vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια σκεφτομαι να κανω ξεχωριστα δηλωση απο την Γυναικα μου φετος.. συμφερει ξερετε ; Τι πρεπει να εχω στο μυαλο μου για να βγαλω ακρη ; Για πειτε ....
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Παιδια σκεφτομαι να κανω ξεχωριστα δηλωση απο την Γυναικα μου φετος.. συμφερει ξερετε ; Τι πρεπει να εχω στο μυαλο μου για να βγαλω ακρη ; Για πειτε .... καταρχήν να ξέρεις υπάρχει μία προθεσμία δεν θυμάμαι μέχρι πότε είναι που δηλώνεις αν θες να κάνεις ξεχωριστή φορολογική δήλωση με τη γυναίκα σου. Τώρα εξαρτάται είναι δίκοπο μαχαίρι μπορεί να σε συμφέρει μπορεί και όχι παράδειγμα εάν η γυναίκα σου παίρνει τα κέρατα της αλλά εσύ έχεις χαμηλό εισόδημα και σε πετάνε εκτός από παροχές όπως το ΚΕΑ το επίδομα πετρελαίου και κάποια άλλα τότε σε συμφέρει να κάνεις ξεχωριστή αν όμως έχεις εισοδήματα τα οποία δεν μπορείς να δηλώσεις και τον άλφα βήτα λόγο και θέλεις να κάνεις ανάλωση κεφαλαίου τότε σε συμφέρει να κάνεις παρέα με τη γυναίκα σου.
bilios40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ολα ειναι απατη του πολιτικου συστηματος .....τη απ τη μια τη απ την αλλη .... φτιαξε πλανο αν χρειαζεσαι δανειο η μαρουλι με το μικρο σου εισοδημα και αν ναι μην χωρισεις φορολογικα αν δεν σου περρισευει σαλιο και δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις δανειο πχ <αγορα κατοικιας> τοτε χωρισε φορολογικα .............. επισης αν καποιος εχει δανειο πχ κατοικιας του.. και δεν εχει δουλεια στο μελλον χωριζει φορολογικα για να μπει στο νομο κατσελη τουλαχιστον ως τωρα < μετα θα παιξουν αλλα κολπα γιαυτο θα γινονται μαλλον αυτα τα φορολογικα διαζυγια> Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από bilios40 1
bilios40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Αυτό μόλις σκεφτόμουν . Να χωρίσω καντο πρωτα φορολογικα να μην της ερθει αποτομα... γιατι ειναι καλη κοπελα
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bilios40 είπε ολα ειναι απατη του πολιτικου συστηματος .....τη απ τη μια τη απ την αλλη .... φτιαξε πλανο αν χρειαζεσαι δανειο η μαρουλι με το μικρο σου εισοδημα και αν ναι μην χωρισεις φορολογικα αν δεν σου περρισευει σαλιο και δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις δανειο πχ <αγορα κατοικιας> τοτε χωρισε φορολογικα .............. επισης αν καποιος εχει δανειο πχ κατοικιας του.. και δεν εχει δουλεια στο μελλον χωριζει φορολογικα για να μπει στο νομο κατσελη τουλαχιστον ως τωρα < μετα θα παιξουν αλλα κολπα γιαυτο θα γινονται μαλλον αυτα τα φορολογικα διαζυγια> Δεν ειναι απάτη ολα τα πραγματα Ειναι μια κατάκτηση η ελευθεριά το να μπορεις να κάνεις ανεξάρτητες φ/δ για τους χ-ψ λόγους, εξ άλλου δεν σε υποχρεώνει κάποιος, θέλεις κάνεις, θέλεις οχι 3
bilios40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 ...μετα λεω θα εξελιχθει για να δουμε τι θα γινει.... θα κερδισουμε??
CheOnWeb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, vairass said: Παιδια σκεφτομαι να κανω ξεχωριστα δηλωση απο την Γυναικα μου φετος.. συμφερει ξερετε ; Τι πρεπει να εχω στο μυαλο μου για να βγαλω ακρη ; Για πειτε .... Τι να πούμε; Δεν έχουμε ιδέα για την περιουσιακή κατάστασή σας. Νομίζω ότι ο λογιστής σου μπορεί να δώσει την πιο έγκυρη απάντηση.
ParhsG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ο λογιστης που ειχα ρωτησει ειχε πει οτι δε γινεται χωριστη και ειναι για εξαιρεσεις μονο αν εισαι εξωτερικο κτλ. Ισχυει;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, ParhsG είπε Ο λογιστης που ειχα ρωτησει ειχε πει οτι δε γινεται χωριστη και ειναι για εξαιρεσεις μονο αν εισαι εξωτερικο κτλ. Ισχυει; Απο φέτος μπορείς αν το δηλώσεις Δεν αξιζει αν ενας απο τους δυο σας δεν έχει εισόδημα και "κρέμεται" απο τον άλλον. Αν κάποιος ειναι μισθωτός και ο άλλος επιχειρηματίας τότε ναι αξίζει Τωρα δεν ξερω τι γίνετε με την επαναφορά σε κοινη δήλωση την επόμενη φορολογική χρονιά αν παραστεί ανάγκη, εχετε το υπ οψιν σου για να το ρωτήσεις και αυτό
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν ειναι απάτη ολα τα πραγματα Ειναι μια κατάκτηση η ελευθεριά το να μπορεις να κάνεις ανεξάρτητες φ/δ για τους χ-ψ λόγους, εξ άλλου δεν σε υποχρεώνει κάποιος, θέλεις κάνεις, θέλεις οχι Σιγά την κατάκτηση, απόφαση του ΣτΕ ήταν! In other news, στις περισσότερες των περιπτώσεων δε συμφέρει.
vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Βασικά ας γράψω τον λόγο που το σκέφτομαι.. Εγώ δηλώνω γύρω στις 12 χιλιάδες. Η γυναίκα μου γύρω στις 6 χιλιάδες. Θέλουμε να πάρουμε επίδομα ενοικίου αλλά είναι μέχρι 17500..αρα δεν θα πάρουμε. Υπάρχει λύση;
Gilmen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Θέλουμε να πάρουμε επίδομα ενοικίου αλλά είναι μέχρι 17500..αρα δεν θα πάρουμε. Υπάρχει λύση; Οχι 1
vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Gilmen είπε Οχι Δηλαδή αν κάνουμε ξεχωριστά δήλωση πάλι τα εισοδήματα θα μετράνε μαζί στο σύνολο;
Gilmen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Δηλαδή αν κάνουμε ξεχωριστά δήλωση πάλι τα εισοδήματα θα μετράνε μαζί στο σύνολο; Ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα