RedMike7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Όπως γράφει και τίτλος, λόγο υπέρβασης του ορίου και μη σωστής πληρωμής των μηναίων λογαριασμών της πιστωτικής μου κάρτας, εδώ και κάποιους μήνες. Με πήραν τηλ από εισπρακτική και μου πρότειναν να μετατραπεί η κάρτα μου σε δάνειο, όπου θα δίνω ένα συγκεκριμένο πόσο (50,00 ευρώ) κάθε μήνα, για όσα χρόνια χρειαστεί. Αξίζει να χρεωθώ ένα τέτοιο δάνειο ή να την αφήσω ως έχει και να βάζω 50+ κάθε μήνα;
kleo1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 και πως ακριβώς περιμένεις να σου πει κάποιος αν αξίζει ή όχι να χωρίς να υπάρχουν δεδομένα;
haris_216 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Για να συγκρίνεις τα δύο σενάρια θα πρέπει να βάλεις κάτω τι σου στοιχίζει τώρα η κάρτα (επιτόκιο, υπερημερίες και περίπου κόστος τελικής εξόφλησης) και τι θα στοιχίσει το δάνειο (επιτόκιο, κλπ). Συνήθως τα νούμερα είναι υπέρ του δανείου όπου και θα "σβηστούν" οι υπερημερίες αφού πλέον θα μιλάμε για νέο "προϊόν". Να προσέξεις όμως, ειδικά αν το ποσό είναι μεγάλο, μήπως σου ζητήσουν εγγυητή ή εξασφάλιση (ακίνητο). Είναι ένα κλασσικό τραπεζικό τρικάκι όπου ενώ φαίνεται ότι σε διευκολύνουν στην πράξη σε δένουν χειροπόδαρα 4
RedMike7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, kleo1 είπε και πως ακριβώς περιμένεις να σου πει κάποιος αν αξίζει ή όχι να χωρίς να υπάρχουν δεδομένα; Από προσωπική εμπειρία ίσως. 3 λεπτά πριν, haris_216 είπε Για να συγκρίνεις τα δύο σενάρια θα πρέπει να βάλεις κάτω τι σου στοιχίζει τώρα η κάρτα (επιτόκιο, υπερημερίες και περίπου κόστος τελικής εξόφλησης) και τι θα στοιχίσει το δάνειο (επιτόκιο, κλπ). Συνήθως τα νούμερα είναι υπέρ του δανείου όπου και θα "σβηστούν" οι υπερημερίες αφού πλέον θα μιλάμε για νέο "προϊόν". Να προσέξεις όμως, ειδικά αν το ποσό είναι μεγάλο, μήπως σου ζητήσουν εγγυητή ή εξασφάλιση (ακίνητο). Είναι ένα κλασσικό τραπεζικό τρικάκι όπου ενώ φαίνεται ότι σε διευκολύνουν στην πράξη σε δένουν χειροπόδαρα Σίγουρα θα κάνω την σύγκριση μόλις με ενημερώσουν από την εισπρακτική για την αίτηση που έκανα. Όπου θα μάθω το τελικό ποσό με τους τόκους και την διάρκεια του.
james9tito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Το εκανα προ 10ετιας. Προσωπικη γνωμη ειναι ο μοναδικος τροπςο να μπεις σε μια σειρα αφου ολα ξεκινουν απο το δεν μπορεσες να διαχειριστεις την πιστωτικη. Θα σου κανουν ενα δανειο και το 5χιλιαρο που χρωστας θα γινει 6χιλιαρο αυτοματως (ισως και περισσοτερο) με τους τοκους . Το ποσο μεγαλυτερο εξαρταται απο το ποσα μπορεις να δινεις το μηνα. Δηλαδη αν εχεις ενα χρεος πχ 5000€ και τους πεις θα βαζω 50 ευρω το μηνα , μιλαμε για αποπληρωμη σε 8+ χρονια. Ε θα σου παρουν το σκαλπ στους τοκους. Επισης ακομα και καλοπληρωτης να εισαι με την παραμικρη καθυστερηση θα σε σκισουν στα τηλεφωνα, εσενα , τους γονεις σου, τη γυναικα σου, τη δουλεια σου , το γειτονα σου κλπ κλπ. Καταληγω οτι ειναι ο μοναδικος τροπος να μπεις σε σειρα αλλιως τους πιστολιαζεις το χρεος και θα υποστεις τις συνεπειες. (Το τελευταιο ειναι πλακα , αλλα θα στο προτεινει καποιος εδω μεσα ειμαι σιγουρος) 2
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 για να σου κανουν τετοια προταση σημαινει οτι δεν εχεις περιουσιακα στοιχεια,αν ειναι ετσι απο μενα ενα μεγαλο ΟΧΙ 1
lightsout Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Όπως γράφει και τίτλος, λόγο υπέρβασης του ορίου και μη σωστής πληρωμής των μηναίων λογαριασμών της πιστωτικής μου κάρτας, εδώ και κάποιους μήνες. Με πήραν τηλ από εισπρακτική και μου πρότειναν να μετατραπεί η κάρτα μου σε δάνειο, όπου θα δίνω ένα συγκεκριμένο πόσο (50,00 ευρώ) κάθε μήνα, για όσα χρόνια χρειαστεί. Αξίζει να χρεωθώ ένα τέτοιο δάνειο ή να την αφήσω ως έχει και να βάζω 50+ κάθε μήνα; Η ελάχιστη δόση στην πιστωτική σου σήμερα πόσο είναι;
RedMike7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, james9tito είπε Το εκανα προ 10ετιας. Προσωπικη γνωμη ειναι ο μοναδικος τροπςο να μπεις σε μια σειρα αφου ολα ξεκινουν απο το δεν μπορεσες να διαχειριστεις την πιστωτικη. Θα σου κανουν ενα δανειο και το 5χιλιαρο που χρωστας θα γινει 6χιλιαρο αυτοματως (ισως και περισσοτερο) με τους τοκους . Το ποσο μεγαλυτερο εξαρταται απο το ποσα μπορεις να δινεις το μηνα. Δηλαδη αν εχεις ενα χρεος πχ 5000€ και τους πεις θα βαζω 50 ευρω το μηνα , μιλαμε για αποπληρωμη σε 8+ χρονια. Ε θα σου παρουν το σκαλπ στους τοκους. Επισης ακομα και καλοπληρωτης να εισαι με την παραμικρη καθυστερηση θα σε σκισουν στα τηλεφωνα, εσενα , τους γονεις σου, τη γυναικα σου, τη δουλεια σου , το γειτονα σου κλπ κλπ. Καταληγω οτι ειναι ο μοναδικος τροπος να μπεις σε σειρα αλλιως τους πιστολιαζεις το χρεος και θα υποστεις τις συνεπειες. (Το τελευταιο ειναι πλακα , αλλα θα στο προτεινει καποιος εδω μεσα ειμαι σιγουρος) Αυτός είναι ο σκοπός μου. Να μπει σε μια σειρά και να ξεχρεωθεί. 23 λεπτά πριν, slk200gr είπε για να σου κανουν τετοια προταση σημαινει οτι δεν εχεις περιουσιακα στοιχεια,αν ειναι ετσι απο μενα ενα μεγαλο ΟΧΙ Πέρα από ένα αυτοκίνητο δεν έχω κάτι άλλο στο όνομα μου. 22 λεπτά πριν, lightsout είπε Η ελάχιστη δόση στην πιστωτική σου σήμερα πόσο είναι; Δεν υπάρχει ελάχιστη δόση λόγο του ότι το ποσό είναι ληξιπρόθεσμο.
lary7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Λογικά το δάνειο εχει πολύ μικρότερο επιτόκιο. Επίσης ζήτα κούρεμα μέρους τον τόκων. Κάτσε δες πόσο είναι το κεφάλαιο και πόσοι οι τόκοι και ζήτα κούρεμα για να δεχθείς να μπείς σε δόσεις. Γενικά ζήτα κούρεμα και δεν ξέρεις που θα κάτσει, και βάλε όσο μεγαλύτερη δοση σου επιτρέπει το εισόδημά σου
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mike_Ax. είπε . Πέρα από ένα αυτοκίνητο δεν έχω κάτι άλλο στο όνομα μου. Αυτοκινητα δεν παιρνουν ,μπορεις να τους χορέψεις και κουρεμα και δοσεις με την πιστωτικη ,το εκανε φιλος μου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) γνωστός χρωστούσε 5κ σε εθνικη πιστωτικη δεν έχει να πληρωσει εφθασε 9κ τους πιστολιασε και δεν του χουν παρει το οχημα, χρονια τωρα, δεν εχει κατι αλλο στο όνομα του. και καλά έκανε. Ακου εκει θέλουν 9κ. Ας ερθουν να τα παρουν, το αμαξι μολις 500 ευρώ θα κοστιζει πλεον. και του ήρθε ενα χαρτι οτι πηγε σε fund. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
tsofras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλά έκανε ο ένας που πιστολιασε καλά έκανε ο άλλος και πάμε εμείς που είμαστε καλοπληρωτες τόσα χρόνια και μας ξεβρακωνουν για να μας εγκρίνουν μικρά ποσά όταν τα έχουμε ανάγκη. Σας τα χρωσταγε η τράπεζα να σας τα χαρίσει και δεν το ξέρω? Επιχείριση είναι όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα δάνειο ας μην το πάρει , τι νοοτροπία είναι αυτή του πιστολιασε το και καλά θα κάνεις? ( Δεν αναφέρομαι στο χιούμορ αλλά σε αυτούς που το εννοούν) 16 4 1
