jimis98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, πως θα σας φαινόταν εκτός απο την θητεία στον στρατό(αεροπορία, ναυτικό, ξηράς) να γινόταν και θητεία στα σώματα ασφαλείας(αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό)? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από jimis98 3 1
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1ον οι μισοι εδω θα σου πουν να καταργηθει τελειως ο στρατος γτ νομιζουν οτι εχουμε γειτονες τους σουηδους. 2ον εντελως διαφορετικα πραγματα για τα οποια προοριζεται ο στρατος και αλλα τα σωματα ασφαλειας. 3ον παλια οι φανταροι βοηθουσαν σε κατασβεση πυρκαγιων τωρα νομιζω αν δεν εχει σφουγκαρισμα δεν πανε 2 1
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, billiboo είπε 1ον οι μισοι εδω θα σου πουν να καταργηθει τελειως ο στρατος γτ νομιζουν οτι εχουμε γειτονες τους σουηδους. Γτ και που υπαρχει στρατος πιστευεις χρησιμευει σε κατι ? Ή οι ελαχιστες βολες που κανεις σου μαθαινουν να χειριζεσαι το οπλο ? Στην μορφη που ειναι αυτη τη στιγμη ο Ελληνικος Στρατος, ναι καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε 7 2 2
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Γτ και που υπαρχει στρατος πιστευεις χρησιμευει σε κατι ? Ή οι ελαχιστες βολες που κανεις σου μαθαινουν να χειριζεσαι το οπλο ? Στην μορφη που ειναι αυτη τη στιγμη ο Ελληνικος Στρατος, ναι καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε δηλαδη το να γινει οπως πρεπει και η εκπαιδευση να ειναι επαρκης δεν το σκέφτεται κανεις? ελεος μερικοι......
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billiboo είπε δηλαδη το να γινει οπως πρεπει και η εκπαιδευση να ειναι επαρκης δεν το σκέφτεται κανεις? ελεος μερικοι...... Αν ξαναδιαβασεις την απαντηση μου, εγραψα οτι στην μορφη που ειναι τωρα ο στρατος. Αν οντως γινοταν σωστη δουλεια δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα αυτη τη στιγμη ειναι καθαρα νταβατζιλικι. 3
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Αν ξαναδιαβασεις την απαντηση μου, εγραψα οτι στην μορφη που ειναι τωρα ο στρατος. Αν οντως γινοταν σωστη δουλεια δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα αυτη τη στιγμη ειναι καθαρα νταβατζιλικι. αν ειναι ετσι και τα νοσοκομεια υπολειτουργουν, και τα σχολεια εχουν προβληματα και τα πανεπιστημια, απτο να ειναι σε κακη κατασταση ας τα κλεισουμε να τελειωνουμε. και ναι ολο και σε κατι θα χρησιμεύσει. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από billiboo 1 1
Gilmen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, jimis98 είπε Καλησπέρα παιδιά, πως θα σας φαινόταν εκτός απο την θητεία στον στρατό(αεροπορία, ναυτικό, ξηράς) να γινόταν και θητεία στα σώματα ασφαλείας(αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό)? Εχω κατι ιδεες για το λιμενικο να περασω κατι λαθραια που θελω ...και στην αστυνομια καλη φαση εχω κατι μουτρα στην μπουκα ευκαιρια να ξεκαθαρισω λιγο κατι λογαριασμους σαν εθελοντης αστυνομικος......🤣 1
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, billiboo είπε αν ειναι ετσι και τα νοσοκομεια υπολειτουργουν, και τα σχολεια εχουν προβληματα και τα πανεπιστημια, απτο να ειναι σε κακη κατασταση ας τα κλεισουμε να τελειωνουμε. και ναι ολο και σε κατι θα χρησιμεύσει. Το θεμα ειναι για τον στρατο (μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα για νοσοκομεια/σχολεια να το συζητησουμε εκει). Σε τι μπορει να χρησιμευσει ο στρατος στη σημερινη του μορφη ?
jimis98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, billiboo είπε 1ον οι μισοι εδω θα σου πουν να καταργηθει τελειως ο στρατος γτ νομιζουν οτι εχουμε γειτονες τους σουηδους. 2ον εντελως διαφορετικα πραγματα για τα οποια προοριζεται ο στρατος και αλλα τα σωματα ασφαλειας. 3ον παλια οι φανταροι βοηθουσαν σε κατασβεση πυρκαγιων τωρα νομιζω αν δεν εχει σφουγκαρισμα δεν πανε και με την φωτιά στο μάτι ο στρατός εκεί ήταν και βοηθαγε
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Το θεμα ειναι για τον στρατο (μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα για νοσοκομεια/σχολεια να το συζητησουμε εκει). Σε τι μπορει να χρησιμευσει ο στρατος στη σημερινη του μορφη ? σε περισσότερα απο το να μην υπαρχει
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billiboo είπε σε περισσότερα απο το να μην υπαρχει Οπως ? Δεν μου λες παραδειγματα. Εγω μπορω να σου πω 2. Το πρωτο ειναι οτι εχεις εξοδα 2-3 χιλιαρικα σε μια θητεια και σου δινουν 8 ευρω το μηνα. Το δευτερο ειναι οτι γινεσαι ειδικος στο ξυσιμο καθε μερα 3
christakos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, billiboo είπε σε περισσότερα απο το να μην υπαρχει Πχ στο να χάνεις 9 μήνες από τη ζωή σου. Ή στο πως να μάθεις να σφουγγαρίζεις. Παραγωγικός χρόνος. 3 2
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Οπως ? Δεν μου λες παραδειγματα. Εγω μπορω να σου πω 2. Το πρωτο ειναι οτι εχεις εξοδα 2-3 χιλιαρικα σε μια θητεια και σου δινουν 8 ευρω το μηνα. Το δευτερο ειναι οτι γινεσαι ειδικος στο ξυσιμο καθε μερα ρε φιλε τι θες να σου εξηγησω ακριβως δηλαδη? αν δεν καταλαβαινεις και μονος σου οτι εαν ερθει η ωρα πχ και γινει πολεμος τι ειναι καλύτερο να μην εχεις καθολου η εστω και ανεκπαιδευτους που μπορεις να εκπαιδευσεις? ειναι σωστη αντιμετωπιση τωρα το δεν δουλευει σωστα κλειστο? γτ δεν λες καντε την θητεια σοβαρη? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από billiboo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 γιατι τσακωνεστε για το στρατο ενω θα επρεπε να μιλατε για το φανταριλικι? και ναι το φανταριλικι ειναι μια μαλακια και μιση, δε σου μαθαινει τιποτα και χανεις 9 μηνες απ τη ζωη σου.
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billiboo είπε ρε φιλε τι θες να σου εξηγησω ακριβως δηλαδη? αν δεν καταλαβαινεις και μονος σου οτι εαν ερθει η ωρα πχ και γινει πολεμος τι ειναι καλύτερο να μην εχεις καθολου η εστω και ανεκπαιδευτους που μπορεις να εκπαιδευσεις? ειναι σωστη αντιμετωπιση τωρα το δεν δουλευει σωστα κλειστο? Μιλαμε για θητεια φιλε μην μπερδευεσαι. Σε περιπτωση πολεμου, στην εποχη που ειμαστε θα φας 10 πυραυλους, μονο στρατο δεν θα δεις εξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις