vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Gilmen είπε Ναι Δεκτό. Το νόημα τότε ποιο είναι του να σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ξεχωριστά;
*Kopanos* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πάρε ένα εικονικό διαζύγιο να μην χάνεις τα επιδόματα βρε vaira!
vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Πάρε ένα εικονικό διαζύγιο να μην χάνεις τα επιδόματα βρε vaira! Καλά γίνεται; έλα.. Χαζομάρες.
christakos07 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Δεκτό. Το νόημα τότε ποιο είναι του να σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ξεχωριστά; Δύο παιδάκια δεν έχεις; Νομίζω 21500 θα είναι το όριο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vairass είπε Δεκτό. Το νόημα τότε ποιο είναι του να σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ξεχωριστά; Αν είναι κάποιος απο τους δυο να πληρώσει εφορεία, δεν θα συμψηφιστουν με αυτά που λαμβάνει ο αλλος και εχει το εκκαθαριστικό του καθαρό, λαμβάνει δηλαδή καθαρή φορολογική ενημερότητα ενω ο άλλος οχι, αν είναι κοινή κανεις απο τους δύο δεν μπορεί να εκδώσει φορολογική ενημερωτητα, ενα απο τα καλα. Δεύτερο αν έχεις επιστροφή φόρου, την εχεις ολοκληρη στον λογαριασμό σου. Μπορει να υπαρχουν και αλλα καλα. 3 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Σιγά την κατάκτηση, απόφαση του ΣτΕ ήταν! In other news, στις περισσότερες των περιπτώσεων δε συμφέρει. Σαφώς και είναι κατάκτηση, και σωστά έκρινε το ΣτΕ, γιατί προφανώς η κυβέρνηση είχε άλλες απόψεις και δεν ήθελε να εφαρμοστεί. . Η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν είναι για όλο τον κόσμο, είδαμε φως και μπήκαμε. Επίσης να συμπληρώσω ότι όταν η απόφαση καταλήγει στο ΣτΕ και δικαιώνεται, κάποιοι άνθρωποι πάλεψαν για αυτό, ξοδεύτηκαν, αγωνιστικά, πλήρωσα δικηγόρους, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από NikosKallithea 1
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, christakos07 είπε Δύο παιδάκια δεν έχεις; Νομίζω 21500 θα είναι το όριο. Ναι δύο.. Άλλαξε το όριο τελευταία στιγμή 17500.
Redragon7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Είτε κάνετε κοινή δήλωση είτε χωριστή, τα εκκαθαριστικά θα σας έρθουν ξεχωριστά ούτως η άλλως (από φέτος) https://www.iefimerida.gr/news/478277/xehoristo-ekkatharistiko-gia-ta-zeygaria-akomi-kai-kanoyn-koini-forologiki-dilosi 1
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Redragon7 είπε Είτε κάνετε κοινή δήλωση είτε χωριστή, τα εκκαθαριστικά θα σας έρθουν ξεχωριστά ούτως η άλλως (από φέτος) https://www.iefimerida.gr/news/478277/xehoristo-ekkatharistiko-gia-ta-zeygaria-akomi-kai-kanoyn-koini-forologiki-dilosi Εμένα με ενδιαφέρει για τα επιδόματα τι γίνεται
Redragon7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή είμαι στην ίδια περίπου φάση με εσένα, ρώτησα τον λογιστή και μου είπε οτι ακόμα περιμένουν διευκρινήσεις σχετικά με τα παιδιά/επιδόματα κτλ
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Redragon7 είπε Επειδή είμαι στην ίδια περίπου φάση με εσένα, ρώτησα τον λογιστή και μου είπε οτι ακόμα περιμένουν διευκρινήσεις σχετικά με τα παιδιά/επιδόματα κτλ Ε μέχρι τις 28 είναι όμως.. Πότε θα κάνουμε αίτηση;
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλα στη χειροτερη κανεις αιτηση, κανεις χωριστη και τελικα δεν κερδιζεις τιποτα. ή εχεις να χασεις κατι; παντως θεωρω απιθανο να "επιτρεψουν" αυτο με τα επιδοματα (και λογικα ειναι αν το καλοσκεφτεις) 1
AristidisZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε παντως θεωρω απιθανο να "επιτρεψουν" αυτο με τα επιδοματα (και λογικα ειναι αν το καλοσκεφτεις) Απολύτως λογικό, τότε θα πάνε όλοι και θα χωρίσουν τα τσανάκια τους... 1
Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, vairass είπε Καλά γίνεται; έλα.. Χαζομάρες. οχι ετσι είναι,πολλοι το κανουν... για να μην χασουν περιουσια απο κοκκινα δανεια κτλπ...
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, Psaris είπε οχι ετσι είναι,πολλοι το κανουν... για να μην χασουν περιουσια απο κοκκινα δανεια κτλπ... Πώς γίνεται το εικονικό;
Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς γίνεται το εικονικό; η σωστή κίνηση είναι να ρωτήσεις πρώτα τον λογιστή και μετα εναν δικηγόρο αμα σε συμφέρει.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα