nosstrom Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ison_ είπε Συμφωνούμε όλοι. Τι προτείνεις τώρα για το παθητικό κάπνισμα; Ότι δεν είναι σε προτεραιότητα και να συνεχίσουμε να αναπνέουμε καπνό; Το είπα στο πρώτο Post.. να απαγορευτεί παντού. Απλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι κατ εμε αόρατοι δολοφόνοι στα ίδια επίπεδα με το κάπνισμα που δε βλέπω να ενοχλούν. Πχ σε ένα καπνιστή θα την πουμε, στον καταστηματάρχη της καφετεριας που έχει δίπλα σου το wifi δε θα την πεις γιατι μας βολευει να μπαίνουμε με το κινητό.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από nosstrom
LiquidTroll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις ένα ευρώ να πάρω τσιγάρα? Οταν δεν μας συμφέρουν κάποια πράγματα , τα βαφτίζουμε ότι θέλουμε , τρολλια , whataboutism , εθισμο που θα ακουσεις τα πάντα. 1
Vagosman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Οταν μιλαει ο εθισμος, θα ακουσεις τα παντα. Μετα το ψεκασμένοι υπάρχει και το καπνισμένοι;
Μάκαρος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε Έχεις ένα ευρώ να πάρω τσιγάρα? Οταν δεν μας συμφέρουν κάποια πράγματα , τα βαφτίζουμε ότι θέλουμε , τρολλια , whataboutism , εθισμο που θα ακουσεις τα πάντα. Εδω ρε φιλε βαφτιζεις ρουφιανο καποιον που ακολουθει το νομο 3 1
Ison_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nosstrom είπε Το είπα στο πρώτο Post.. να απαγορευτεί παντού. Απλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι κατ εμε αόρατοι δολοφόνοι στα ίδια επίπεδα με το κάπνισμα που δε βλέπω να ενοχλούν. Πχ σε ένα καπνιστή θα την πουμε στον καταστηματάρχη της καφετεριας που έχει δίπλα σου το wifi γιατι μας βολευει να μπαίνουμε με το κινητό.. Ναι αλλά δε μπορούμε να ασχολούμαστε ταυτόχρονα με όλα τα πράγματα. Αν σου πω ότι ο αέρας που αναπνέεις έχει ραδιενεργά σωματίδια από παλιότερες εκρήξεις αλλά δε βλέπω να σε ενοχλεί αυτό ενώ μιλάς για wifi, πώς θα συνεισφέρει στη κουβέντα αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Ison_ said: Ναι αλλά δε μπορούμε να ασχολούμαστε ταυτόχρονα με όλα τα πράγματα. Αν σου πω ότι ο αέρας που αναπνέεις έχει ραδιενεργά σωματίδια από παλιότερες εκρήξεις αλλά δε βλέπω να σε ενοχλεί αυτό ενώ μιλάς για wifi, πώς θα συνεισφέρει στη κουβέντα αυτό; Ναι αλλά τα παιδάκια στην Αφρική δεν έχουν να φάνε κι εσύ θες WiFi.
LiquidTroll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Αποχωρώ απο την συζήτηση. Καλή συνέχεια 😉
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nosstrom είπε Παιδιά πρέπει να απαγορευτεί γενικά το κάπνισμα παντού, σε κλειστούς χώρους και σε ανοιχτούς μόνο σε συγκεκριμένο χώρο με τασάκι γιατί αυτή η γόπα, κάτω με τσατίζει συν το οτι είναι βρωμιά. Προσωπικά με ενοχλεί η κάπνα σε κλειστό χώρο, αν και καπνιστής. Μέσα στο σπίτι δε καπνίζω βγαίνω στο μπαλκόνι και σε μπαρ η καφε προτιμώ να κάθομαι έξω και αν έχει κάπνα απλά σηκώνομαι και φεύγω. Προσπαθώ να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου, θα ρωτήσω για να ανάψω τσιγάρο δίπλα του και εφόσον προσπαθώ δε θα ανεχτώ και το μυδίασμα του προσώπου στο άκουσμα οτι καπνίζω. Αν κάποιος θεωρεί οτι δεν είναι υποχρεωμένος να αναπνέει τη κάπνα που καλά κάνει , θα μπορούσε να το πει με καλό τρόπο στον άλλον ΟΧΙ ή απλά να επιλέξει να μην το κάνει παρέα όπως επίσης, όσο δεν έχει δικαίωμα ο καπνιστής να ενοχλεί τον άλλο έτσι και ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να του πεί να το κόψει ή να το περιθωριοποιήσει. Το λέω αυτό γιατί είδα και εδώ κάποιους επιθετικούς προς τους καπνιστές όπως και έχω δεί και εκτός φόρουμ.. αυτά που αναπνέεις κάπνα απο μηχανοκίνητα πετρελαιοκίνητα και τρώς καθημερινά δε σε πειράξανε, η ακτινοβολία του κινητου σου, το wifi, το ασυρματο τηλέφωνο.... και άλλα πολλα... Το σκέφτηκες πολύ αυτό που έγραψες;Δηλαδή αν περπατώ και θέλω να καπνίσω θα περιμένω να συναντήσω το τασάκι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα;,Μόνο σε εξωτερικούς χώρους εταιριών υπάρχουν τασάκια. Η γόπα στον εξωτερικό χώρο σε ενόχλησε ενώ υπάρχουν παντού κάθε είδους σκουπίδια,η γόπα δεν φαίνεται καν.