duende Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, whoose είπε γνωστός χρωστούσε 5κ σε εθνικη πιστωτικη δεν έχει να πληρωσει εφθασε 9κ τους πιστολιασε και δεν του χουν παρει το οχημα, χρονια τωρα, δεν εχει κατι αλλο στο όνομα του. και καλά έκανε. Ακου εκει θέλουν 9κ. Ας ερθουν να τα παρουν, το αμαξι μολις 500 ευρώ θα κοστιζει πλεον. και του ήρθε ενα χαρτι οτι πηγε σε fund. τα funds δεν ειναι βλακες. θα περιμενουν, και οταν ειναι η καταλληλη στιγμη θα τον κυνηγησουν μεχρι να του παρουν και τα σωβρακα. δε θα τον αφησουν σε χλωρο κλαρι.. εδω δε χαριζουν 200 και 300 ευρω απο χρωστουμενα σε κινητα κλπ, θα χαρισουν 9 χιλιαρικα? εγω δε θα κοιμομουν ησυχος το βραδυ παντως.. 3 ώρες πριν, Mike_Ax. είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Όπως γράφει και τίτλος, λόγο υπέρβασης του ορίου και μη σωστής πληρωμής των μηναίων λογαριασμών της πιστωτικής μου κάρτας, εδώ και κάποιους μήνες. Με πήραν τηλ από εισπρακτική και μου πρότειναν να μετατραπεί η κάρτα μου σε δάνειο, όπου θα δίνω ένα συγκεκριμένο πόσο (50,00 ευρώ) κάθε μήνα, για όσα χρόνια χρειαστεί. Αξίζει να χρεωθώ ένα τέτοιο δάνειο ή να την αφήσω ως έχει και να βάζω 50+ κάθε μήνα; κανε το δανειο και μην ακουμπησεις ποτε ξανα πιστωτικη (που δε σα σου δωσει κανεις βασικα, αλλα ειναι υπερ σου). καιαν σου δωθει ποτε η ευκαιρια να το αποπληρωσεις νωρις, καντο και μη τα λυπηθεις. ειναι μεγαλο πραγμα να μη χρωστας σε κανεναν 2
kleo1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ηλίθιος λαός που δεν είναι να απορείς με την κατάντια του. Από τη μία γκρινιάζουμε με την κατάσταση που επικρατεί και από την άλλη δίνουμε συμβουλές στους άλλους να μην πληρώνουν. Ρε κακομοίρηδες, αν δε πληρώσουν όλοι αυτοί οι μπαταχτσήδες ξέρετε ποιος θα τα πληρώσει; Λένε τις τράπεζες κλέφτες αλλά εμένα άλλος μου φαίνεται είναι ο κλέφτης. Δε πειράζει, ας μη πληρώσουν και μετά γκρινιάξτε γιατί οι φορολογούμενοι αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους για να σώσουν ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες). Ειδικά αν αυτοί που δίνουν τις συμβουλές είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, πρέπει να είναι πολύ μεγάλα κορόιδα. 10 2
cumulus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, kleo1 είπε Ηλίθιος λαός που δεν είναι να απορείς με την κατάντια του. Από τη μία γκρινιάζουμε με την κατάσταση που επικρατεί και από την άλλη δίνουμε συμβουλές στους άλλους να μην πληρώνουν. Ρε κακομοίρηδες, αν δε πληρώσουν όλοι αυτοί οι μπαταχτσήδες ξέρετε ποιος θα τα πληρώσει; Λένε τις τράπεζες κλέφτες αλλά εμένα άλλος μου φαίνεται είναι ο κλέφτης. Δε πειράζει, ας μη πληρώσουν και μετά γκρινιάξτε γιατί οι φορολογούμενοι αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους για να σώσουν ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες). Ειδικά αν αυτοί που δίνουν τις συμβουλές είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, πρέπει να είναι πολύ μεγάλα κορόιδα. Πεστα ρε φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις