Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Προσωπικα θα ζητουσα συμβουλη δικηγορου και σαν πρωτη κινηση θα ηταν να στειλω εξωδικο.

Σε ολους τους αλλους που σε "κραζουν": Αν ο ΤS ηταν κοπελα και αυτο της το εκανε ο πρωην της, τα ιδια θα λεγατε;

Εγω το ίδιο θα έλεγα . 

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Ερώτηση παιδιά.  Μια πρώην που την έχω χωρίσει εδώ και 8 μήνες ανακάλυψα προχθές ότι έμπαινε ολο αυτόν τον καιρό στο fb μου και στο messanger διαβάζοντας οτιδήποτε είχα μέσα. Προσωπικά μήνυμα κλπ. Αμέσως μόλις το ανακάλυψα άλλαξα κωδικό κλπ. Τον κωδικό δεν γνωρίζω που τον βρήκε. Μπορώ να κάνω κάτι βάση νόμου? Υπάρχει κάποια νομοθεσία? Δεν θέλω να το αφήσω Ετσι καθώς διάβασε πολύ προσωπικά μηνύματα.

Το ανησυχητικό είναι πως 8 μήνες μετά, φαίνεται (και το δείχνεις σε κάθε σου ποστ) πως δεν την έχεις ξεπεράσει.

ΥΓ: Μάλλον εκείνη σε χώρισε αλλά το κατάλαβες αργά. just saying

Επεξ/σία από l337
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Άφησε την κοπέλα ήσυχη, εγώ την καταλαβαίνω μαλλον σε γουσταρει ακομα και ψάχνει τρόπους να τα ξαναβρειτε.

Spoiler

Μεγάλο ψυχακι το κορίτσι 😲

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Άφησε την κοπέλα ήσυχη, εγώ την καταλαβαίνω μαλλον σε γουσταρει ακομα και ψάχνει τρόπους να τα ξαναβρειτε.

Απόκρυψη περιεχομένων

Μεγάλο ψυχακι το κορίτσι 😲

crazy.jpg

Δημοσ.

Στραβώνει ο TS που βλέπουν -λέει- τον λογαριασμό του αλλά εκείνος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το κινητό της φίλης του και να διαβάσει τα μηνύματα της :rolleyes:

Στις 23/2/2017 στις 2:50 ΠΜ, ΘοδωρηςGR είπε

Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/637617-απιστια/?page=5

• Like 5
  • Thanks 5
Δημοσ.
5 minutes ago, l337 said:

Στραβώνει ο TS που βλέπουν -λέει- τον λογαριασμό του αλλά εκείνος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το κινητό της φίλης του και να διαβάσει τα μηνύματα της :rolleyes:

1000 insomia points απο μενα!

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, l337 είπε

Εισαι μεγαλος χαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να αποδειχθει οτι παραβιαστηκε ο λογαριασμος του στο facebook, δεν χρειαζεται αδιασειστα στοιχεια παρακολουθηση απο διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ωστε με τα ηλεκτρονικα ιχνη της να σχηματιστει δικογραφια? να εχει μια βαση, αν ηταν ετσι τοτε για καθε απατη ηλεκτρονικη τραπεζικη συναλλαγη ο καθε ενας απο προσωπικη εμπαθεια (αντιπαθεια) στον καθενα θα κατηγορουσε ο ενας τον αλλον, για σοβαρευτειτε

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν ειναι αστειο. Η παρενοχληση ξεκιναει ετσι και φτανει οπου θελετε. Εχει βαρεσει μπιελα η πρωην δεν ξερουμε,που θα φτασει. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, l337 είπε

Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηριο? Παραλίγο να με κάνεις να ντραπω. Το λιώνεις το insomnia ε; Βάζω στοίχημα ότι εσύ και η πρώην μου θα κάνατε υπεροχή σχέση. Το ξέρεις όμως ότι σε εκείνη την περίπτωση μιλούσαμε για κέρατο και οχι για χωρισμο ε; επίσης το ξέρεις ότι δεν είπα πουθενά να πάρει το κινητό της χωρίς την συγκατάθεση της ε; Και του είπα να το κανει γιατι υπήρχαν βάσιμες υποψίες.  Διάβασε όλο το topic και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για να προλάβεις να το παίξεις έξυπνος και να πάρεις 10 likes.  Τώρα αν Εσύ θεωρείς φυσιολογικό 8 μήνες μετά να βρίσκομαι υπό παρακολούθηση... πάω πάσο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηριο? Παραλίγο να με κάνεις να ντραπω.  Βάζω στοίχημα ότι εσύ και η πρώην μου θα κάνατε υπεροχή σχέση. Το ξέρεις όμως ότι σε εκείνη την περίπτωση μιλούσαμε για κέρατο και οχι για χωρισμο ε; Και του είπα να μπει να δει γιατι υπήρχαν βάσιμες υποψίες.  Διάβασε όλο το topic και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.  Τώρα αν Εσύ θεωρείς φυσιολογικό 8 μήνες μετά να βρίσκομαι υπό παρακολούθηση... πάω πάσο.

Καμιά παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων εν αγνοία του άλλου δεν είναι αιτιολογημένη. Μέχρι και το κέρατο δεν είναι σοβαρός λόγος για παραβίαση ιδιωτικότητας. Έχεις υποψίες; Δεν μπορείς να ζήσεις με αυτές;. Συζήτησε. Σε έπεισε; Αν όχι σταμάτα την σχέση. Δηλαδή σε πιο σοβαρή περίπτωση τι θα έπρεπε να κάνεις ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε

Εγώ θα άφηνα τον ίδιο κωδικό, θα έφτιαχνα νέο fb και θα την γλένταγα τρελλά. Τι σατανιστικά θα έγραφα, (σε συνεννόηση με κολλητούς που θα ήταν και αυτοί στο κόλπο) τι μίζες από υποβρύχια (λάθος, αυτό το πρόλαβε άλλος) τι άπαντες σε ηλικιωμένους και ενα σωρό.

Έλα ρε. Κάτι ανάλογο μπήκα να γράψω, με πρόλαβες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Καμιά παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων εν αγνοία του άλλου δεν είναι αιτιολογημένη. Μέχρι και το κέρατο δεν είναι σοβαρός λόγος για παραβίαση ιδιωτικότητας. Έχεις υποψίες; Δεν μπορείς να ζήσεις με αυτές;. Συζήτησε. Σε έπεισε; Αν όχι σταμάτα την σχέση. Δηλαδή σε πιο σοβαρή περίπτωση τι θα έπρεπε να κάνεις ;

Συμφωνώ.  Αλλά δεν είπα πουθενά χωρίς την συγκατάθεση του άλλου/άλλης.. Ειπα μόνο να διαβάσει τα μηνύματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...