Για αυτό υπάρχουν οι καλοπληρωμένοι του Δήμου,να μην έχουν δουλειά;Καλύτερα να μην υπήρχε σκουπίδι κάτω και να υπήρχαν μόνο γόπες.Αν πετούσε ο καθένας γόπες αναμμένες στα σκουπίδια θα είχαμε παντού μικρές φωτιές σε κάδους.Η μήπως θες πρώτα να σβήσουμε το τσιγάρο με το πόδι,να το πιάσουμε και να το πετάξουμε σε τασάκι που δεν υπάρχει; Αν το πεις αυτό έξω θα σε κοροϊδεύουν. Οτι έχεις την υπομονή να μην καπνίζεις στο σπίτι σου είναι καλό κυρίως για τους άλλους,δεν μυρίζει το σπίτι και δεν κιτρινίζουν οι τοίχοι. Εχω κόψει το τσιγάρο 3 φορές μαχαίρι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και γνωρίζω πως ενοχλεί τους μη καπνιστές,ειδικά σε μικρό χώρο ή και σε μεγάλο με πολλούς καπνιστές είναι πολύ ενοχλητικό.Το καλοκαίρι είναι καλύτερα που κάθεσαι έξω. Το χειρότερο είναι να θες να το κόψεις και να μυρίζεις καπνό.Επίσης και το ηλεκτρονικό μυρίζει αν έχει αρωματικό και πολύ ντουμάνι. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
darkman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Είμαι 37 ,δεν έχω παιδιά , έχω όμως ανήψια, και αν δεις στα παραπάνω μηνύματά μου , έχω πει ξεκάθαρα ότι έχετε δίκιο. Απόλυτο δίκιο. Έχω ζήσει στην Αγγλία 5 χρόνια με αντικαπνιστικό νόμο. Τον δέχθηκα αδιαμαρτύρητα , καθώς ζούσα σε μια κοινωνία που σε πολλά θέματα με ικανοποιούσε. Και πιστεψέ με , τα μαγαζιά εκεί τρώνε πολλά πρόστιμα , φίλος Κύπριος είχε μπαράκι , και του ρίχνανε πρόστιμα γιατί έβαζε παραπάνω κόσμο απο τον προβλεπόμενο , γιατί είχε βάλει τραπεζάκια που εμπόδιζαν , γιατί δεν είχε πυρασφάλεια κλπ κλπ, μέχρι που αναγκάστηκε να τα κάνει όλα δια του νόμου , γιατί τον είχανε σκίσει στα πρόστιμα. ΑΥΤΗ είναι κοινωνία που εφαρμόζοντε οι νόμοι , αρα και ο αντικαπνιστικός . Εδώ πάνε εφοριακοί , πιάνουν τον άλλο που δεν κόβει αποδείξεις , και τους λέει να πάνε στον Σώρρα να πάρουν τα λεφτά , ή τους πλακώνουν στο ξύλο ! Εάν θέλουμε να έχουμε νόμους , να ισχύουν όλοι οι νόμοι , όχι μόνο αυτοί που μας συμφέρουν ! Αυτό φωνάζω τόση ώρα ! Νομιζω η απαντηση στου ThReSh να εχει καλύψει πλήρως στο ερώτημα σου οπως και εμενα δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω
darkman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, Stamer είπε Έχω βαρεθεί να μιλάω σε τοίχους και έτσι δεν έχω πολλά να προσθέσω αλλά δεν δέχομαι να αφήσω το νήμα να ξεφύγει όπως μοναδικά ξέρουν να κάνουν κάποιοι ελλείψει επιχειρημάτων. Η πρώτη πρόταση σου εκτός από άστοχη είναι και θλιβερή, με όλο το σεβασμό δηλαδή.
sezebo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 οι ελληνες δε νοιαζομαστε για το νομο..αυτο ισχυει παντου 1
dark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Θα περάσουν οι αιώνες, ίσως έρθει κι εδώ ο πολιτισμός κάποτε. 2
Vagosman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το σκέφτηκες πολύ αυτό που έγραψες;Δηλαδή αν περπατώ και θέλω να καπνίσω θα περιμένω να συναντήσω το τασάκι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα;,Μόνο σε εξωτερικούς χώρους εταιριών υπάρχουν τασάκια. Η γόπα στον εξωτερικό χώρο σε ενόχλησε ενώ υπάρχουν παντού κάθε είδους σκουπίδια,η γόπα δεν φαίνεται καν.Για αυτό υπάρχουν οι καλοπληρωμένοι του Δήμου,να μην έχουν δουλειά;Καλύτερα να μην υπήρχε σκουπίδι κάτω και να υπήρχαν μόνο γόπες.Αν πετούσε ο καθένας γόπες αναμμένες στα σκουπίδια θα είχαμε παντού μικρές φωτιές σε κάδους.Η μήπως θες πρώτα να σβήσουμε το τσιγάρο με το πόδι,να το πιάσουμε και να το πετάξουμε σε τασάκι που δεν υπάρχει; Αν το πεις αυτό έξω θα σε κοροϊδεύουν. Οτι έχεις την υπομονή να μην καπνίζεις στο σπίτι σου είναι καλό κυρίως για τους άλλους,δεν μυρίζει το σπίτι και δεν κιτρινίζουν οι τοίχοι. Εχω κόψει το τσιγάρο 3 φορές μαχαίρι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και γνωρίζω πως ενοχλεί τους μη καπνιστές,ειδικά σε μικρό χώρο ή και σε μεγάλο με πολλούς καπνιστές είναι πολύ ενοχλητικό.Το καλοκαίρι είναι καλύτερα που κάθεσαι έξω. Το χειρότερο είναι να θες να το κόψεις και να μυρίζεις καπνό.Επίσης και το ηλεκτρονικό μυρίζει αν έχει αρωματικό και πολύ ντουμάνι. Τραγικός το λιγότερο που μπορώ να πω. Εκτος αν τρολλάρεις. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις