l337 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηριο? Παραλίγο να με κάνεις να ντραπω. Το λιώνεις το insomnia ε; Βάζω στοίχημα ότι εσύ και η πρώην μου θα κάνατε υπεροχή σχέση. Το ξέρεις όμως ότι σε εκείνη την περίπτωση μιλούσαμε για κέρατο και οχι για χωρισμο ε; επίσης το ξέρεις ότι δεν είπα πουθενά να πάρει το κινητό της χωρίς την συγκατάθεση της ε; Και του είπα να το κανει γιατι υπήρχαν βάσιμες υποψίες. Διάβασε όλο το topic και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για να προλάβεις να το παίξεις έξυπνος και να πάρεις 10 likes. Τώρα αν Εσύ θεωρείς φυσιολογικό 8 μήνες μετά να βρίσκομαι υπό παρακολούθηση... πάω πάσο. Καταρχήν θα πρέπει να καταλάβεις ότι άπαξ και είσαι σε μία σχέση, η σύντροφος σου δεν είναι κτήμα σου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ψάξεις τίποτα ακόμη και αν ήταν άπιστη απέναντι σου. Να θυμάσαι ότι η σύντροφος σου ήταν επίλογη σου οπότε κάτσε δες τι πήγε στραβά με εσένα και την επιλογή σου και αν έφταιξες κάπου και εσύ. Το γράφω αυτό σε εσένα τώρα αλλά αφορά τον καθένα οπότε δεν απευθύνομαι σε εσένα μόνο αλλά και στον καθένα (όπως θα απευθυνόμουν και στον εαυτό μου επίσης). 1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε Διάβασε όλο το topic και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για να προλάβεις να το παίξεις έξυπνος και να πάρεις 10 likes. Δεν χρειάζεται να κάνω τον έξυπνο και δεν με αφορά η άποψη των άλλων για το αν είμαι έξυπνος ή όχι. Μάλλον δεν θυμάσαι αλλά συμμετείχα ενεργά στο παραπάνω νήμα (περί απιστίας) και δεν έχω βγάλει κανένα βιαστικό συμπέρασμα όπως νομίζεις. 1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε επίσης το ξέρεις ότι δεν είπα πουθενά να πάρει το κινητό της χωρίς την συγκατάθεση της ε; Και του είπα να το κανει γιατι υπήρχαν βάσιμες υποψίες. Επειδή θα μας τρελλάνεις... Στις 23/2/2017 στις 3:52 ΜΜ, ΘοδωρηςGR είπε Είμαι της άποψης οτι σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανέναν, ούτε καν για τον εαυτό σου. Όσο καιρό και να ξέρεις κάποιον. Όταν μπουν οι υποψίες σε μια σχέση λίγοι είναι αυτοί που περνούν τις απαντήσεις τους απλά από το πρόσωπο του άλλου. Αν ο άλλος έχει το ταλέντο του ψεύτη μην περιμένεις να μάθεις κάτι απλά με το να το παίζεις ψυχολόγος. Οπότε η φεύγεις χωρίς να πάρεις τις απαντήσεις σου ή λες θα τα μάθω όλα μόνος μου με τον τροπο τον @@ όπως λέτε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δες τα bold. Στις 23/2/2017 στις 3:52 ΜΜ, ΘοδωρηςGR είπε Προσπωπικα Αν η κοπέλα μου είχε υποψίες για εμένα ενώ εγώ ήμουν καθαρός θα της έδινα εγώ τους κωδικούς μου για να μπει να ψάξει ότι θέλει. Μετα ομως θα τα ακουγε. Από την άλλη αν είχα κάνει μαλακία και διάβαζε κρυφά συνομιλίες μου κλπ αυτός που θα ντρέποταν θα ήμουν εγώ. Όχι εκείνη που ήθελε απλά να μάθει την αλήθεια ενω εγώ σαν κότα δεν της έλεγα τίποτα και το έπαιζα σε διπλό ταμπλό. Κότα είναι αυτός που δεν λέει την αλήθεια όχι αυτός που την ψάχνει. Btw Δεν ξέρω γιατί βλέπετε την λύση αυτή ως κατακριτέο. Δες και εδώ τα bold. Αυτοαναιρείσαι να ξέρεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/637617-απιστια/?page=8 1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε Τώρα αν Εσύ θεωρείς φυσιολογικό 8 μήνες μετά να βρίσκομαι υπό παρακολούθηση... πάω πάσο. Δεν είπα πουθενα ότι θεωρώ κάτι τέτοιο ως φυσιολογικό. Κάπου έχεις μπερδευτεί. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από l337 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Για να στοιχειοθετηθεί η οποιαδήποτε κατηγορία θα πρέπει να αποδείξεις ότι πήρε τον κωδικό με παράνομο τρόπο. Αυτή θα πει ότι της τον έδωσες εσύ. Πως θα αποδείξεις ότι δεν ισχύει αυτό;
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εγω στη θεση σου θα εκανα κατι καλυτερο. Θα την αφηνα να μπαινει, χωρις να ξερει οτι το ξερεις. Και θα αρχισα να συζηταω με καποιον/α οτι εχεις κολλησει κατι σοβαρο Η οτι κερδισες το τζοκερ και πας μαλδιβες η κατι τετοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, pink_glitter είπε "Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς." Όχι "ζήτα" αλλά "πάρε".... εσύ το έγραψες. Τώρα τα αλλάζεις. Όπως το είπα...ότι σε συμφέρει. Εσύ με τον δικηγόρο σου. Μην μου μιλάς χωρίς δικηγόρο.
