Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερες, Οπως λεει ο τιτλος, ψαχνω εδω και καιρο wireless headphones over head (via bluetooth). Διαβαζω κριτικες αλλα μηπως καποιος απο δω εχει αγορασει παρομοια ωστε να προσφερει feedback. Brands: Bose/Sennheiser και οποιαδηποτε καλη μαρκα, εκτος απο Beats. Θελω οπωσδηποτε noice cancelling, να εχουν πολυ καλο μπασο, και επειδη φοραω γυαλια, να εχουν καλο cushioning. Budget: £300 P.S Ζω Αγγλια. Cheers lads
janus5555 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 έχω τα JAYBIRD X2 περίπου 2 χρόνια. Τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο αλλά και στο λεωφορείο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κρατιούνται καλά στη θέση τους, συνδέονται με κινητό/ λαπτοπ εύκολα, έχουν αρκετά καλό ήχο και πολύ καλή κάλυψη εξωτερικού ήχου- δλδ στο λεωφορείο δεν ακούω καθόλου τα καψουροτράγουδα του οδηγού... Στα πλην, μέχρι τώρα μου εμφάνισαν θεματάκια στα κουμπιά ελέγχου, κολλούσαν καμιά φορά και δεν άναβαν ή το κουμπί χαμηλής έντασης κολλούσε. Η εταιρία μου αντικατέστησε ένα ελαττωματικό ζευγάρι ενόσω εγγύησης αλλά νομίζω για την ονομαστική τιμή τέτοια θέματα θα έπρεπε να είναι σπάνια. Συνολικά πάντως πολύ ευχαριστημένος.
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, janus5555 είπε έχω τα JAYBIRD X2 περίπου 2 χρόνια. Τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο αλλά και στο λεωφορείο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κρατιούνται καλά στη θέση τους, συνδέονται με κινητό/ λαπτοπ εύκολα, έχουν αρκετά καλό ήχο και πολύ καλή κάλυψη εξωτερικού ήχου- δλδ στο λεωφορείο δεν ακούω καθόλου τα καψουροτράγουδα του οδηγού... Στα πλην, μέχρι τώρα μου εμφάνισαν θεματάκια στα κουμπιά ελέγχου, κολλούσαν καμιά φορά και δεν άναβαν ή το κουμπί χαμηλής έντασης κολλούσε. Η εταιρία μου αντικατέστησε ένα ελαττωματικό ζευγάρι ενόσω εγγύησης αλλά νομίζω για την ονομαστική τιμή τέτοια θέματα θα έπρεπε να είναι σπάνια. Συνολικά πάντως πολύ ευχαριστημένος. Cheers mate, αλλα δεν ψαχνω "ψειρες". Αλλα headphones over head. Thank you though!
handsomegamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/10771262/Logitech-G533.html ειναι αξιοπιστα
Leleouras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κοίταξε σε logitech g533 θεωρώ ανούσιο να δώσεις παραπάνω λεφτά σε κάτι αντίστοιχο. εκτός αν σε ενδιαφέρει για δουλειά (με πρόλαβε ο όμορφος^) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Leleouras
Stamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα η γνώμη μου είναι να πας σε σχετικό κατάστημα να τα δεις απο κοντά, να δοκιμάσεις και να σου δώσουν και 5 πληροφορίες σωστές. Γιατί για το budget που διαθέτεις είναι κρίμα να πάρεις κάτι επειδή απλά στο πρότειναν 1
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Leleouras είπε κοίταξε σε logitech g533 θεωρώ ανούσιο να δώσεις παραπάνω λεφτά σε κάτι αντίστοιχο. εκτός αν σε ενδιαφέρει για δουλειά (με πρόλαβε ο όμορφος^) Δε θελω μικροφωνο 😜 Κοιταζω εδω και καιρο τα Bose Quiet Comfort 35 (series II) Πραγματικα θελω πολυ καλη ποιοτητα ηχου, κ noise cancelling. Δεν τα θελω για gaming. 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Εμένα η γνώμη μου είναι να πας σε σχετικό κατάστημα να τα δεις απο κοντά, να δοκιμάσεις και να σου δώσουν και 5 πληροφορίες σωστές. Γιατί για το budget που διαθέτεις είναι κρίμα να πάρεις κάτι επειδή απλά στο πρότειναν Σωστα, λογικα θα παω το Σαββατο ή Κυριακη σε καποια μαγαζια. Cheers mate 1
donblunts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Hi, Εγώ σαν φτωχαδάκι έχω αυτά, που τα είχα πάρει 90€~ κ είμαι φουλ ευχαριστημένος, δυνατός ήχος, καλό μπάσο, καλή μπαταρία (δεν την έχω μετρήσει ακριβώς), γρήγορη σύνδεση στο μπλε δόντι.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τα Bose που είπες και τα xm3 της Sony.
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τελικα ενας συναδελφος εχει τα Bose που κοιταζα, τα δοκιμασα κ αυτα τελικα θα παρω. Cheers everyone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα