τσεπη βαζει μυαλο.Αν καναν ελεγχους καθε μερα τα αρμοδια συνεργεια και πεφταν 600αρια και σε μαγαζια και σε πελατες τοτε να δουμε πιοι θα ηταν οι μαγκες που θα καπνιζαν σε κλειστους χωρους.Υποψιν οτι ειμαι πρωην - 16 χρονια - καπνιστης ,προσωπικα δεν με ενοχλει αν καπνιζει καποιος στο μαγαζι που ειμαι αλλα υπαρχουν και αυτοι που δεν μπορουν ουτε να το μυρισουν,αυτοι που εχουν παιδια μαζι τους κλπ..κλπ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολόκληρη η Αντικαπνιστική Νομοθεσία του Ελλαδιστάν, συνοψίζεται σε αυτή την φωτογραφία…

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας και διάσημος καρδιοχειρουργός, δεν μπορεί να κατανοήσει τι ζώα ψήφισαν και ανέχονται αυτό το «πράγμα» για υπουργό Υγείας…

Καληνύχτα Ελλάδα.

Ζήτω η τελευταία ζωντανή Σοβιετία!

image.png.c7c2cff1595369a86fa430d2435d175a.png

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 24
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δεν με κατάλαβες. Εγώ αναφέρθηκα στην ανάγκη την οποία επικαλέστηκες για να σχηματίσεις επιχείρημα και ερωτώ το ίδιο. Θεωρείς δηλαδή αναγκαία τα μπαρ/κλαμπ για να ζήσει κάποιος; Γιατί επάνω σε αυτό στήριξες το επιχείρημα. Ότι δηλαδή όταν τα κακά είναι αναγκαία για να ζήσουμε τα αποδεχόμαστε. Είναι το μπαρ/κλαμπ αναγκαία για να ζήσουμε;

Συγγνωμη το ερμηνευσα εγω λαθος. 

Οχι δεν ειναι αναγκαια. Απλα ετυχε να αναφερει το συγκεκριμενο παραδειγμα ο φιλος. Θα μπορουσε να ηταν οτιδηποτε αλλο. 

Ναι καποια κακα ειναι αναγκαια για να ζησεις. Παρε ως πιο απλο παραδειγμα τη ΔΕΗ. Μολυνει απειρα αλλα χωρις ρευμα δυστυχως δεν μπορεις να ζησεις. Αρα αναγκαιο κακο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Συγγνωμη το ερμηνευσα εγω λαθος. 

Οχι δεν ειναι αναγκαια. Απλα ετυχε να αναφερει το συγκεκριμενο παραδειγμα ο φιλος. Θα μπορουσε να ηταν οτιδηποτε αλλο. 

Ναι καποια κακα ειναι αναγκαια για να ζησεις. Παρε ως πιο απλο παραδειγμα τη ΔΕΗ. Μολυνει απειρα αλλα χωρις ρευμα δυστυχως δεν μπορεις να ζησεις. Αρα αναγκαιο κακο. 

Ναι ΟΚ, αλλά ο φίλος δεν μίλησε για τα αναγκαία κακά, αλλά για τα μπαρ/κλαμπ τα οποία φαντάζομαι συμφωνείς ότι δεν είναι αναγκαία για να ζήσεις.

Δεν είναι κοινωνικό αγαθό δηλαδή για να το εντάξεις στο επιχείρημα του αναγκαίου κακού.

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pleo είπε

Ναι ΟΚ, αλλά ο φίλος δεν μίλησε για τα αναγκαία κακά, αλλά για τα μπαρ/κλαμπ τα οποία φαντάζομαι συμφωνείς ότι δεν είναι αναγκαία για να ζήσεις.

Συμφωνω. Οπως πιστευω να συμφωνεις πως και το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο για να ζησεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...