Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστόλι φίλε.Εχω δάνειο 3.000 σε ρύθμιση που δεν πληρώνω και παρακαλαεί η τράπεζα να δώσω 900 ευρώ για να την ξεπληρώσω.

Οταν φθάσουν 100 ευρώ ίσως τά δώσω.

• Thanks 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agis2000 είπε

Πιστόλι φίλε.Εχω δάνειο 3.000 σε ρύθμιση που δεν πληρώνω και παρακαλαεί η τράπεζα να δώσω 900 ευρώ για να την ξεπληρώσω.

Εγώ λέω να περιμένεις λίγο μήπως σου δώσουν κανα 500αρικο και βγάλεις κιόλας

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω απορία πώς γίνεται να καταλήγει κάποιος να χρωστάει σε πιστωτικές και μετά να απαντάνε οι περισσότεροι ότι είναι παγίδες κτλ..

Δεν είναι θέμα Έλληνα αλλά θέμα ανθρώπου, δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι θα πάρει κάτι και δεν θα το πληρώσει ποτέ?

Δημοσ.

ουσιαστικα επειδη η τραπεζα φοβαται την ταπα απο τον μπαταχτση , του λεει ελα εδω να το κανουμε δανειο να πληρωσεις λιγοτερα σχετικα, να τα εχω πιο σιγουρα κι εγω...

υ.γ.- καταντια λαου

2 ώρες πριν, Agis2000 είπε

τυπε εισαι μεγαλος μαγκας, ειμαι σιγουρος με παρομοιο τροπο εχεις "προοδευσει" απειρα στην ζωη σου

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια λέτε τα ακούνε κάποιοι αφελείς βγάζουν πιστωτικές δεν τις πληρώνουν και μετά βαράνε το κεφάλι τους.

Δεν πληρώνεις και τι σώθηκες;;;; Ξέρεις τι είναι να είσαι καταδικασμένος μια ζωή να μην μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο να μην μπορείς να αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία, να μην μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί οι Τράπεζες θα κυνηγάνε και αυτήν,να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί δεν βρίσκεις τρόπους να βγεις μέσα από αυτό το μαύρο τούνελ;;;;;;

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να ζει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αυτό τον τρόπο τι να πω.Ας βγάλει πιστωτική ας αγοράσει βλακείες που δεν του χρειάζονται ας χαρεί για 1-2-3-4 χρόνια και μετά ας ζει κάτω από ένα συνεχές και ανελέητο κυνηγητό από τις Τράπεζες.

Οπότε μη βγαίνουμε και λέμε ότι νάναι. Όσους γνωστούς ξέρω που το έχουν κάνει (και είναι αρκετοί) ολονών η ζωή έχει καταντήσει μαρτύριο. Τους βλέπω και τους λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους βοηθήσω.Έκαναν την επιλογή τους και θα πληρώνουν για πολλά χρόνια.Οι περισσότεροι ίσως μέχρι και να πεθάνουν.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, whoose είπε

γνωστός χρωστούσε 5κ σε εθνικη πιστωτικη δεν έχει να πληρωσει εφθασε 9κ

τους πιστολιασε και δεν του χουν παρει το οχημα, χρονια τωρα, δεν εχει κατι αλλο στο όνομα του.

και καλά έκανε. Ακου εκει θέλουν 9κ. Ας ερθουν να τα παρουν, το αμαξι μολις 500 ευρώ θα κοστιζει πλεον.

και του ήρθε ενα χαρτι οτι πηγε σε fund. 

Το Λαμόγιο...

Και άλλο Λαμόγιο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πληρώσεις, αλλά μόνο το κεφάλαιο και όχι τους τόκους. Οπότε θα ζητήσεις κούρεμα 100% των τόκων ... και αν θέλουν ας πούνε όχι!

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τέτοια λέτε τα ακούνε κάποιοι αφελείς βγάζουν πιστωτικές δεν τις πληρώνουν και μετά βαράνε το κεφάλι τους.

Δεν πληρώνεις και τι σώθηκες;;;; Ξέρεις τι είναι να είσαι καταδικασμένος μια ζωή να μην μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο να μην μπορείς να αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία, να μην μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί οι Τράπεζες θα κυνηγάνε και αυτήν,να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί δεν βρίσκεις τρόπους να βγεις μέσα από αυτό το μαύρο τούνελ;;;;;;

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να ζει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αυτό τον τρόπο τι να πω.Ας βγάλει πιστωτική ας αγοράσει βλακείες που δεν του χρειάζονται ας χαρεί για 1-2-3-4 χρόνια και μετά ας ζει κάτω από ένα συνεχές και ανελέητο κυνηγητό από τις Τράπεζες.

Οπότε μη βγαίνουμε και λέμε ότι νάναι. Όσους γνωστούς ξέρω που το έχουν κάνει (και είναι αρκετοί) ολονών η ζωή έχει καταντήσει μαρτύριο. Τους βλέπω και τους λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους βοηθήσω.Έκαναν την επιλογή τους και θα πληρώνουν για πολλά χρόνια.Οι περισσότεροι ίσως μέχρι και να πεθάνουν.

Έτσι ακριβώς. Ηθικά δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να πιστολιάσω τράπεζα. Αντιθέτως μάλιστα, είναι και ευγενής πράξη. Αλλά το ερώτημα είναι, με τί συνέπειες; Και για τους περισσότερους, το κόστος είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τα οφέλη. Διότι 3 και 5 χιλιάδες ευρώ δεν πρόκειται να φτιάξουν την ζωή κανενός, αλλά τα λαμόγια των τραπεζών μπορούν εύκολα να του την κάνουν πολύ δύσκολη. Αν τώρα κάποιος πρόκειται να φύγει για Βραζιλία και είναι σίγουρος ότι δεν θα τον βρουν ποτέ ούτε θα μεταφέρουν το χρέος σε συγγενείς του, τότε μάλιστα. Αλλιώς, για 3 και για 5 χιλιάρικα δεν αξίζει η ταλαιπωρία.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Πηζετε τσιράκια των τραπεζών;

οταν τους εκανες τεμεναδες να εγκρινουν τα δανειο αλλος επηζε μυστη μου..

προβλεπω να σε σταζει η τραπεζα σε ευθετω χρονο

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, opcorsa είπε

οταν τους εκανες τεμεναδες να εγκρινουν τα δανειο αλλος επηζε μυστη μου..

προβλεπω να σε σταζει η τραπεζα σε ευθετω χρονο

Θα μου κλάσει μάντρες.Δεν έχω τίποτα στ όνομα μου.Αυτοι με παρακαλάνε να δώσω ένα ποσό αλλά τό πιστολιασμα θα συνεχίσει μέχρι τελικής πτώσεως.

Δημοσ.

αλλο ενα θεμα που τα σχολια δειχνουν ποσο αμορφωτοι, αξεστοι, αχρηστοι και βρωμολαος ειμαστε, απλως μην απορειτε ουτε να γαβγιζεται γι αυτα που κανουν οι πολιτικοι, γτ σε ατομα σαν και εσας αξιζουν αυτοι οι πολιτικοι. καλανα σας κανουν ετσι να σας εχουν δουλους αφου το θελετε και ζητιανους

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Θα μου κλάσει μάντρες.Δεν έχω τίποτα στ όνομα μου.Αυτοι με παρακαλάνε να δώσω ένα ποσό αλλά τό πιστολιασμα θα συνεχίσει μέχρι τελικής πτώσεως.

και ούτε πρόκειται να έχεις με αυτά τα μυαλά.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

καλο τειρεσια τυπε..

16 λεπτά πριν, karaLRS είπε

και ούτε πρόκειται να έχεις με αυτά τα μυαλά.

εκει ακριβως το πηγαινα...

(αλλα που μυαλο)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λιγη ψυχραιμια σε ολη την υφηλιο ετσι γινεται. Συγγνωμη αλλα ουτε στο πιστολιασμα ειναι πρωταθλητης ο ελληνας. Απ οσο ξερω μαλιστα στην αμερικη αμα το αφησεις το χρεος καιρο παει σε εισπρακτικη η οποια πολλες φορες δεν εχει την χαρτουρα να επιβεβαιωσει το χρεος, οποτε και αυτο παραγραφεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...