alexc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πτυχιακή την δουλεύω, όσων αφορά τα μαθήματα δεν θέλω να αναφερθώ προς το παρόν. Θα μάθω αύριο για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αλλιώς όπως είπε ο φίλος παραπάνω μένω εδώ να τελιώσω τις υποχρεώσεις, να μαζέψω τα δαιμόνια και βλέπω το εξωτερικό λείαν συντόμως. Ευχαριστώ για τις συμβουλές !
Yiannis87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alexc είπε Πτυχιακή την δουλεύω, όσων αφορά τα μαθήματα δεν θέλω να αναφερθώ προς το παρόν. Θα μάθω αύριο για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αλλιώς όπως είπε ο φίλος παραπάνω μένω εδώ να τελιώσω τις υποχρεώσεις, να μαζέψω τα δαιμόνια και βλέπω το εξωτερικό λείαν συντόμως. Ευχαριστώ για τις συμβουλές ! Τα δαιμόνια θα σε κυνηγάνε αν δεν τα τιθασεύσεις, είτε μείνεις είτε φύγεις εδώ ή στο εξωτερικό Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Yiannis87
Fat4Life Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Η εμπειρία μου εμένα πάντως είναι πως στην Ελλάδα όλες οι εταιρίες ήθελαν στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες. Προγραμματιστής και εγώ δούλεψα για 3 μήνες σε μια μεγάλη εταιρία software η οποία μόλις τους είπα πως δεν έχω πάει στρατό με προσέλαβαν αλλα με 6 μηνο συμβόλαιο όχι αορίστου και γενικά είχα περάσει και απο πολλές άλλες συνεντεύξεις και κόλαγαν πολύ στο θέμα στρατού. Την έκανα και εγω λοιπόν για εξωτερικό και ησύχασα. Στην ερώτηση σου εγω θα τέλειωνα το πτυχίο πρώτα, αν αρχίσεις δουλειά δύσκολο για να μην πώ αδύνατο να το πάρεις. Αν και δε θα έλεγα πως είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο, εκτός Ελλάδας δε μου το έχουν ζητήσει ποτέ. Αν ξέρεις φαίνεται εύκολα σε αυτό το επάγγελμα.
tsioulak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω εχω χασει δουλεια σε μεγαλη εταιρια επειδη δεν ειχε τελειωσει το ζητημα των στρατιωτικων υποχρεωσεων. Και απο παρα πολλους εχω ακουσει οτι μεγαλες εταιριες δεν σκεφτονται καν την προσληψη εφοσον υπαρχουν ακομη στρατιωτικες υποχρεωσεις. Οπως και να 'χει, ο νηματοθετης πρεπει να ρωτησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα