Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gatokoritso είπε ναι το έχω δει αρκετές φορές το σενάριο. μου είχε τύχει και εμένα το καλοκαίρι που με το που γύρισα από την άδεια αρρώστησα και έμεινα μια εβδομάδα off. είναι περίεργο όταν γίνεται, και με τόσα που έχουν ακουστεί δεν κατηγορώ την άλλη πλευρά αν το βλέπει καχύποπτα, αλλά άμα έχεις τα χαρτιά σου τότε εξηγείς και πιστεύεις για το καλύτερο. τη καζουρα πάντως όταν γυρίσεις για να μην ξανά αρρωστήσεις δεν τη γλιτώνεις. γελα πες περνω βιταμίνες/σουπερμαντολινη... μου θυμισες προπερσι στα ελτα, σε μια βδομαδα θα εληγε η συμβαση μου και θα ερχοταν μια κοπελα καινουργια να μ αντικαταστησει. στη τελευταια αυτη βδομαδα ηταν να ερθει η δεη που σημαινει πολυ δουλεια. πηκτρα λοιπον στα γραμματα και τυχαινει και αρρωσταινω με πυρετους, ζαλαδες κλπ περιμεναν μια μερα, δυο, δε καλυτερευα οποτε τα φορτωθηκαν αλλοι ταχυδρομοι για να μη μεινουν. το τι καζουρα ακουσα οταν πηγα την επομενη βδομαδα να βοηθησω τη καινουργια
nightwalker1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Λάθος χρονική στιγμή διάλεξες να ζητήσεις να γυρίσεις στην προηγούμενη θέση και έδωσες το δικαίωμα να σκεφτούν ότι η ασθένεια ήταν λαμογιά. Δεν θα σκεφτόσουν το ίδιο κι εσύ στη θέση τους? Πιθανόν να μην θέλουν να σε γυρίσουν στην προηγούμενη θέση γιατί είναι πλήρεις από οδηγούς προς το παρόν ή/και επειδή είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά σου στη νέα θέση. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να συνεχίσεις στη θέση που είσαι και να προτείνεις μόλις υπάρξει θέση οδηγού ή κάποιος οδηγός έχει τα προσόντα και τη διάθεση να πάει στο τμήμα πωλήσεων να γίνει η αλλαγή. Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαλάς τις σχέσεις σου στη δουλειά και να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι εξίσου και για την εταιρία και για τον εαυτό σου και ότι αν είσαι ευχαριστημένος από τη θέση που έχεις θα αποδίδεις περισσότερο! Όχι δεν έχει σχέση επειδή ήταν ξεκαθαρισμένο απο την αρχή ότι μπορούσα να γυρίσω στο παλιό πόστο, ο λόγος?? Συνάδελφος απο την εταιρία έκανε εγχειρηση κύστη κόκκυγος και έλειψε λίγες μέρες και όταν επέστρεψε τον έδιωξαν και καλά ότι μας έλειπε ένα άτομο απο την παραγωγή.... Αυτό είναι ανήθικο, για τον λόγο ότι ο καθένας θεωρώ και πιστεύω θα κοιτάξει πρώτα την υγεία του έτσι??
XronisR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Όχι δεν έχει σχέση επειδή ήταν ξεκαθαρισμένο απο την αρχή ότι μπορούσα να γυρίσω στο παλιό πόστο, ο λόγος?? Συνάδελφος απο την εταιρία έκανε εγχειρηση κύστη κόκκυγος και έλειψε λίγες μέρες και όταν επέστρεψε τον έδιωξαν και καλά ότι μας έλειπε ένα άτομο απο την παραγωγή.... Αυτό είναι ανήθικο, για τον λόγο ότι ο καθένας θεωρώ και πιστεύω θα κοιτάξει πρώτα την υγεία του έτσι?? Ετσι κανουν πολλες εταιριες στις σημερινες μερες,που σου φαινεται το περιεργο; Εαν παθεις καποιο προβλημα υγειας λογω της δουλειας μετα δεν σε χρειαζονται.
SB_1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nightwalker1990 είπε Όχι δεν έχει σχέση επειδή ήταν ξεκαθαρισμένο απο την αρχή ότι μπορούσα να γυρίσω στο παλιό πόστο, ο λόγος?? Συνάδελφος απο την εταιρία έκανε εγχειρηση κύστη κόκκυγος και έλειψε λίγες μέρες και όταν επέστρεψε τον έδιωξαν και καλά ότι μας έλειπε ένα άτομο απο την παραγωγή.... Αυτό είναι ανήθικο, για τον λόγο ότι ο καθένας θεωρώ και πιστεύω θα κοιτάξει πρώτα την υγεία του έτσι?? οκ Αν η εταιρία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους με τέτοιο τρόπο, τότε εσύ θα κρίνεις πώς θα το χειριστείς και αν σε συμφέρει να έρθεις σε πλήρη ρήξη με ό,τι συνέπειες και έξοδα έχει αυτό. Και νομικά καλυμένος να είσαι -όπως ίσως ήταν και ο συνάδελφος που απολύθηκε μετά την εγχείρηση- είσαι διατεθειμένος να πας δικαστικά και να περιμένεις να δικαιωθείς με κέρδος τί? Να δουλεύεις σε μια εταιρία που θα σε αντιμετωπίζουν μάλλον χειρότερα από ό,τι τώρα?
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) προσωπικά θα έκανα το εξής α) Ξεχνάω το νομικό κυνήγι , συνήθως οι εργοδότες είναι δασκαλεμένοι και ξέρουν πως να κάνουν την απόλυση β) Θα ΞΑΝΑ-ΞΑΝΑ εξηγούσα ότι η ασθένεια δεν έχει σχέση με την αλλαγή θέσης και θα πρότεινα στον εργοδότη να τον βοηθήσω παραμένοντας στην θέση μέχρι να βρει αντικαταστάτη. Ο εργοδότης αν δει ότι "νοιάζεσαι" για το πρόβλημα του θα σε δει θετικά και θα τα βρείτε. Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό ο εργοδότης να σε δει σαν συνεργάτη που ΘΕΛΕΙΣ να τον διευκολύνεις και όχι σαν "στραβόξυλο" που του δημιουργείς πρόβλημα. γ) Ακόμη και οι δύστροποι εργοδότες αν δείξετε ότι προσπαθείτε να τους διευκολύνετε θα το εκτιμήσουν δεόντως. Μην απογοητεύεστε από την εργασία σας εύκολα. Μόνο αν εκτιμάτε ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο να ψάχνετε άλλη λύση. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από jgeorgiou 1 1
nightwalker1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε προσωπικά θα έκανα το εξής α) Ξεχνάω το νομικό κυνήγι , συνήθως οι εργοδότες είναι δασκαλεμένοι και ξέρουν πως να κάνουν την απόλυση β) Θα ΞΑΝΑ-ΞΑΝΑ εξηγούσα ότι η ασθένεια δεν έχει σχέση με την αλλαγή θέσης και θα πρότεινα στον εργοδότη να τον βοηθήσω παραμένοντας στην θέση μέχρι να βρει αντικαταστάτη. Ο εργοδότης αν δει ότι "νοιάζεσαι" για το πρόβλημα του θα σε δει θετικά και θα τα βρείτε. Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό ο εργοδότης να σε δει σαν συνεργάτη που ΘΕΛΕΙΣ να τον διευκολύνεις και όχι σαν "στραβόξυλο" που του δημιουργείς πρόβλημα. γ) Ακόμη και οι δύστροποι εργοδότες αν δείξετε ότι προσπαθείτε να τους διευκολύνετε θα το εκτιμήσουν δεόντως. Μην απογοητεύεστε από την εργασία σας εύκολα. Μόνο αν εκτιμάτε ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο να ψάχνετε άλλη λύση. καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν γύρισα και του είπα, ναι μόλις γυρίσω θα αλλάξω κλπ..... Εννοείται θέλω να παραμείνω λόγο ότι έτσι βγάζω το ψωμί μου δεν είμαι αχάριστος αλλά όχι και να τους γλύφω και να απολογούμαι να δέχομαι επίθεση με κρυφό τηλεφώνημα και να μου λένε τα δικά τους.. Να'μαστε και λίγο λογικοί σε κάποια πράγματα.
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν γύρισα και του είπα, ναι μόλις γυρίσω θα αλλάξω κλπ..... Εννοείται θέλω να παραμείνω λόγο ότι έτσι βγάζω το ψωμί μου δεν είμαι αχάριστος αλλά όχι και να τους γλύφω και να απολογούμαι να δέχομαι επίθεση με κρυφό τηλεφώνημα και να μου λένε τα δικά τους.. Να'μαστε και λίγο λογικοί σε κάποια πράγματα. Εγώ αυτό που πρότεινα δεν το θεωρώ γλύψιμο , το θεωρώ μια υποχώρηση που θα με βοηθήσει να επιτύχω τον τελικό στόχο μου (αν ήμουν στην θέση σου). Αν αισθάνεσαι "χαλασμένος" τότε είσαι στον σωστό δρόμο , σύντομα θα ψάχνεις για άλλη δουλειά.
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 4:39 ΜΜ, SB_1957 είπε Λάθος χρονική στιγμή διάλεξες να ζητήσεις να γυρίσεις στην προηγούμενη θέση και έδωσες το δικαίωμα να σκεφτούν ότι η ασθένεια ήταν λαμογιά. Δεν θα σκεφτόσουν το ίδιο κι εσύ στη θέση τους? Πιθανόν να μην θέλουν να σε γυρίσουν στην προηγούμενη θέση γιατί είναι πλήρεις από οδηγούς προς το παρόν ή/και επειδή είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά σου στη νέα θέση. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να συνεχίσεις στη θέση που είσαι και να προτείνεις μόλις υπάρξει θέση οδηγού ή κάποιος οδηγός έχει τα προσόντα και τη διάθεση να πάει στο τμήμα πωλήσεων να γίνει η αλλαγή. Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαλάς τις σχέσεις σου στη δουλειά και να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι εξίσου και για την εταιρία και για τον εαυτό σου και ότι αν είσαι ευχαριστημένος από τη θέση που έχεις θα αποδίδεις περισσότερο! Δυστιχος έτσι είναι.εαν σε πει ο.μποςς θέλω να αναλάβεις και αλλο πρότζεκτ με τα δικά λεφτά λες ευχαριστώ.παπαδες κάνω για τα ίδια χρήματα
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Σίγουρα θα φαινόταν κάπως περίεργο να λείπεις 20 μέρες και μετά να γυρνάς και να αρρωσταίνεις πάλι. Πόσο μάλλον όταν προηγήθηκε και σκηνικό αλλαγής θέσης. Κατά τ'άλλα οκ τι άλλο να κάνεις, εφόσον δεν μπορούσες να δουλέψεις. Για τα ελληνικά δεδομένα είσαι προνομιούχος που πήρες και τόση άδεια! Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια και έχω πάρει συνολικά 2 μέρες αναρρωτική. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Σίγουρα θα φαινόταν κάπως περίεργο να λείπεις 20 μέρες και μετά να γυρνάς και να αρρωσταίνεις πάλι. Πόσο μάλλον όταν προηγήθηκε και σκηνικό αλλαγής θέσης. Κατά τ'άλλα οκ τι άλλο να κάνεις, εφόσον δεν μπορούσες να δουλέψεις. Για τα ελληνικά δεδομένα είσαι προνομιούχος που πήρες και τόση άδεια! Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια και έχω πάρει συνολικά 2 μέρες αναρρωτική. Γιατί 2? Την δηκαιουσε
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Γιατί 2? Την δηκαιουσε δεν υπάρχει αντικαταστάτης μου στη δουλειά... τόσο στη σημερινή όσο και στην προηγούμενη.
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν υπάρχει αντικαταστάτης μου στη δουλειά... τόσο στη σημερινή όσο και στην προηγούμενη. Δηλαδή είσαι ....? Μισθός άνω των 2000? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από APPLEGEEK 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι καλή η δουλειά, εγώ θα ζητούσα από τον διευθυντή αναρρωτική άδεια "άνευ αποδοχών"... για να απομακρύνω τις όποιες υποψίες. Οι μεγάλες εταιρίες (ΑΕ) γενικά δίνουν καλές άδειες σε περιπτώσεις ασθενειών. Έχω δει περιπτώσει με απλή γρίπη να τον παρακαλάν να μην έρχεται στη δουλειά, και αυτός να λέει βαρέθηκα άλλο στο σπίτι.
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε Αν είναι καλή η δουλειά, εγώ θα ζητούσα από τον διευθυντή αναρρωτική άδεια "άνευ αποδοχών"... για να απομακρύνω τις όποιες υποψίες. Οι μεγάλες εταιρίες (ΑΕ) γενικά δίνουν καλές άδειες σε περιπτώσεις ασθενειών. Έχω δει περιπτώσει με απλή γρίπη να τον παρακαλάν να μην έρχεται στη δουλειά, και αυτός να λέει βαρέθηκα άλλο στο σπίτι. Και εμένα με είπανε φύγε δεν εφυγα τους κόλλησα
talibanakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 6:48 ΜΜ, jgeorgiou είπε προσωπικά θα έκανα το εξής α) Ξεχνάω το νομικό κυνήγι , συνήθως οι εργοδότες είναι δασκαλεμένοι και ξέρουν πως να κάνουν την απόλυση β) Θα ΞΑΝΑ-ΞΑΝΑ εξηγούσα ότι η ασθένεια δεν έχει σχέση με την αλλαγή θέσης και θα πρότεινα στον εργοδότη να τον βοηθήσω παραμένοντας στην θέση μέχρι να βρει αντικαταστάτη. Ο εργοδότης αν δει ότι "νοιάζεσαι" για το πρόβλημα του θα σε δει θετικά και θα τα βρείτε. Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό ο εργοδότης να σε δει σαν συνεργάτη που ΘΕΛΕΙΣ να τον διευκολύνεις και όχι σαν "στραβόξυλο" που του δημιουργείς πρόβλημα. γ) Ακόμη και οι δύστροποι εργοδότες αν δείξετε ότι προσπαθείτε να τους διευκολύνετε θα το εκτιμήσουν δεόντως. Μην απογοητεύεστε από την εργασία σας εύκολα. Μόνο αν εκτιμάτε ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο να ψάχνετε άλλη λύση. Οτι καλυτερο διαβασα εδω μεσα,δυστυχως λιγοι τα καταλαβαινουν αυτα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα