Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

καλημερα καλη εβδομαδα,δεν θα θελα να προβω σε τετοια πραγματα καπως πιο ηρεμα θελω να το λυσω γιατι ειναι γυναικα με παιδι-παιδια αλλα δεν κανει καμια προσπαθεια κι εκεινη απο την πλευρα της

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις, οπότε ποια ακριβώς είναι η ερώτηση σου εδώ?

• Like 3
Δημοσ.

Κοιτα μπορει να ντρεπεται να σου εξηγησει,αλλα οπως κ να εχει πρεπει να σου πει τι συμβαινει ωστε να κανεις κ εσυ τα κουμαντα σου.Προσπαθησε να κανεις μια ανθρωπινη κουβεντα ξεκινωντας απο το οτι καταλαβαινω οτι υπαρχει προβλημα θελω να βοηθησω αλλα εξηγησε μου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κινητό? Δοκίμασες να της στείλεις ένα μήνυμα? Μπορει να φοβάται ρε παιδί μου και για αυτο να αποφεύγει.Μηπως έμεινε άνεργη ξερω γω. Μένει καιρο εκει?Ως τωρα ηταν εντάξει στις υποχρεώσεις της?Ολα παιζουν το ρόλο τους

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις, οπότε ποια ακριβώς είναι η ερώτηση σου εδώ?

Φορουμ ανταλλαγη αποψεων για ενα συγκεκριμενο θεμα και γνωμων..Το να βαλω δικηγορο η' να της κανω εξωση το ξερω και μονος μου χαιρω πολυ

6 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Έχει κινητό? Δοκίμασες να της στείλεις ένα μυνημα? Μπορει να φοβάται ρε παιδί μου και για αυτο να αποφεύγει.Μηπως έμεινε άνεργη ξερω γω. Μένει καιρο εκει?Ως τωρα ηταν εντάξει στις υποχρεώσεις της?Ολα παιζουν το ρόλο τους

Σεπτεμβριο μπηκε στο σπιτι,εμενε η γιαγια της μεχρι τοτε (με εκεινη δεν υπηρχε καμια καθυστερηση για πολλα χρονια) γι αυτο και την προτιμησα (Το βασικο προβλημα ειναι οτι το σπιτι ειναι σε νησι κι εγω ειμαι στην Αθηνα και προσπαθω να βγαλω ακρη κακος που δεν το εγραψα απ την αρχη )

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
  • Like 1
Δημοσ.

Αφησε της ένα σημείωμα στο σπίτι, του τύπου θα ηθελα να τα πούμε απο κοντα και να βρούμε μια λύση, καταλαβαίνω οτι μπορει να εχεις καποιο προβλημα και θα ηθελα να βοηθησω,

αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις, αλλα περιεχει μεγαλο ρισκο, το οποιο δεν ξερω αν θελεις να παρεις, δηλαδη αν αυτη δεν εχει καποιο σοβαρο θεμα και απλα θελει να καθυστερει τις πληρωμες τοτε με τετοια προσεγγιση το πιο πιθανο ειναι να συνεχισει το ιδιο θεμα, αν απο την αλλη ειναι σωστη και ντρεπεται να σε αντιμετωπισει με ενα τετοιο μηνυμα νομιζω οτι θα ερθετε κοντα σε μια συμβιβαστικη λυση

Ελπιζω να βοηθησα :)

Δημοσ.

@ts

Αν μέσα στο πρώτο 3μηνο 4μηνο άρχισε το φέσι φαντάσου τι θα γίνει όταν παραγνωριστείτε. Ειδικά αν σε έχει δει "μαλακό".

Σέβομαι την όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος, ειδικά αυτή την εποχή. Μπορεί όμως να αντιμετωπίζεις κι εσύ δυσκολίες εξαιτίας της.

Και βέβαια αυτό που θεωρώ απαράδεκτο (και σίγουρα ένδειξη όχι καλοπροαίρετου οφειλέτη) είναι η μη απάντηση στις απόπειρες επικοινωνίας.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά έπραξες τότε. Κι εγω θα διάλεγα τέτοιο άνθρωπο.

Στείλε μήνυμα για αρχη. Μονο αυτό. Η επικοινώνησε με κάποιον γειτονα εκει να δεις. Ειναι καλά? Μηπως εχει συμβει κάτι? Μη προτρέξεις σε δικηγόρους όταν υπάρχει ένα καλό παρελθόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Σωστά έπραξες τότε. Κι εγω θα διάλεγα τέτοιο άνθρωπο.

Στείλε μήνυμα για αρχη. Μονο αυτό. Η επικοινώνησε με κάποιον γειτονα εκει να δεις. Ειναι καλά? Μηπως εχει συμβει κάτι? Μη προτρέξεις σε δικηγόρους όταν υπάρχει ένα καλό παρελθόν.

Εχει μια θεια - νονα κατι τετοιο που εχει μαγαζι εκει και μιλαω με εκεινη ποτε ποτε..Απλα εχω την αισθηση οτι δεν της φτανουν τα χρηματα για ολα και αφηνει το ενοικιο τελευταιο και απληρωτο

1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Δεν κανεις ενα τηλεφωνο στην γιαγια της καλυτερα ?

Πες της εχω θεματακι με την εγγονουλα σου κτλ....

Η γιαγια στο μερος που ειναι δεν δεχεται κλησεις αλλιως θα ηταν ακομα στο σπιτι .. :P 

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
  • Sad 1
Δημοσ.

Για εμένα όσο άνθρωπος και αν είσαι και όσο άσχημα και να νιώθεις πρέπει να προβείς από τώρα στις νόμιμες ενέργειες. Γιατί σε 2-3 μήνες θα έρθει η φορολογική και θα πληρώσεις κανονικά την εφορία σου για το ενοίκιο που δεν εισέπραξες. Δυστυχώς έχει γίνει σύστημα το να δίνουν 2-3 ενοίκια και μετά να πιστόλιαζουν και να μένουν μέσα μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια του ιδιοκτήτη... και δεν είναι πάντοτε λόγω έλλειψης χρημάτων (που και πάλι αν δεν έχει τα αναγκαία λεφτά ας βρει ένα φθηνότερο σπίτι που θα μπορεί να πληρώσει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...