Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ε ναι, αμα εισαι κερατας δεν ισχυουν τα προσωπικα δεδομενα 😂😂😂😂 Αθωος ο κατηγορουμενος
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Ε ναι, αμα εισαι κερατας δεν ισχυουν τα προσωπικα δεδομενα 😂😂😂😂 Αθωος ο κατηγορουμενος Ξανα διάβασε και άσε τις εξυπνάδες.
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Ξανα διάβασε και άσε τις εξυπνάδες. Καμια εξυπναδα. Δλδ προτεινεις σε καποιον να παρει το κινητο της κοπελας του και να διαβασει τα μηνυματα της και οταν στο κανουν εσενα το παιζεις θιγμενος και ιστοριες οτι θα κανεις μηνυσεις κτλ κτλ ? 😂😂😂😂 Για γελια 1
umad Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Η μήνυση κοστίζει 50 ευρώ. Καλύτερα να το λύσετε μεταξύ σας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά μήνυση για φβ, τσάμπα θα πληρώσεις δηλαδή το 50άρι. Επίσης αφού το ανακάλυψες προχθές πέρασε και το αυτόφορο (εκτός αν συνεχίζει και μπαίνει). κάτι ποιο σοβαρό από μηνύσεις σε κοριτσάκια δεν έχεις να κάνεις? Πες μου που κοστίζει 50€ να πηγαίνω εκεί από εδώ και πέρα... 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε Φίλε ετοιμάσου για πλακα θα σ φύγει το 1500αρι Αυτές η δουλειές θέλουν πολύ χρήμα για κάψιμο Α γεια σου.Αν λοιπόν κερδίσεις και θες να το μετουσιώσεις σε χρήματα θες και αγωγή. Αλλιώς προσωπικό μνμ να σου πει που να πας ο φίλος με το 50άρικο... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Καμια εξυπναδα. Δλδ προτεινεις σε καποιον να παρει το κινητο της κοπελας του και να διαβασει τα μηνυματα της και οταν στο κανουν εσενα το παιζεις θιγμενος και ιστοριες οτι θα κανεις μηνυσεις κτλ κτλ ? 😂😂😂😂 Για γελια Πρέπει να μπει όριο ηλικίας στο insomnia. Διάβασες το συγκεκριμένο topic; που ακριβώς λέω χωρίς την συγκατάθεση του άλλου; λέω πουθενά να μπει ο άλλος από μόνος του στα κρυφά; Για γέλια είναι αυτό που λες. Δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις τι έγραψα στο δικό μου topic και έχεις κ άποψη. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
pink_glitter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Καμια εξυπναδα. Δλδ προτεινεις σε καποιον να παρει το κινητο της κοπελας του και να διαβασει τα μηνυματα της και οταν στο κανουν εσενα το παιζεις θιγμενος και ιστοριες οτι θα κανεις μηνυσεις κτλ κτλ ? 😂😂😂😂 Για γελια Έχει και double standards ο θιγμένος...ε ρε κάτι "άντρες" που υπάρχουν....για γέλια!!! Όχι, καλά του έκανε η άλλη.... 2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Πρέπει να μπει όριο ηλικίας στο insomnia. Διάβασες το συγκεκριμένο topic; που ακριβώς λέω χωρίς την συγκατάθεση του άλλου; λέω πουθενά από να μπει ο άλλος από μόνος του στα κρυφά; Για γέλια είναι αυτό που λες. Δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις τι έγραψα στο δικό μου topic και έχεις κ άποψη. Όχι...το GDPR ισχύει για όλους υπο όλες τις συνθήκες. Όχι όποτε μας συμφέρει. Άρση μπορούν να κάνουν μόνο αρμόδιες αρχές. Κατάλαβες? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από pink_glitter 1 1
txcellas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καποιοι σε προσπάθεια για χαβαλέ το τερματιζετε.
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ΘοδωρηςGR είπε Πρέπει να μπει όριο ηλικίας στο insomnia. Διάβασες το συγκεκριμένο topic; που ακριβώς λέω χωρίς την συγκατάθεση του άλλου; λέω πουθενά να μπει ο άλλος από μόνος του στα κρυφά; Για γέλια είναι αυτό που λες. Δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις τι έγραψα στο δικό μου topic και έχεις κ άποψη. Ναι φιλε μου το διαβασα. Εσυ λες δλδ ο αλλος να εχει υποψιες οτι τον απαταει η καλη του και να της πει "ξερεις μωρακι μου νομιζω μου τα φορας, μπορω μηπως να ψαξω το κινητο σου" ? Και επισης ναι εχω αποψη, σε δημοσιο φορουμ εισαι. Αλλιως το συζητας με φιλους σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Έχει και double standards ο θιγμένος...ε ρε κάτι "άντρες" που υπάρχουν....για γέλια!!! Όχι, καλά του έκανε η άλλη.... Όχι...αν ισχυρίζεσαι GDPR τότε ισχύει για όλους. Όχι όποτε μας συμφέρει. Άρση μπορούν να κάνουν μόνο αρμόδιες αρχές. Κατάλαβες? Όλα τα έξυπνα παιδιά έχετε φωλιάσει στο insomnia η ιδέα μου; τσιμπα μια ωραία αναφορα για να μάθεις να προσβάλλεις κάποιον που δεν έχεις ιδέα .
pink_glitter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ΘοδωρηςGR είπε Όλα τα έξυπνα παιδιά έχετε φωλιάσει στο insomnia η ιδέα μου; τσιμπα μια ωραία αναφορα για να μάθεις να προσβάλλεις κάποιον που δεν έχεις ιδέα . Μάλιστα...τρόμαξα τώρα. Τί, θα μου κάνεις και εμένα μήνυση; 2 1
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, umad είπε Πες μου που κοστίζει 50€ να πηγαίνω εκεί από εδώ και πέρα... Α γεια σου.Αν λοιπόν κερδίσεις και θες να το μετουσιώσεις σε χρήματα θες και αγωγή. Αλλιώς προσωπικό μνμ να σου πει που να πας ο φίλος με το 50άρικο... Το παραβολο της μηνυσης οντως μειωθηκε στα 50 απο τα 100 ευρω. Ουτε εγω το γνωριζα. Ψαξτο στο google, θα το δεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε "ξερεις μωρακι μου νομιζω μου τα φορας, μπορω μηπως να ψαξω το κινητο σου" ? Κ εγώ ρωτάω. Που είναι η παραβιαση προσωπικών δεδομένων εφόσον το κάνει ο άλλος με την έγκριση της κοπέλας του; 4 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Μάλιστα...τρόμαξα τώρα. Τί, θα μου κάνεις και εμένα μήνυση; Μπα. Θα μου βγει ακριβά!
umad Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Το παραβολο της μηνυσης οντως μειωθηκε στα 50 απο τα 100 ευρω. Ουτε εγω το γνωριζα. Ψαξτο στο google, θα το δεις. Αγόρι μου κείμενο θα συντάξεις εσύ για την μήνυση?
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Κ εγώ ρωτάω. Που είναι η παραβιαση προσωπικών δεδομένων εφόσον το κάνει ο άλλος με την έγκριση της κοπέλας του; Αλλα γραφω, αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται. Τελος παντων, απλα δεν θες να δεχτεις οτι σε επιασε στον υπνο η πρωην.
pink_glitter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς." Όχι "ζήτα" αλλά "πάρε".... εσύ το έγραψες. Τώρα τα αλλάζεις. Όπως το είπα...ότι σε συμφέρει. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από pink_glitter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις