Προς το περιεχόμενο

iPad 9.7 2019

nikοs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους είμαι κάτοχος του εξαιρετικού iPad 9.7 2017 το οποίο και έχω κατά ευχαριστηθεί . Το μόνο στραβό του είναι η χωρητικότητα του που περιορίζεται στα 32gb. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του επερχόμενου iPad 9.7 2019 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά είμαι σε δίλλημα να περιμένω το 9.7 η να αγοράσω το iPad Pro του 2017;;; Τι προτείνεται ;

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου, ποτέ δεν αξίζει να περιμένεις για την επόμενη έκδοση ενώ το χρειάζεσαι τώρα...

Θα μπορούσες να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο του 2017, μετά να πουλήσεις αυτό που έχεις τώρα. Αυτό θα έκανα εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, nikοs είπε

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του επερχόμενου iPad 9.7 2019 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά είμαι σε δίλλημα να περιμένω το 9.7 η να αγοράσω το iPad Pro του 2017;;; 

Αρχικά, το ipad 2019 είναι φήμες για την ώρα. Υποθέτω πως θα επιβεβαιωθούν, αλλά είναι φήμες. 

Από εκεί κ πέρα, αναφέρεσαι στο ipad pro 10.5 του 2017 64 Gb? 

Γενικότερα, είτε επιβεβαιωθούν είτε όχι οι φήμες, μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά ipads. Εξαρτάται λοιπόν ποια η χρήση που θες να κάνεις και τί budget διαθέτεις. Στη δική μου την περίπτωση, προτίμησα το ipad pro 10.5. Το ήθελα κυρίως για διάβασμα και σημειώσεις λόγω δουλειάς (με pencil) οπότε το pro ήταν μονόδρομος λόγω οθόνης και latency στυλού :)Αν και αναμενόταν το pro 2018 το Σεπτέμβρη (πήρα το δικό μου Αύγουστο 2018) δεν περίμενα (και καλά έκανα τελικά, ειδικά λόγω τιμής) καθώς δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω κι ούτε με εντυπωσιάζουν τα thin bezels κλπ. Πέρα από αυτούς τους λόγους το προτίμησα λόγω επεξεργαστικής ισχύς και φυσικά αντοχής στο χρόνο. 

Για εμένα όμως, το βασικό πρόβλημα παραμένει. Το κλειδωμένο ios δεν σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα. Συνεπώς, τονίζω για τις δικές ΜΟΥ ανάγκες, το χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο απ'όσο θα ήθελα. Για να σου απαντήσω λοιπόν, αν σε νοιάζει μόνο ο χώρος περίμενε λίγο μπας κι επιβεβαιωθούν οι φήμες και πάρε το new one να είσαι μοντέρνος κι ωραίος και να κρατήσεις και το κόστος χαμηλά. Αν πάλι θες το κάτι παραπάνω από άποψη δύναμης - οθόνης και σε παίρνει και οικονομικά, πάρε το pro με όσα Gb αντέχει η τσέπη σου. Το pro 10.5 έχει οθονάρα και δεν κωλώνει πουθενά.  

Επεξ/σία από mistr4l
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Νίκο χαίρομαι που σου άρεσε το ipad.  

To ipad 2019 λογικά πρέπει να έχει τον Α11 επεξεργαστή οπότε σε σύγκριση με τον Α10 που έχεις θα είναι ταχύτερο.  Αν κρίνω από την νέα φουρνιά iphones (XS,XR) καθώς και iPad Pro 11" μάλλον το home bouton θα καταργηθεί και θα έχει faceiD. Δεν νομίζω η Apple να κατάργησε το home bouton από όλες τις νέες IOS συσκευές και να το αφήσει μόνο για το iPad. 

Τα specs  του iPad Pro 10,5" είναι σε όλους μας γνωστά. Από μόνο του είναι αναβάθμιση για το iPad που έχεις σε καίρια σημεία. Αυτά είναι:

1) οθόνη.  Πολύ καλύτερη από του iPad (pro motion, true tone, full lamination).

2) ήχος. Δυνατότερος ήχος από 4 ηχεία vs 2 του iPad.

3) Κάμερα 12 megapixels που μπορεί να τραβήξει ακόμα και 4Κ video  vs 8 megapixel FullHD του iPad.

4) keyboard. Αν και λίγους ενδιαφέρει αυτό.

Όπως γράφεις και μόνος σου, το iPad που έχεις δεν σε άφησε λόγω δύναμης αλλά αποθηκευτικού χώρου. Οπότε ...  

Προσωπικά πιο πολύ δελεάζομαι από τα premium specs του Pro. Αν δεν είχα χρόνο να περιμένω να βγει το iPad 2019 για να συγκρίνω θα αγόραζα το Pro 10,5". Με τέτοια specs έχει πολύ μέλλον μπροστά του. 

Τέλος θα συμφωνήσω με τον @mistr4l . Το Pro 10,5" είναι τέλειο σε εμπειρία χρήσης. Το έχει η γυναίκα μου συμπτωματικά από τον Αύγουστο κι αυτή και φυσάει 😊

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.
Στις 12/2/2019 στις 1:08 ΜΜ, jimis98 είπε

μεταχειρισμενο αλλα σε ζελατινα το ipad pro 2017 kai 2018 σε τι τιμες μπορω να το βρω?

Γιατι δεν κοιτας τι εχει και η Αμερικη; εκει τα εχουν παντα ποιο φτηνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giarosenko είπε

Γιατι δεν κοιτας τι εχει και η Αμερικη; εκει τα εχουν παντα ποιο φτηνα.

δεν έχω γνωστό ώστε να μου φέρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θα πληρώσω τελωνείο?το φοβάμαι το ebay λόγω πωλητών 

πόσο διάφορα μπορεί να έχουν με εδώ? 

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 6:33 ΜΜ, jimis98 είπε

δεν θα πληρώσω τελωνείο?το φοβάμαι το ebay λόγω πωλητών 

πόσο διάφορα μπορεί να έχουν με εδώ? 

αναλογος την αξια του προιοντος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O φίλος μας έχει το ipad 2017 με Α9 οπότε  μέχρι να βγει το ipad 2019 μια χαρά είναι. Το ipad 2018 32GB αυτή τη στιγμή έχει 300€ (380€ τα 128GB)και το ipad pro 10.5 64GB πάνω από 700€.

Εχω δουλέψει ipad 2018  και ipad 10.5 pro. Μια χαρά είναι η οθόνη του απλού ipad και σιγά το ζήτημα που δεν έχει laminated screen ή true tone. Καλύτερο το ipad 10.5 pro αλλά με τα λεφτά που έχει  αγοράζεις 2 ipad 2018 και σου μένουν και 100€ να βγάλεις την κοπέλα σου μια καλή βόλτα! :D Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η διαφορά χρημάτων να πάρεις το ipad 10.5 pro.

Το ipad 2019 λένε ότι θα έχει 10.5 ιντσων οθόνη και πιθανόν Α11 επεξεργαστή που θα είναι πιο γρήγορος από τον Α10Χ του ipad 10.5 pro. Τα απλά ipad βγαίνουν συνήθως Μάρτιο οπότε θα έλεγα να δεις τι βγαίνει και αποφασίζεις αφού τα δεις και από κοντά λίγο.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
Στις 11 februari 2019 στις 5:22 ΜΜ, laserscout είπε

Κατά την γνώμη μου, ποτέ δεν αξίζει να περιμένεις για την επόμενη έκδοση ενώ το χρειάζεσαι τώρα...

Δεν αξιζει να περιμενει 1 μηνα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Δεν αξιζει να περιμενει 1 μηνα?

Τι θα γίνει σε ένα μήνα ?

Στο event του Μαρτίου δεν αναμένεται καινούργιο hardware ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...