pink_glitter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ΘοδωρηςGR είπε Εσύ με τον δικηγόρο σου. Μην μου μιλάς χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα. Δεν έχεις τι να πεις και το παίζεις τρελίτσα τώρα...τέτοιος είσαι. Απλά παραδέξου ότι είσαι υποκριτής και άσε τις μπούρδες. 1 1
lightsout Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, l337 είπε Στραβώνει ο TS που βλέπουν -λέει- τον λογαριασμό του αλλά εκείνος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το κινητό της φίλης του και να διαβάσει τα μηνύματα της https://www.insomnia.gr/forums/topic/637617-απιστια/?page=5
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, pink_glitter είπε "Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς." Όχι "ζήτα" αλλά "πάρε".... εσύ το έγραψες. Τώρα τα αλλάζεις. Όπως το είπα...ότι σε συμφέρει. 2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Εσύ με τον δικηγόρο σου. Μην μου μιλάς χωρίς δικηγόρο. Οταν δεν εχεις να παραθεσεις καποιο σοβαρο επιχειρημα και το γυρνας στη "πλακα" 😂😂😂😂 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 22 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Αν δεν είστε ζευγάρι. Να γίνεται! Με την ευχή μου!
Μάκαρος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Αν δεν είστε ζευγάρι. Να γίνεται! Με την ευχή μου! Παρε κι εσυ μια αναφορα να υπαρχει 😂😂😂😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, l337 είπε Καταρχήν θα πρέπει να καταλάβεις ότι άπαξ και είσαι σε μία σχέση, η σύντροφος σου δεν είναι κτήμα σου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ψάξεις τίποτα ακόμη και αν ήταν άπιστη απέναντι σου. Να θυμάσαι ότι η σύντροφος σου ήταν επίλογη σου οπότε κάτσε δες τι πήγε στραβά με εσένα και την επιλογή σου και αν έφταιξες κάπου και εσύ. Το γράφω αυτό σε εσένα τώρα αλλά αφορά τον καθένα οπότε δεν απευθύνομαι σε εσένα μόνο αλλά και στον καθένα (όπως θα απευθυνόμουν και στον εαυτό μου επίσης). Δεν χρειάζεται να κάνω τον έξυπνο και δεν με αφορά η άποψη των άλλων για το αν είμαι έξυπνος ή όχι. Μάλλον δεν θυμάσαι αλλά συμμετείχα ενεργά στο παραπάνω νήμα (περί απιστίας) και δεν έχω βγάλει κανένα βιαστικό συμπέρασμα όπως νομίζεις. Επειδή θα μας τρελλάνεις... Δες τα bold. Δες και εδώ τα bold. Αυτοαναιρείσαι να ξέρεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/637617-απιστια/?page=8 Δεν είπα πουθενα ότι θεωρώ κάτι τέτοιο ως φυσιολογικό. Κάπου έχεις μπερδευτεί. Φίλε επειδή είναι τεράστιο το μήνυμα σου δώσε μου χρόνο και να το διαβάσω ήρεμα κ ωραία κ να σου απαντήσω. Στα περισσότερα συμφωνώ. Αλλά τα δικά μου μυνήματα στο topic εκείνο δεν τα έχεις καταλάβει σωστα.. νομίζω. 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Παρε κι εσυ μια αναφορα να υπαρχει 😂😂😂😂 Σε Ευχαριστώ!!!
pink_glitter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ΘοδωρηςGR είπε Φίλε επειδή είναι τεράστιο το μήνυμα σου δώσε μου χρόνο και να το διαβάσω ήρεμα κ ωραία κ να σου απαντήσω. Στα περισσότερα συμφωνώ. Αλλά τα δικά μου μυνήματα στο topic εκείνο δεν τα έχεις καταλάβει σωστα.. νομίζω. Μια χαρά τα καταλάβαμε όλοι. Απλά τώρα εσύ προσπαθείς να τα φέρεις όπως σε βολεύει. Όσο συνεχίζεις εκτίθεσαι περισσότερο και γελοιοποιείσαι. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Μια χαρά τα καταλάβαμε όλοι. Απλά τώρα εσύ προσπαθείς να τα φέρεις όπως σε βολεύει. Όσο συνεχίζεις εκτίθεσαι περισσότερο και γελοιοποιείσαι. Πωω.. Ότι κ αν πω.. πέφτω πάνω σου. Κάνε λίγο ησυχία. Σε λίγο θα μας το κλειδώσουν εξαιτίας σου. Κ σταματά να ζεις για το insomnia. Υπάρχει ζωή και έξω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις