Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που δημοσίευσα αυτήν την λογική τοποθέτηση σε κανάλι του εξωτερικού τους έχω τρελάνει όλους, γιατί άρχισαν και μιλάνε συστηματικά για το DNA. Είναι όμως η πρώτη φορά που ολοκληρωμένα διατυπώνω αυτήν την τοποθέτηση και θέλω την βοήθειά σας ώστε να ελέγξουμε μαζί την αξιοπιστία αυτού του τεστ. Η χώρα μου και η γλώσσα μου είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τόπος αξιολόγησης.

Πρόκειται να ελέγξουμε τον ακόλουθο κανόνα λογικής και να επαληθεύσουμε όλες τις πιθανότητες ακολουθώντας λογικά βήματα.

Κανόνας λογικής

Το DNA εκπληρώνει τον κανόνα της λογικής, που λέει, ότι "μια έξυπνη δημιουργία απαιτεί έναν έξυπνο δημιουργό".

Κάθε λογική πορεία που παίρνουμε για να διαπιστώσουμε αν αυτή η δήλωση είναι σωστή, δείχνει πάντοτε στο ίδιο συμπέρασμα ότι "μια έξυπνη δημιουργία απαιτεί έναν έξυπνο δημιουργό".

Το εάν το DNA είναι έξυπνη δημιουργία είναι πέρα αμφισβήτησης, διότι είναι το κατασκευαστικό υλικό που δημιούργησε όλα τα όντα στον πλανήτη Γη συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Βήμα 1

Ο δημιουργός του έξυπνου δημιουργού, που δημιούργησε το DNA, μπορεί να είναι μόνο ένας δημιουργός, αν το σύμπαν είναι ένα ον. Το σύμπαν είναι αυτοσυντηρούμενο σύστημα, το ίδιο και ο δημιουργός. Όπως στο σύμπαν των ανθρώπων, είμαστε για τα βακτήρια των εντέρων στο σώμα μας το δικό τους σύμπαν.

Βήμα 2

Το σύμπαν είναι απεριόριστο, επομένως υπάρχουν απεριόριστοι δημιουργοί. Εφαρμόζεται επίσης στη Θεωρία του Big Bang.

Βήμα 3

Υπάρχει ένας δημιουργός ή λίγοι δημιουργοί που δημιούργησαν το σύμπαν, κατά συνέπεια και το DNA. Ποιος δημιούργησε τον ένα δημιουργό ή τους λίγους δημιουργούς ακολουθεί το βήμα2.

Βήμα 4

Η ίδια η φύση είναι ο ευφυής δημιουργός που δημιούργησε από μόνη της το έξυπνο DNA. Η φύση είναι μέρος του σύμπαντος, το σύμπαν είναι αυτοσυντηρούμενο σύστημα, το ίδιο και η φύση. Η πιθανότητα ότι η φύση που δημιουργήθηκε από το σύμπαν, το οποίο δημιουργήθηκε από το Big Bang, ακολουθεί το βήμα 2.

Συμπέρασμα

Τα παραπάνω τέσσερα (4) βήματα, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Υπάρχει δημιουργός του DNA.

Επεξ/σία από asinoro
  • Confused 2
Δημοσ.

Δημιουργός: Φοιβος

Προς λύπη μου μεγάλη
Μου είπαν πως βρήκες άλλη
μμμ...

Την είδα την καλή σου
κι απόρρησα μαζί σου
Πες μου...

Απάντησέ μου σε παρακαλώ

Τι της έχεις βρει
Τι της έχεις βρει
Ωρες την κοιτώ σου λέω
Μα δε βλέπω κάτι ωραίο
Τι της έχεις βρει
Τι της έχεις βρει
όποιον ρώτησα μου είπε
τίποτα πως δεν της βρήκε

Μήπως είναι πιο καλή από μένα
Μπας κι έχει χαρίσματα κρυμένα

Ε, τότε πες μας τι πίνεις εσύ και δε μας δίνεις
Τα χεις χαμένα ανησυχώ για σένα
πες μας τι πίνεις εσύ και δε μας δίνεις
Τα χεις χαμένα ανησυχώ για σένα

Προς λύπη μου μεγάλη
Μου είπαν πως βρήκες άλλη
μμμ...

Μα μια απορρία έχω
Μωρό μου δεν αντέχω
Πες μου...

Απάντησέ μου σε παρακαλώ
  • Like 3
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...